- Konu Sahibi Mavisaclikadin
Valla bende de var ama galiba daha vahimim ben.Mesela dün otobüste bi ses geliyor çıt çıt...Farkındayim biri sakız çiğniyor ama kim göremiyorum.Neyse indim yarı yolda otobüsten yoksa çildiracağım.Ee ses kesilmedi.Ben yürüyorum ses arkamda.2_3 kere arkamı döndüm baktım ki sakız çiğneyen kadın da inmiş aynı durakta arkamdan yürüyor.Bir de aksak yürüyor.Dedim şimdi engelli olduğu için baktığımı sanar ayıp olmasin.
Ya hanımefendi o ses sakızdan mı geliyor çok şaşırdım ,dedim.
Evet,ne olacak?dedi
E ayıp ama rahatsız oluyoruz dedim.
Öoooyle miiii dedi ve
Hızlı bir kaç adımla önüme geçti bana bana baka sakızı cak cak çiğneyip dişlerinin arasından sakızı göstermeye başladı.
Terbiyesiz diyebildim sadece.
Yani ben sakin de kalmıyorum
Tartışmaya başlıyorum.Eşim çok kızıyor birisi seni dövecek bu yüzden diye.
Ya hanımefendi o ses sakızdan mı geliyor çok şaşırdım ,dedim.
Evet,ne olacak?dedi
E ayıp ama rahatsız oluyoruz dedim.
Öoooyle miiii dedi ve
Hızlı bir kaç adımla önüme geçti bana bana baka sakızı cak cak çiğneyip dişlerinin arasından sakızı göstermeye başladı.
Terbiyesiz diyebildim sadece.
Yani ben sakin de kalmıyorum
Tartışmaya başlıyorum.Eşim çok kızıyor birisi seni dövecek bu yüzden diye.

o donem onemsenmedi..sonra giderek terlik sesinden, evdeki yurume sesinden sessiz guldugumizde burnumuzdan nefes verme sesi gibi cikan sesten,konusma sesinden bile rahatsiz olmaya basladi.. yillar suren bir arastirma,isitme testleri vs ler sonunda obsesif kompulsif bozukluk (okb) tanisi aldi ve yillardir ilac ve terapiyle su an daha normal seviyede yasantisini surdurebiliyor.. bi psikiyatr ile gorusmenizi oneriyorum yasam kaliteniz acisindan.. bu arada agiz sapirtisindan nefret etmeyen insan heralde yoktur