• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağırbaşlılık

kurabiye123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
1.949
2.459
133
Herkese merhaba :KK49:
sorunum başlıktan da anlaşılacağı gibi benim davranışlarım 18 yaşındayım kısmetse üniversiteye başlicam ama hateketlerimi hiç beğenmiyorum ağırbaşlı hanımefendi olgun olmak davranmak istiyorum ama çocuksu tüm davranışlarım :KK43: değiştirmeye çalışınca da kısa süreli oluyo unutuyorum hemen kızıyorum kendime. ve erkek arkadaşım 21 yaşında o da hiç ağırbaşlı olmadığımı söylüyo. Bugün mesela denize gidicektik aynı otobüse denk gelmeye çalışıyoduk ve o otobüs 2 saatte bi kalkıyo kesin binmem gerekiyodu durağı bulamayınca son anda gelen otobüsü farkettim ve elimde kocaman çantayla koşmak zorunda kaldım. Bunun gibi örnekler. güzel ablalarım :KK200: biliyorum sizden çok bomba öneriler gelir ve de nasıl sürekli bunu davranışlarıma yansıtmam gerektiğini nasıl kalıcı olabilir bunu söyler misiniz
şimdiden okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim
ağırbaşlı insan neler yapmalı neler yapmamalı?

Son düzenleme:
18 yasinda gencecik bir kizdan belkis akkale tavrı beklenemez zaten :KK45:
Benim tek onerim: baskasi olma kendin ol, boyle cok daha guzelsin :KK54:

Kimsenin seni kaliplara sokmaya calismasina izin verme, olmadigin bisey olmaya calisirsan giderek benligini kaybedersin, sonra hayatinda oyle bir bosluk oluşur ki hicbir seyle dolduramazsin onu...

18 yaşında ne ağırbaşlılığı kuzum daha çocuksun. Öyle ağırbaşlı, olgun olayım deyince hemencecik olmaz o işler. Bir defa üstüne 2 beden büyük olan elbiseyi giymeye benzer. Yapmacık olursa yakışmaz. Zamanla olgunlaşırsın ama 40 yaşında hala çocuk ruhlu olanlar da var. Yapı meselesi birazda. İçinde yoksa boşver ağırbaşlı olmayıver. Erkek arkadaşın da kendine uygun birini bulsun.

Mümkünse dört yıl sonra konuşalım.
Muhtemelen daha konuya yüz cevap gelemeden fikirlerin değişecek zira.
Ah gençlik.

Herkese merhaba :KK49:
sorunum başlıktan da anlaşılacağı gibi benim davranışlarım 18 yaşındayım kısmetse üniversiteye başlicam ama hateketlerimi hiç beğenmiyorum ağırbaşlı hanımefendi olgun olmak davranmak istiyorum ama çocuksu tüm davranışlarım :KK43: değiştirmeye çalışınca da kısa süreli oluyo unutuyorum hemen kızıyorum kendime. ve erkek arkadaşım 21 yaşında o da hiç ağırbaşlı olmadığımı söylüyo. Bugün mesela denize gidicektik aynı otobüse denk gelmeye çalışıyoduk ve o otobüs 2 saatte bi kalkıyo kesin binmem gerekiyodu durağı bulamayınca son anda gelen otobüsü farkettim ve elimde kocaman çantayla koşmak zorunda kaldım. Bunun gibi örnekler. güzel ablalarım :KK200: biliyorum sizden çok bomba öneriler gelir ve de nasıl sürekli bunu davranışlarıma yansıtmam gerektiğini nasıl kalıcı olabilir bunu söyler misiniz
şimdiden okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim
Tatlım ben 28 yaşındayım ve hala bireylere geç kalıp sonra koşarım. Ne bilim ağırbaşlılık ne kast ettin. Hoppa çılgın toplum düzenini bozacak hareketler yapmadigim sürece bence olduğun gibi kal. Daha geçenlerde soda şişesi elimde parmağımı sokup çıkarıyordum laf dinlerken. Sonra parmağım sıkıştı kaldı ben panik içinde ağladım falan. Bu senin tabiatınsa değiştiremezsin benim ömrüm hep böyle safliklarla geçti. Erkek arkadaşın bundan rahatsız oluyor diye kendini degistiremezsin. Benim bu hallerim eşimin hoşuna gider hep güleriz. Beni böyle birisi oldugum için seven bir insan ile evliyim.
Ama tekrar diyorum bu çocuksu saflik ile hoppalık aynı şey değil. Çocuksu iseniz bırakın öyle kalin. :)

ya çok teşekkür ederim :anne: kesin otobüsteki herkes gülmüştür :KK45:
Sevimli haline gülmüşlerdir :) boşver canım kal böyle... Cıvık ol demiyorum ama cıvıl cıvıl ol... 25ten sonra insan tutamıyor hayatı... Bak geldim 30a senin yaşında olmak isterdim :)

ama en azından dışarıda bi kafe de otururken mesela bi an heycanlanıp sesli gülüp pişman oluyorum bunun gibi şeyleri düzeltmek istiyorum
Iyi de bu düzeltilmesi gereken bir şey değil ki.
Kendi kendinizi baskı altına almayın, olmadığınız birine dönüşüp kendinizi mutsuz etmeyin.

18 yaş zıpzıp zıplamak için var.
En güzel zamanlarınız şimdi keyfinize bakın
Siz istemeseniz de zaman zaten o hoplamaları zıplamaları elinizden alacak.

Ama sen çok tatlısın ve henüz 18 yaşındasın? :)
Ağır başlı olman gereken yaşta veya yerde olursun veya olmazsın,içinden nasıl geliyorsa öyle davran, uymadığın bir kalıba sokma kendini.
Sevgiline çok kasıntısın için geçmiş de o zaman..
çok teşekkür ederim :)
Ama sen çok tatlısın ve henüz 18 yaşındasın? :)
Ağır başlı olman gereken yaşta veya yerde olursun veya olmazsın,içinden nasıl geliyorsa öyle davran, uymadığın bir kalıba sokma kendini.
Sevgiline çok kasıntısın için geçmiş de o zaman..
Cok tesekkur ederim :) farkindalık yarattınız ben de :) ama ben en azindan ilk kez gorduğum ya da az tanıdığım kişilere de boyle davranıuorjm samimi ama onlar soğuk davranıyo üzülüyorum sonra

Back
X