• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağırbaşlı ol dedi :(

9 buçuk aydır giden bir ilişkim var .
sevgilim bana eskisi ağırbaşlı ol dedi .
sürekli onu zırt pırt sudan sebeblerden aramamdan dolayı rahatsızmıs .
onunda bir işi varmış sürekli bana msj atıp arayamazmış .
sürekli bi konusmada 2 saate kadar konusuyomus telde .
sürekli bunlardan sıkayetcı ben napıcam .
eskiden hic aramaz sormazdım ilk başlarda kendisi benım peşimde koşmak istiyomus benı ozleyıp merak etmek istiyomuş ama ben fırsat vermiyomusum .
şimdi ben napcam ??
arayıp sormayacaksın

Konu Sahibi günde kaç kez arıyorsun sorusuna cevap bile veremedi çok arıyorum dedi. Kim olsa rahatsız olur adam çok haklı.

Bence hatanızi anlayıp çok ozlediginizde musait olunca arar misin yazın yada seni özledim diye kısa bir mesaj yazın..

Eşimle ilk tanistigimizda çok aramazdi yoğun çalışıyorduk. Arada "aklımdasin"diye mesajları beni çok etkilemişti bak hala unutamamisim:))

erkek milletinin totsunu böyle kaldırırsan olacagı bu

biraz çekeceksin elini eteğini yoksa ayrılmazız an meselesi heaberın olsun

Bende senin gibiyim ya hatta daha ileri boyut benimki. Gözüm hep telefonda. Ha yazdı ha yazacak diye. Sürekli onla konuşmak yazışmak istiyorum. Bazen kafayı mı yiyorum acaba diyorum. 10 dk yazışmayalım 10 saat yazışmamış gibi hissediyorum. 1 sene oldu azalmadı isteğim. Bazen dişimi sıkıp sabrediyorum 3 - 4 saat yazmayayım diye. Sıkıntıdan patlıyorum. Sanki ondan başka işim gücüm yok. O hemen mesaj atıyor Allahtan "ne oldu kız küs müsün? diye. Sanırım adamı alıştırdım. Öyle büyük tepkiler almadım ben kişiden kişiye değişiyor demek ki. Birkaç saat yazmamak etki ediyor sanırım. Bak dün hiç olmayacak bir sebepten akşamüstünden beri mesaj atmadım. Bu sabah orkide yollamış. Ben nasıl yazmam bu adama ya :KK200: Adam psikopat seviyor demek ki bende suç yok :)

Erkekler ilgiyi çok severler fakat artık sen nasıl sık boğaz ettiysen çocuğu yeter demiiş :D Bence birbirinizi özleyecek kadar aranıza mesafe koyun

Aramicaksin: ) başka arkadaşını ara onu aramak istediğinde. Bi arama sorma bakalım kovalamak istiyor beyefendi.

bütün yorumlarınızı okudum hepınıze cok tesekkurler :)
bu konuyu açtıgımdan beri dediklerinizi yapıyorum .
ve artık aramıyorum msj da atmıyorum . suan o surekli arıyor msj atıyor :D taktiginiz işe yaradı

Çocuk çok makul bişey istemiş
İşyerinde saatlerce konuşup mesajlaşmalar hoş olmuyor herkesin konsantre şekilde çalışması gerekiyor ve işyerinin de bir düzeni var
Bırakın adamları azıcık nefes alsınlar kötü bişey de dememiş ayrıca

9 buçuk aydır giden bir ilişkim var .
sevgilim bana eskisi ağırbaşlı ol dedi .
sürekli onu zırt pırt sudan sebeblerden aramamdan dolayı rahatsızmıs .
onunda bir işi varmış sürekli bana msj atıp arayamazmış .
sürekli bi konusmada 2 saate kadar konusuyomus telde .
sürekli bunlardan sıkayetcı ben napıcam .
eskiden hic aramaz sormazdım ilk başlarda kendisi benım peşimde koşmak istiyomus benı ozleyıp merak etmek istiyomuş ama ben fırsat vermiyomusum .
şimdi ben napcam ??
Adres açık aramican

Back
X