Ağır siklet halimden hafif siklet olmaya yolculuğum (tartı günü yok)

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
38
Selamlar,
Birçok kere kilo aldım verdim denemediğim diyet metod kalmadı sanırım. Kendimi kastıkça, gerildikçe, daha çok yeme krizlerine girdim ve mide kapasitemin iki katı yiyerek midemi boş yere genişlettim. Çevremde yıllardır kilosunu koruyan insanları gözlemledim. Birkaç kilo alınca da hemen veriyorlar biraz kafa yorunca anladım ki hayatlarında diyet yapmıyorlar sadece yeme ölçülerini kısıyorlar ve gayet relakslar stresli bir süreç yaşamadıklarından kilo vermeleri kolay oluyor..
Bende diyet yöntemlerini bir kenara bırakıp sadece yediklerimi kısıtlayarak tartı rakamına takılmadan hafiflemeyi hedefliyorum..
Rabbimden irade ve muvafakiyyet diliyorum.

Yarım gün özeti

Kahvaltım
1 dilim peynirli börek 1 üçgen peynir 2-3 çatal tulum peyniri zeytin şekersiz çay

Ara
3 ü bi arada kahve
Yeşil çay

Su 1 lt

Günün kalan kısmı
Öğle
Haşlama keçi eti
Yarım pors döner
2 dilim ekmek
Yogurt

Akşam
Patatesli tavuk
2 dilim ekmek

1 lt su

Bugün ekmek çok oldu suyum da az yarın daha iyi olacak inşallah
İyi geceler

Hayirli olsun canm benim yeni topigin en kisa zamanda ideal kgna dusmen dilegi ile basarilar dilerim....

Bugün yoğun geçti uğrayamadım buraya.

Menüm
Sabah
1 krep tost
Az peynir az ton balığı

Öğle
1 dilim kek

Ara
1 mandalina

Akşam
1 tabak tavuklu bulgur pilavı
Biber turşusu

Su 1.5 lt

Bugünden memnun muyum hayır ama sıkmıyorum kendimi yavaş yavaş az yemeğe alışacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…