• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız kokusuna çözümü olan

Gurursizm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
14
18
38
24
Kıslar ağız ve nefes kokusuna sizin önerileriniz var mı doktora gittim çok kes işe yaramadı ilaçlar. bi de alternatif tıp deneyeyim dedim. Siz nasıl hallettiniz. Ne derseniz yapacam söz

Kimyon iyi geliyormuş sanırım bi araştırın nasıl yapıldığını ama sürekli yapmak mideye zarar verirmi bilemedim büyük ihtimalle mideden kaynaklıdır belki reflü gastrit veya başka rahatsızlık olabilir bunun için göründünüzmü doktora

Peki sebebi nedir biliyor musunuz? Mideden mi geliyor diş mi yapıyor? Ben bazen çantamda karanfil taşırım agzıma atarım birde hindistan cevizi yagı ile dişimi fırcalar bi damlada yutarım internette iyi geldiğini okumuştum. Ara ara bende de oldugunu söylüyor kardeşim ama ben hissetmiyorum

Peki sebebi nedir biliyor musunuz? Mideden mi geliyor diş mi yapıyor? Ben bazen çantamda karanfil taşırım agzıma atarım birde hindistan cevizi yagı ile dişimi fırcalar bi damlada yutarım internette iyi geldiğini okumuştum. Ara ara bende de oldugunu söylüyor kardeşim ama ben hissetmiyorum
Bademcik taşıda olabilir diş doktoruna gittiğinizde sorun veya gidin konu sahibine yazmayı unuttum oda gitsin mutlaka oda koku yapıyor hatta ara ara boğazınızdan beyaz parçalar geliyorsa pis kokulu odur sebebi

Mideden geliyorsa reflü olabilir bir dahiliyeye gidin onun dışında diş hekimi bilgilendirir. Ağız spreyleri var geçici olarak onlardan kullanabilirsiniz

Back
X