ağır öküz

Valla ben Saban değilim,öküzleri çekemem,ağır öküzlerle işim olmaz;)

Duygusal olarak nasıl iyi geliyor? Canım, cicim, aşkım, ölürüm gibi lafdan ibaret ise geç o kısmı...hikaye. Size değer verdiğini hissetiriyor mu? Elini taşın altına koyduğu oluyor mu? Sizin için kendinde bazı şeyleri törpülüyor, ilişkinize emek harcıyor mu?

Her şeyinize de muhalefetmiş. O zaman kararlarınıza, düşüncenize hiç mi saygısı yok yani?
Benim herşeyime değil genel olarak benden bağımsız konularda da muhalefet. Evet tam da açıkladığınız gibi elinin taşın altına koyar, bi söylediğimi ikinci kez tekrarlatmaz değiştirir yapmaya çalışır benden fazla emeğide var ilişkide bana göre fazlaca da ilgili ama lakin kaba kendini yanlış ifade ediyor sonrasında hem beni hem kendini üzüyor.

Ağır öküz diye tanımlanan biri nasıl duygusal yönden iyi gelebiliyor. Anlayamadım..

Adam her şekilde saygısızca eleştirecek, hiç verici olmayacak, emek harcamayacak, senin için önemli olan ona göre saçma olacak.. Ama duygusal olarak tatmin edecek??
Mazoşistsin sanırım?

Ben de eşimle bir çok konuda hemfikir değilim. Ona komik gelen bana basit gelir bazen. Bana güzel gelen ona kötü gelir vs. Kimse her konuda aynı fikirde olacak diye bir şey yok. Ama saygı ve özveri ilişkide olması gereken şeydir..

Adam bas bas ben buyum diye bağırıyor. Sonra evlenip şikayet ediyorsunuz.

Evliyim mutsuzum diye konu açınca C captain price soracak "sevgiliyken hiç anlamadın mı?" diye. :KK48:
Sen de "bu derece değildi" dersin kesin.. :olamaz:

ahahaha :D hep yapıyorum değil mi bunu? ama haksız mıyım yani?

Benim herşeyime değil genel olarak benden bağımsız konularda da muhalefet. Evet tam da açıkladığınız gibi elinin taşın altına koyar, bi söylediğimi ikinci kez tekrarlatmaz değiştirir yapmaya çalışır benden fazla emeğide var ilişkide bana göre fazlaca da ilgili ama lakin kaba kendini yanlış ifade ediyor sonrasında hem beni hem kendini üzüyor.
Anladım galiba. Laftan anlamıyorsa sizde onun dilinden konuşun. Biraz empati yapar o zaman belki.

Hadi 1 sebep olsa neyse
En az 5 sebebiniz var bekar olsam hiç çekmem böylesini isim olmazdı şahsen .

Kilo mu elestiren, surekli bana muhalefet bir adami hayatimda istemezdim. Dogum gunumu unutmasi ve onemsememesi de problem olurdu.

Okuz olduguna inandigim adami kocam olarak gormek istemezdim. Insan esiyle gurur duymali..

O sınır kişiden kişiye değişir. Sen ne kadarını tolere edebilirsin ona karar ver. Sevgililikte daha basit birşeyler. İstediğim an bitirebilirim rahatlığı oluyo. Evlilik daha başka birşey. Daha da zorlaşıyor herşey.
Karar verecek olan sensin. Kabullenebilirim tolere ederim dersen senin bileceğin iş. Sonuçta mutluluk tanımı bile kişiden kişiye değişiyor.

Back
X