- 27 Ekim 2014
- 130
- 161
- 103
- Konu Sahibi nomunomuchua
bazi arkadaşlar diyor ya eşine destek ol yapmıs bir hata evlilik iyi günde kötü günde diye bence bizim eşlerimizin yaptiklari hata degil suç..çünkü adam bir iş kurmus iflas etmis degil hastalanmis çalismamis degil tamamen sorumsuzluk kumar bu ya varmi ötesi..benim çaresizlikler içine düşüren borç falan degil borç bi şekilde ödenir biter beni üzen bir daha eşime güvenemeyecek olmam her lafini sözunu sorguluyor olmam acaba yine gizli birseylermi yapiyor yine oynuyormu sürekli bu kaygilarla yasamak çok zor..herseyi kontrol ediyor olmak da çok yipratici..
bazi arti yönleri olmasi kafamizdaki acabalari sürükleyip duruyor işte ..işin tuhafi ne biliyormusun arkadasim benim baban vefat etti yaklaşik 3 yil once; oda surekli gizli kredi ceker at yarisi oynardi biz hep varlik icinde yokluk cekerdik hemen hemen ayni seyi esimde yasadim hatta dalga gecerdim sen babamin alamanya görmüs hali ciktin bu kadarmi olur diye
ne biliyim hayat cidden çok zor..
bazi arti yönleri olmasi kafamizdaki acabalari sürükleyip duruyor işte ..işin tuhafi ne biliyormusun arkadasim benim baban vefat etti yaklaşik 3 yil once; oda surekli gizli kredi ceker at yarisi oynardi biz hep varlik icinde yokluk cekerdik hemen hemen ayni seyi esimde yasadim hatta dalga gecerdim sen babamin alamanya görmüs hali ciktin bu kadarmi olur diye