Gebeliğe Hazırlık Ağırdan ölücem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevinccik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
416
159
103
35
Kızlar ayın 9unda adet oldum. Bugün 4. Günü dün hiç kanamam olmadı. Şimdi pespembe oluyor ama ölücem ağırdan zaten çok sancılı geçiyor. Başıma böyle bir şey gelmemişti. (3senedir bebek deniyoruz)

Kızlar ayın 9unda adet oldum. Bugün 4. Günü dün hiç kanamam olmadı. Şimdi pespembe oluyor ama ölücem ağırdan zaten çok sancılı geçiyor. Başıma böyle bir şey gelmemişti. (3senedir bebek deniyoruz)
Bir jinekolog çoğu sorunu cevaplar benim 3.günden sonra çok azalıyordu kanamam, 5. Gün de bitiyordu hamile kaldığım aydan beri hiç kanamam olmadı.

Benimde çok değişik oluyor ilk 2gun az geliyor ağırdan ölüyorum 3.gun hiç gelmiyor 4. Gun inanılmaz bir sancıyla geliyor 5.günde kahverenkle bitiyor. Bu sefer pespembe bir kan qeldi ve hiç böyle olmamisti

Hamile kaldigin aydan beri kanaman zaten olamaz..yani olursa sorun var demektir farkindasindir degil mi :KK64:
Gayet farkındayım ve bilinçli bir hamileyim. Yerleşme kanaması olabiliyor bazılarında yada regl devam eden hamileler de oluyo ilk ay, şükür benim kanamam olmadı tabii..

Back
X