Onkoloji - Kanser ve Türevleri ağız kanseri şüphesi

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
bundan 4 sene önce diş eti üzerinde küçük bi parça et büyümesi oldu. ozaman o parçayı alıp patalojiye gönderdiler ve kötü bişey çıkmadı. ve birdaha tekrarlamaz demişlerdi. ancak 4 ay önce aynı yerde yine bi et parçası büyümeye başladı bir hafta önce küçük bir operasyonla bu parçayı yine aldılar ve patalojiye gönderdiler dün pataloji sonucu çıktı. doktor şüpheli hücrelerin bulunduğunu tümörün var olduğunu ve iyimi kütümü huylu olduğunun araştırılması için başka bir merkezde yeniden incelenmesini istedi. ve kesin sonuç 1 hafta sonra çıkacak çok korkuyorum ya kanser derlerse 2 küçük çocuğum var.daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu..

Rabbim şifa versin.
iyi düşünelim de iyi olsun inşallah.
durun bakalım bir sonuçlar çıksın hele
hemen 2 çocuğuma ne olacak diye düşünüp üzmeyin kendinizi belki de iyi huyludur.

İnsallah hayirlisi ile tertemiz cikar test sonuclariniz.patoloji sonucunu beklemenin ne demek oldugunu cok iyi bilirim az gozyasi dokup dua etmedim 8-9 aylik hamile halimle hastane onlerinde hickiriklarla aglamak nedir agladigim yerler şahid. Cokkkk sevdigim.esimin boyle kanserden suphelenilen durumu olmustu.ciltle alakali ve kan hucreleri ile alakali.malesef sonuc kotu cikti tedavi goruyor ama dr.lar korkulcak hicbirseyin olmadigini soylediler yinede adi korkutuyor hastaligin.ama sizinkinin iyi cikacagini dusunuyorum.korkmayin en sonuna kadar arastirilsin ve teshisiniz konsun neyse sikinti tedavisini olursunuz ve gecer insallah.Allah sevdiklerinize bagislasin sizi stres yapmayin.dua edin bol bol.

Ayy tovbe yarabbim yaa en korktugum sey kanser tumor vs... Allah korusun sizide bizide. Akliniza getirmeyin oyle seyler.ins kotu bisey cikmaz.cok cok gecmis olsun.umarin kotu bisey cikmaz sizde buraya aaa biseyim yokmus cok mutluyum diye konu acarsiniz hepberaber seviniriz ins yarabbim

Geçmiş olsun. umarım her şey yoluna girer. Aynı durum arkadaşımın annesinde ve dayımda vardı. İkiside ileri aşamada olmasına rağmen her şeyi anlattılar çok şükür. Sizde kötü bir şey olduğunu sanmıyorum. Olsada çok başında gibi telaş etmeyin ama iyi bir devlet hastanesi yada üniversite hastanesine gidin onlar bu konuda daha tecrübeli oluyorlar.

Geçmiş olsun. umarım her şey yoluna girer. Aynı durum arkadaşımın annesinde ve dayımda vardı. İkiside ileri aşamada olmasına rağmen her şeyi anlattılar çok şükür. Sizde kötü bir şey olduğunu sanmıyorum. Olsada çok başında gibi telaş etmeyin ama iyi bir devlet hastanesi yada üniversite hastanesine gidin onlar bu konuda daha tecrübeli oluyorlar.

dayınızda belirtiler nasıldı. biraz bahsedebilirmisin.

dayınızda belirtiler nasıldı. biraz bahsedebilirmisin.
Dayımın dudağında küçük bir uçuk vardı be sürekli baş-boyun ağrıları. O ilk gittiğinde uçuk kremi vermişlerdi geçmez ise tekrardan gelirsin diye. Yani farkedemediler. 6 yıl geçtikten sonra uçuk gitmeyince anladılar. Arkadaşımın annesinin dilinin üstünde hafif bir yara gibi çıkmıştı hiç ağrı ve sancısı da yoktu. Sonuçlarınız geldiğinde paylaşırsanız sevinirim belki gittiğimiz doktora yönlendirebiliriz.

cok gecmis olsun canim
Tekrarlamistir muhtemelen, kötü huylu degildir insallah.
Arastirilmasi rahat etmen acisindan önemli, ve Kötü huylu olsa bile en bastan gitmen cok iyi olmus.
Allahim dermansiz dert vermesin AMIN

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

iyi çıkar umarım. Eğer kötü olsa bile başında olduğu için atlatirsiniz. Kanser tedavisi var. zor süreç ama iyilesiyorsunuz.

İnsanın huzuru nekadar onemliymis iki gündür ne uyuyabiliyorum nede bişey yiyebiliyorum. Benim için dua edin Arkadaşlar. .. :'(

Ayy tovbe yarabbim yaa en korktugum sey kanser tumor vs... Allah korusun sizide bizide. Akliniza getirmeyin oyle seyler.ins kotu bisey cikmaz.cok cok gecmis olsun.umarin kotu bisey cikmaz sizde buraya aaa biseyim yokmus cok mutluyum diye konu acarsiniz hepberaber seviniriz ins yarabbim

Allah razi olsun canım hepinizden. Önümüzdeki hafta Salı belli olacak buraya iyi şeyler yazarım inşallah. .

İnsallah hayirlisi ile tertemiz cikar test sonuclariniz.patoloji sonucunu beklemenin ne demek oldugunu cok iyi bilirim az gozyasi dokup dua etmedim 8-9 aylik hamile halimle hastane onlerinde hickiriklarla aglamak nedir agladigim yerler şahid. Cokkkk sevdigim.esimin boyle kanserden suphelenilen durumu olmustu.ciltle alakali ve kan hucreleri ile alakali.malesef sonuc kotu cikti tedavi goruyor ama dr.lar korkulcak hicbirseyin olmadigini soylediler yinede adi korkutuyor hastaligin.ama sizinkinin iyi cikacagini dusunuyorum.korkmayin en sonuna kadar arastirilsin ve teshisiniz konsun neyse sikinti tedavisini olursunuz ve gecer insallah.Allah sevdiklerinize bagislasin sizi stres yapmayin.dua edin bol bol.
Rabbim eşinize de bol şifalar versin hayatta herşey insanlar için ama yinede insan kendine yakistiramiyor bazı şeyleri. Bırakın kanseri bunun birgun gelip lafını edeceğim aklıma gelmezdi

X