Gebeliğe Hazırlık Ağızda tuhaf tat gebelik belirtisi mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rukis26

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
1.201
447
43
29
Merhaba arkadaşlar testlerim bu şekilde 9 ağustosda yumurtlama oldu 6 8 9 10 12 değerlendirdik bugün 4.gün sık idrara çıkma ve ağzımda değişik bi tat var bu belirtimidir ve bu kadar erken olabilir mi? Ağzımda hiç böyle tat hissetmemiştim acılaşma var ağzımda sanki.

Eklentiler

• 20210810_175624.webp
    20210810_175624.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 617
Yapmayın 4 günde rahime bile yerleşmez

Bunun farkındayım ama ilk gebeliğimi 7.gün idrar testinde öğrendim ben ve değerim 79 cıkmıstı ve hayatımda ilk defa ağzımda değişik bi tat var
7. Gün 79 mu? Yanlışınız olmasın. Uzmanlar yerleşmenin 6-10 gün sürdüğünü ve hcg nin bundan sonra artmaya basladıgını söylüyor. 7. Gün 79 hcg ilginçmiş.

25 temmuzda regl olmustum ve hep 13 14 15 yumurtlama olur bende adet döngüm 28 gün ve testi 16 agustosda yaptm hemen kan verdim

7. Gün 79 mu? Yanlışınız olmasın. Uzmanlar yerleşmenin 6-10 gün sürdüğünü ve hcg nin bundan sonra artmaya basladıgını söylüyor. 7. Gün 79 hcg ilginçmiş.
Youtube de 5 dpo yazarsanız 5.gün öğrenen var vücuda göre değişiyor bence hormon hızlı yukselıo bazı kişilerde

Youtube de 5 dpo yazarsanız 5.gün öğrenen var vücuda göre değişiyor bence hormon hızlı yukselıo bazı kişilerde
Vay be ilk kez duyuyorum böyle bişey. Şanslı buldum kendilerini ne diyim 🤷🏻‍♀️
Bana yine de 4 gün de hele de sık idrara çıkmak gibi bir belirti anlamsız geldi ama.
İnşallah hamilesinizdir belirtilere takılmak anlamsız.

25 temmuzda regl olmustum ve hep 13 14 15 yumurtlama olur bende adet döngüm 28 gün ve testi 16 agustosda yaptm hemen kan verdim
Peki ultrasonda veya ovulasyon testiyle yumurtlamayı görmüş müydünüz? Çünkü kimsede hep aynı tarihlerde yumurtlama olmaz. Benim de döngüm 28 gün. 11. Gün yumurtlama gördüğüm gün de oldu 16. Gün gördüğüm de oldu.

Peki ultrasonda veya ovulasyon testiyle yumurtlamayı görmüş müydünüz? Çünkü kimsede hep aynı tarihlerde yumurtlama olmaz. Benim de döngüm 28 gün. 11. Gün yumurtlama gördüğüm gün de oldu 16. Gün gördüğüm de oldu.
Evet evliliğimin ilk ayıydı korunmak için kullanmıstık aslında yumurtlamadan bi gün önce ilişki oldu testm silikti sonraki gün pik olunca korunduk yeni evli oldgm icin ben ne zaman yumurtlayacagımı blmıodm ve vucudumu tanımak amacı ile yapmıstm ama rabbim nasip etti hamile oldugumu ogrendim

Sureklı uyku hali vardı o sekılde test yaptm gözle gorulemeyen siliklik vardı hemen kan verdim aksamına 79 cıktı değerm

Vay be ilk kez duyuyorum böyle bişey. Şanslı buldum kendilerini ne diyim 🤷🏻‍♀️
Bana yine de 4 gün de hele de sık idrara çıkmak gibi bir belirti anlamsız geldi ama.
İnşallah hamilesinizdir belirtilere takılmak anlamsız.
Aslında belirtilere aldanmam ben cnku psikolojik olarak herseyı ona yoruyoruz ama agızdaki tat tuhaf geldi bana hicbsey yemek gelmıo içimden suyun tadı bile değişik agzımdaki acılıktan dolayı

Aslında belirtilere aldanmam ben cnku psikolojik olarak herseyı ona yoruyoruz ama agızdaki tat tuhaf geldi bana hicbsey yemek gelmıo içimden suyun tadı bile değişik agzımdaki acılıktan dolayı
Ya ben hiç hamile kalmadım. Ama çok şey okudum araştırdım. Şimdi agızdaki acılık psikolojik değildir elbette, belirtiler de psikolojik değildir. Değişen hormon düzeyleri söz konusu sonuçta. Psikolojik demiyorum da ben 4. Gün olan belirtinin başka bir sebebi vardır mutlaka diyorum :)
Eğer bu belirtiyse aynı acılık bende de var dediğiniz gibi suyun tadı bile kötü, tam şuan bile😃Ama benim bata 2 gün var en azından ya😃

Ya ben hiç hamile kalmadım. Ama çok şey okudum araştırdım. Şimdi agızdaki acılık psikolojik değildir elbette, belirtiler de psikolojik değildir. Değişen hormon düzeyleri söz konusu sonuçta. Psikolojik demiyorum da ben 4. Gün olan belirtinin başka bir sebebi vardır mutlaka diyorum :)
Eğer bu belirtiyse aynı acılık bende de var dediğiniz gibi suyun tadı bile kötü, tam şuan bile😃Ama benim bata 2 gün var en azından ya😃
2 gün kaldı ve test yapmadnzmı ben sabırsızım 😂😂 ama ben catlama olunca hemen progestan fitil kullandım hala devam edıyorm doktorm verdi döllenme cabuk olup tutsun dye belkı 4 gunde olan dollenme bende bu nedenle 2 gunde olmustur bilemeyiz ki bunu

2 gün kaldı ve test yapmadnzmı ben sabırsızım 😂😂 ama ben catlama olunca hemen progestan fitil kullandım hala devam edıyorm doktorm verdi döllenme cabuk olup tutsun dye belkı 4 gunde olan dollenme bende bu nedenle 2 gunde olmustur bilemeyiz ki bunu
Iı ıh yapmadım test yapmayı bırakalı cok oldu :)
Hadi inşallah tutunsun da kaç gün oldugu önemli değil artık ne diyim 😃

Protestan doktor mu verdi yoksa siz mi kullandınız benim de var progrstan çatlama olunca kullansam mi ne dersiniz

Protestan doktor mu verdi yoksa siz mi kullandınız benim de var progrstan çatlama olunca kullansam mi ne dersiniz
Doktor tavsiyesi ilr kullanmanız gereklı vücutta fazla progesteron hormonu hamileliğe engel oluyor ertesi gün hapları mesela içinde yüksek derecede pregesteron içeriyor en basit örneği

Back
X