Hayirli olsun canm benim yeni topigin en kisa zamanda ideal kgna dusmen dilegi ile basarilar dilerim....Selamlar,
Birçok kere kilo aldım verdim denemediğim diyet metod kalmadı sanırım. Kendimi kastıkça, gerildikçe, daha çok yeme krizlerine girdim ve mide kapasitemin iki katı yiyerek midemi boş yere genişlettim. Çevremde yıllardır kilosunu koruyan insanları gözlemledim. Birkaç kilo alınca da hemen veriyorlar biraz kafa yorunca anladım ki hayatlarında diyet yapmıyorlar sadece yeme ölçülerini kısıyorlar ve gayet relakslar stresli bir süreç yaşamadıklarından kilo vermeleri kolay oluyor..
Bende diyet yöntemlerini bir kenara bırakıp sadece yediklerimi kısıtlayarak tartı rakamına takılmadan hafiflemeyi hedefliyorum..
Rabbimden irade ve muvafakiyyet diliyorum.
Teşekkür ederim desteğin için canım inşallahHayirli olsun canm benim yeni topigin en kisa zamanda ideal kgna dusmen dilegi ile basarilar dilerim....
@puantiyeli_kelebek canım benim hayırlı ugurlu olsun hedeflerine en yakın zamanda ulasirsin inşallah
Gelirim kuzum tabi sen bana seslen yeterCanım teşekkür ederim inşallaharada beklerim yalnız bırakmayın beni
Canım puantiyeli üyelik iptali mi istedi ne olduGelirim kuzum tabi sen bana seslen yeter
Bilmiyorum ki canım ceza mi aldı iptal mi ettirdi bilmiyorum kiCanım puantiyeli üyelik iptali mi istedi ne oldu
Özelden de yazdım cevap vermedi umarım kötü birşey yokturBilmiyorum ki canım ceza mi aldı iptal mi ettirdi bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?