- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Bebekliğini düşün canım. Kim bilir neler yaptın kustun ağzından salya aktı. Yemekleri parmakladın üstüne sürdün. Belki babanın üstüne işedin. O zamanda baban nasıl sana karşı anlayışlı ve şefkatli ise sen de öyle davranmaya çalış. Evet büyük insan yapınca hoş olmuyor ama baban o senin. En azından yabancı birilerinin yanında yapma senin o duruma düşmeni istemiyorum de.Kızlar babami cok seviyorum ama yemek yerken Oyl e ağzını sapirdatiyorki katlanilacak gibi değil.Gecen gün misafir geldi nar yiyordu babam da ama öyle bir ses çıkıyor ki ben lavabodaydim ,salonda ki o sesi duydum çok rahatsız edici.En basit ekmek yerken bile sanki ayağınızı çamura basarsınız ses çıkar ya aynen öyle bir ses çıkıyor.Cay içerken diğer odadan duyabiliyoruz höopp sesini.Cok seviyorum kırmak da istemiyorum ama aglicak gibi oluyorum bazen sinirimden.kuruyemis alacaktım canım çekti sırf bu yüzden almadım .En kötü ses kuruyemisten çıkıyor.Nasil takmamayi öğrenebilirim ,benim kendi içimde yapabileceğim bir şey var mi gerçekten hayatını etkiliyor artik.Agiz sapirtisi olaackti baslik
Çok haklısınız.Kızlar babami cok seviyorum ama yemek yerken Oyl e ağzını sapirdatiyorki katlanilacak gibi değil.Gecen gün misafir geldi nar yiyordu babam da ama öyle bir ses çıkıyor ki ben lavabodaydim ,salonda ki o sesi duydum çok rahatsız edici.En basit ekmek yerken bile sanki ayağınızı çamura basarsınız ses çıkar ya aynen öyle bir ses çıkıyor.Cay içerken diğer odadan duyabiliyoruz höopp sesini.Cok seviyorum kırmak da istemiyorum ama aglicak gibi oluyorum bazen sinirimden.kuruyemis alacaktım canım çekti sırf bu yüzden almadım .En kötü ses kuruyemisten çıkıyor.Nasil takmamayi öğrenebilirim ,benim kendi içimde yapabileceğim bir şey var mi gerçekten hayatını etkiliyor artik.Agiz sapirtisi olaackti baslik
Abovv demek bayağı abartarak yiyormuş ki insanlar uyarmak zorunda kalmış. Ya tamam kraliyet ailesinden değiliz ama yemek yemenin bir adabı var. İnsanın midesi gerçekten bulanıyor yani.Çok haklısınız.
İnanın çoğu ailede bir bireyde bu sorun var.
Dün kuruyemiş yerken bi ara ağzım açık kalmış dizi ye bakıp guluyordum o esnada.
Eşim kızdı valla bende sinir olduğum için kusura bakma özür dilerim, dalmışım dedim.
Akrabalarımdan birini bu konuda uyarmislar yaşça çok büyük yaşlı anlatırlar hala, cevap olarak demiş ki siz ne anlarsınız ben yemeğin tadına varıyorum. Deli manyak biz sanki varmıyoruz. Kimse evine bu yüzden yemeğe gitmiyormuş.
Ben bı kere şahit oldum dilini damağına yapıştırıp çekersin ya yemek yerken öyle yapıyor. Ay gıcık olmamak elde değil.Abovv demek bayağı abartarak yiyormuş ki insanlar uyarmak zorunda kalmış. Ya tamam kraliyet ailesinden değiliz ama yemek yemenin bir adabı var. İnsanın midesi gerçekten bulanıyor yani.
Ayy düşüncesi bile bana yetti... Yani bilmiyorum öyle ses çıkara çıkara yiyince boğaza takılmıyor mu o yiyecekler? Mesela yerken konusulursa falanBen bı kere şahit oldum dilini damağına yapıştırıp çekersin ya yemek yerken öyle yapıyor. Ay gıcık olmamak elde değil.
Çay içerken sanki hortumdan su çekiyor.
Yemek yemek tamamen medeniyet göstergesi, insanları rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok ki.
Komşun ses yapıyor uyarmaya gidiyorsun, hele bu konu yemek yerken kulağının dibince şakırtı, şupurtu, su çekme sesi kim dayanabilir.
Master chef programı varya, eskiden bı bölümünü özlemiştim. Chefin bir tanesi çorba içme adabını göstermişti düşün yani şu ağızdan çıkan yemek sesi ne önemli.
Ben de aynı durumdayım. Babamla aynı yemek masasına oturunca aşırı yavaş yiyorum, kalkıp bişeyler yapmak için bahane buluyorum o yesin de kalksın rahat rahat yiyeyim diye. Kaç yaşına gelmiş adam bu saatten sonra değişmez diye uğraşmadım ben hiç. Kendim duymamaya çalışıyorum zaten aynı evde de değiliz en rahatı o.Kızlar babami cok seviyorum ama yemek yerken Oyl e ağzını sapirdatiyorki katlanilacak gibi değil.Gecen gün misafir geldi nar yiyordu babam da ama öyle bir ses çıkıyor ki ben lavabodaydim ,salonda ki o sesi duydum çok rahatsız edici.En basit ekmek yerken bile sanki ayağınızı çamura basarsınız ses çıkar ya aynen öyle bir ses çıkıyor.Cay içerken diğer odadan duyabiliyoruz höopp sesini.Cok seviyorum kırmak da istemiyorum ama aglicak gibi oluyorum bazen sinirimden.kuruyemis alacaktım canım çekti sırf bu yüzden almadım .En kötü ses kuruyemisten çıkıyor.Nasil takmamayi öğrenebilirim ,benim kendi içimde yapabileceğim bir şey var mi gerçekten hayatını etkiliyor artik.Agiz sapirtisi olaackti baslik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?