• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağır yük taşımak

karannfil

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2007
26
4
611
Ankara
23 haftalık hamileyim 2 saat kadar aır yük taşıdım ve evde kahverengi kanamam oluştu 24 saat devam etti şimdi yok geçti...

tecrübesi olan var mı bu konuda? doktora girmedim..bebeğe zararından korkuyorum

Son düzenleme:
23 haftalık hamileyim 2 saat kadar aır yük taşıdım ve evde kahverengi kanamam oluştu 24 saat devam etti şimdi yok geçti...

tecrübesi olan var mı bu konuda? doktora girmedim..bebeğe zararından korkuyorum

geçmiş olsun. canım 24 saat kanaman oldu ve doktora gitmedin öyle mi. bence mutlaka git. umarım önemli bişey deildir ama kanamada durup dururken olmaz. benim doktorum ufacık bir kanamayı bile çok ciddiye alır. sen görünürde çok bişey hissetmemiş olabilirsin ama içerde ne olduğunu bilmiyosun. lütfen hemen git.

annecik 1 şakır şakır bir kanamam olmadı..şu anda birşey yok Allah'a şükür..6 ayımın son günleri...ilk 3 ayda düşük tehlikesi oluyor ama son 3 e girerkende düşük tehlikesi olabilir mi ?

Son 3 ayda düşük tehlikesi olmaz da başka şeyler olabilir.Kahverengi leke daha önce içeride bir kanamadanın olduğunu ve senin de kuruyan kanı attığını gösterir.Düşük olmaz da benim gibi plasenta previa olabilir.Plasentanın rahim ağzına yerleşmesi yani.Sende vardır diye söylemiyorum benim mesela 24.haftada kanamam başladı.İlk önce kahverengi lekelenmem olmuştu 18.hafta civarıydı galiba o zaman teşhis konuldu.24.haftadan sonra da hep kanamalarım oldu.Gebeliğin hiçbir döneminde kahverengi leke,kanama vs. normal değildir.Bence burda cevap aramak yerine doktorunu arasan daha iyi olur.İnşallah önemli bişey değildir.Sağlıkla kucağına almanı dilerim bebeğini.

Son 3 ayda düşük tehlikesi olmaz da başka şeyler olabilir.Kahverengi leke daha önce içeride bir kanamadanın olduğunu ve senin de kuruyan kanı attığını gösterir.Düşük olmaz da benim gibi plasenta previa olabilir.Plasentanın rahim ağzına yerleşmesi yani.Sende vardır diye söylemiyorum benim mesela 24.haftada kanamam başladı.İlk önce kahverengi lekelenmem olmuştu 18.hafta civarıydı galiba o zaman teşhis konuldu.24.haftadan sonra da hep kanamalarım oldu.Gebeliğin hiçbir döneminde kahverengi leke,kanama vs. normal değildir.Bence burda cevap aramak yerine doktorunu arasan daha iyi olur.İnşallah önemli bişey değildir.Sağlıkla kucağına almanı dilerim bebeğini.

çok geçmiş olsun...günümüzde teknoloji çok gelişmiş..sevgili glnk inşallah rahat bir şekilde bu dönemi sende geçirirsin...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun...günümüzde teknoloji çok gelişmiş..sevgili glnk inşallah rahat bir şekilde bu dönemi sende geçirirsin...

SAğol canım da ben doğum yaptım :))) Oğlum 9,5 aylık şu an.Erken doğum oldu 33+4'te.Kanamaları hafife alma bir damla bile olsa mutlaka doktorunu haberdar et.

Back
X