Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar küçük bir sorunum için vaktinizi alıyorum,2 gündür ağzımda yağ içmişim gibi rahatsız edici bir tat var geçmiyor,nedendir fikri olan var mı
Dişlerinle ilgili bir sorun olabilir veya midenle. Ben soğuk algınlığı yaşadığımda ağzımda tuhaf bir tat oluyor bir çorba kaşığı sirke içiyorum dene mide sorunun yoksa.
Dişlerinle ilgili bir sorun olabilir veya midenle. Ben soğuk algınlığı yaşadığımda ağzımda tuhaf bir tat oluyor bir çorba kaşığı sirke içiyorum dene mide sorunun yoksa.
Bir dusun, normalde tuketmedigin bisey yediysen, sindirememis olabilirsin. Arkadasin sirkeli su onerisi iyi gercekten. Yesil cay da sindirim icin iyidir.
Bende bu durum bir çekirdek yedigimde oluyor ama bende bir oturuşta bir kiloya yakin bitene kadar uğraşıp yiyorum dayanamiyorum napim :) birde zeytini çok fazla yedigimde oluyor sanırım yediğimiz yiyeceklerle alakalı bu durum fazla yağlı tukettiyosan ondan olabilir.yagi qzaltinca geçiyor bir süre sonra bol bol su ic