ağır öküz

bittermoon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
4
1
1
32
Doğumgününüzü unutup üstüne ya böyle günler çok saçma önemsemem sevmem ben hiç kutlamdım kendi doğumgünü mü diyen, kilonuzu eleştiren, potansiyel her konuda muhalefet olan ancak bi taraftan da tüm öküzlüklerine rağmen duygusal yönden size iyi gelen sevgili kişisi tolere edilmeli mi?

Kısaca ilişkideki tahammül boyutu nerelerde olmalı ? Ben hep savaşmaktan kaçtım kimse için uğraşmadım sonuç olarak yalnız kaldım. Karmadan mıdır nedir sanki bi eşik var ve o eşiği aşmadıkca benzer kişileri çekiyorum hayatıma Tavsiyeleriniz ne olur bu durumlar da ?

Canım herkes kusurludur bunu unutma sen ona özel günde veya tamamen normal bir günde güzel ufak da olsa karşılık beklemediğini hissettirip sürprizler yaparsan onun da icinden gelir zamanla ama işte bazı insanlar böyledir kusursuz kimse yoktur unutma sana iyi geliyosa doğum gnünü de kutlamayıversin tabi kutlasa daha iyi olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…