Ağır Roman "Yeni Dünya" Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Ağır roman filmi televizyon dizisi oluyor

Metin Kaçan'ın romanından sinemaya aktarılan Ağır Roman şimdi de dizi film olarak izleyici ile buluşacak.

Başrollerini Okan Bayülgen, Müjde Ar, Mustafa Uğurlu, Savaş Dinçel, Küçük İskender ve Burak Sergen'in paylaştığı 1996 yapımı film izlenme rekorları kırmıştı.

Star'da ekrana gelecek dizinin başrolünde kimlerin olacağı ise henüz belli olmadı.

Çok sansasyon olmuştu o film gösterime girdiği zaman...
Acaba oyuncuları kim olacak çok merak ettimm:44:

Benim için unutulmazlar arasında..Fakat keşke dizi olmasa tadı damağımızda kalsa filmi ve konusu..
kim geçebilir küçük iskenderin yerine..Okan'ı kim oynayabilir.:26:
.Sonuçta ne kadar uzayabilecekki eni sonu saçmalayacaklar..

Ağır Roman’ın başrol oyuncuları belli oldu

Yeni sezonda Star Tv’de yayınlanacak olan Ağır Roman dizisinde başrolleri Onur Saylak ve Ahu Türkpençe paylaşacak. Bir İstanbul Masalı ile akıllara kazınan Türkpençe’nin 16 yıl önce Müjde Ar’ın oynadığı rolde ne kadar başarılı olacağı şimdiden merak konusu oldu. 1996’da Metin Kaçan’ın aynı adlı romanından uyarlanan ve dönemin en çok ses getiren filmlerinden biri olan Ağır Roman’da Salih rolünü Okan Bayülgen canlandırmıştı.

Kötü olmuş..Hiiç istemezdim dizisinin çekilmesini ve sakız gibi uzatılmasını..

Birde Onur Saylak'ın itici bir elektriği var..
Okan'dan sonra gelince çamur atacağım illa adama.:)

filmi dizi haline getirip önümüze sunacaklar konu boğacak sıkacak bıraksınlar film unutulmazların arasında kalsın .ama olur mu?
ya romanlardan esinlenecekler :1o yine fana olmuyor çarpıtılsa da )
ya yabancı dizilerden uyarlama yapacaklar
memlekette yaratıcı senarist mi kalmadı :44::44::44::44::44::44:

yine mi bi uyarlama senaristler bu kadar mı başarısız ülkemizde roman dan uyarla filmden uyarla bu ne böyle...özgün bi dizi yok doğrudüzgün hep çakma...

off ya yazık olacak filme. :S kült bi filmi hangi cesaretle diziye çevirirler anlamıyorum

Yeni sezonda Star Tv'nin en çok güvendiği dizilerden biri olan Ağır Roman'ın çekimleri Balat'da başladı.

Başrollerinde Taner Tıraşoğlu,Sumru Yavrucuk,Onur Saylak,Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un olduğu dizinin ilk gün çekimlerinin oldukça keyifli geçtiği gözlemlendi.

Ağır Roman Eylül Ayında Star Tv'de başlıyor

Özge Özpirincci varmıss, ekranda izlemeyi seviyorum bu kızı
İzlerim Suskunlar la cakısmassa, baska da cok severek takip ettiğim dizi yok zaten.

[video=youtube;pGQk5-r3Yis]http://www.youtube.com/watch?v=pGQk5-r3Yis&feature=player_embedded[/video]

Son düzenleme:
Merak ettim fragman hoş...

Al Yazmalım oyuncuları bir araya gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…