- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bittermoon
kavram karmaşası yaşayan bir türk kızı daha. dövüyor ama seviyor'un bi alt leveli.
Sonrada kezban etiketi yiyoruz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kavram karmaşası yaşayan bir türk kızı daha. dövüyor ama seviyor'un bi alt leveli.
Sonrada kezban etiketi yiyoruz..
Benim herşeyime değil genel olarak benden bağımsız konularda da muhalefet. Evet tam da açıkladığınız gibi elinin taşın altına koyar, bi söylediğimi ikinci kez tekrarlatmaz değiştirir yapmaya çalışır benden fazla emeğide var ilişkide bana göre fazlaca da ilgili ama lakin kaba kendini yanlış ifade ediyor sonrasında hem beni hem kendini üzüyor.Duygusal olarak nasıl iyi geliyor? Canım, cicim, aşkım, ölürüm gibi lafdan ibaret ise geç o kısmı...hikaye. Size değer verdiğini hissetiriyor mu? Elini taşın altına koyduğu oluyor mu? Sizin için kendinde bazı şeyleri törpülüyor, ilişkinize emek harcıyor mu?
Her şeyinize de muhalefetmiş. O zaman kararlarınıza, düşüncenize hiç mi saygısı yok yani?
evet :/
Kötü bir benzetme gerçi..
ay evet. şimdi adı kezban olanlar bizi taşlayabilir.
ama türk kızlarının geneli de bi acayip.
adama ağır öküz diyosun, neden birliktesin?
o kızlar beni de fena gömmüşsünüz hiç öle kezban triplerinde falan olacak biri değilim kendime olan saygımı korumak herşeyden önce gelir.Sorsan seviyorum der..
Öküzlük çokta tınnn ona göre..
o kızlar beni de fena gömmüşsünüz hiç öle kezban triplerinde falan olacak biri değilim kendime olan saygımı korumak herşeyden önce gelir.
Adam bas bas ben buyum diye bağırıyor. Sonra evlenip şikayet ediyorsunuz.
Evliyim mutsuzum diye konu açınca C captain price soracak "sevgiliyken hiç anlamadın mı?" diye.
Sen de "bu derece değildi" dersin kesin..![]()
ahahahahep yapıyorum değil mi bunu? ama haksız mıyım yani?
Anladım galiba. Laftan anlamıyorsa sizde onun dilinden konuşun. Biraz empati yapar o zaman belki.Benim herşeyime değil genel olarak benden bağımsız konularda da muhalefet. Evet tam da açıkladığınız gibi elinin taşın altına koyar, bi söylediğimi ikinci kez tekrarlatmaz değiştirir yapmaya çalışır benden fazla emeğide var ilişkide bana göre fazlaca da ilgili ama lakin kaba kendini yanlış ifade ediyor sonrasında hem beni hem kendini üzüyor.