• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız ya da nefes kokusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şeker hastası olabilir mi?

Yani zannetmiyorum ama bilmemki olabilir de kayınpederim şeker hastası eşimde de olması muhtemel bu da düşünülebilir aslında
Şeker ağızda kuruluk yapıyor ama kokuyu bilmiyordum

Iyi geceler arkadaşlar bu konuyu açmak istemezdim ama danışmak istedim eşimin nefesi çok kötü kokuyor yemek yese bile hemen arkasından acayip tiksiniyorum zaten bu yüzden de onu öpmeyi hiç sevmedim ve uzun süredir de sorunlu olduğumuz için işime geliyor diyebilirim onunla yakından hiç konuşamıyorum çünkü çok tiksiniyorum bi ara dişçiye gitti ama o uygulama diş taşı temizlemeydi dişinde sorun çıkmadı ve kokmaya devam etti acaba bi hastalık mı var?
Iş arkadaşları da fazlasıyla rahatsız oluyodur eminim çünkü Abi'm ve bi arkadaşım rahatsız olmuşlardı o birisiyle konuşunca bile ben acaba karşıdaki rahatsız oluyor mudur diye düşünüyorum
Ne yapmalı çok tiksiniyorum konuşmak istemiyorum :( zaten problemliyiz böyle olunca hiç olumlu düşünemiyorum..

Dil icinde firca var bide onu denesin. Ben esime diye diye kabulendi ve artik kendisine bakmaya basladi. Kahve cay sigaradabagiz kokusu yapa bilir. Ve cok az su iciyorsa. Ama bence ilk dil icin olan fircayi bi denesin.

Dil icinde firca var bide onu denesin. Ben esime diye diye kabulendi ve artik kendisine bakmaya basladi. Kahve cay sigaradabagiz kokusu yapa bilir. Ve cok az su iciyorsa. Ama bence ilk dil icin olan fircayi bi denesin.
Dilden dolayı bu kadar ağır bir koku olur mu ki? Bunu da ilk defa duyuyorum teşekkürler arkadaşım

Son düzenleyen: Moderatör:
İşyeride amirimin de ağzı iğrenç kokuyor..
Beraber iş yaptığın adama bir şey de diyemiyorsun..
Acayip midem bulanıyor.
Yanıma oturmasın diye sandalye bile koymuyorum ben..
Çok kötü bir şey bu, doktorluk bi durum..

Kıl kurdu da olabilir. Benim ufaklığında kokuyordu. Fişerini fırçalar ve hiç çürüğü yoktu. Sonra kıl olduğunu öğrendik. Ilaçtan sonra geçti

Kıl kurdu da olabilir. Benim ufaklığında kokuyordu. Fişerini fırçalar ve hiç çürüğü yoktu. Sonra kıl olduğunu öğrendik. Ilaçtan sonra geçti

Dişçi eşime de dişlerinde bir problem olmadığını söylemişti ay şaşırdım okadar çok sebep varmış hangisini önce tercih etsek acaba şaştım :26:

İşyeride amirimin de ağzı iğrenç kokuyor..
Beraber iş yaptığın adama bir şey de diyemiyorsun..
Acayip midem bulanıyor.
Yanıma oturmasın diye sandalye bile koymuyorum ben..
Çok kötü bir şey bu, doktorluk bi durum..

Etrafindakilerden dolayı üzülüyorum çünkü sabahtan akşama kadar beraber çalışıyorlar

benimde bir ara nefes kokum vardı annemin zoruyla endoskopi oldum ve reflüyle,mide ülseri olduğu ortaya çıktı tedaviden sonra düzeldi...
şuandada hamilelikten dolayı reflüm çok azdı sanırım eşim bu sabah aşkım koku var ağzında uzun süredir böyle olmuyordu hiç dedi...
benim yapacak bişeyim olsa şuanda tedavi için hiç düşünmem ama şuanda yapıcak bişeyim yok malesef :(

eşinizle konuşun midesiyle ilgili bir sorun olabilir bi endoskopi yaptırsın zorlayın gerekirse...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X