• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağlama krizindeyim :(

Kizmakta ve uzulmekte haklisin.saygisizlik etmis.o beden senin.henuz bi bebek icin hazır olmayabilirsin.bunu neden anlamak istemiyor.dogum kontrol hapi ile korunmayi dene.ona da engel olamaz ya!ikiniz de hazir olunca yaparsiniz cocugu.

öyle :( hala limoniyiz ne özür diliyor,ne hatasını kabul ediyor

Çok özel olucak ama meraktan soruyorum vajınısmussanız nasıl cınsel ılıskı yasayabılıyosunuz ıstemsız kasılma olmuyormu affınıza sıgınarak soruyorum :KK43:

sorun değil.baze zorlayınca uç kısmını sadece içime alıyorum

Geri çekme yöntemi korunma metodu değildir, siz bir an önce bir koruma metodu kullanmaya başlayın, geri çekme metodunun koruyuculuğu yok. Bu arada söylendi mi bilmiyorum ama ertesi gün hapı korunmasız ilişkiden itibaren 72 saat içerisinde alınmalı.

26 saat sonra alabildim.faydası olmuştur inşallah.2 gündür kahverengi bir akıntı geliyor ve adetime daha 10 gün var :(

Vajinismus rahatsızlığınız varsa içinize nasıl boşaldı anlayamadım .
Normal deneme sırasında üstünüze mi oldu ? Eğer böyleyse hamile kalma şansı çok az zaten merak etmeyin.
Bu arada her ne olursa olsun eşinizin yaptığı doğru değil. Tek taraflı olacak şeyler değil bunlar. Öncelikle bu rahatsızlığınızı yenmeniz ve aktif bir cinsel yaşam kazanmalısınız eşinizle. Evliliğinizin ilk aylarının tadını çıkartmalısınız.
Ben size %100 hak veriyorum ama eşinize fazla yüklenirseniz ters tepebilir bazı şeyler üzülen siz olursunuz.
Kavga etmeniz evden uzaklaştırıyorsa aman dikkatli olun.

uç kısmını alabiliyorum bazen,öyle bir anda oldu.evet evden uzaklaşıyor,çıkıyor saatler sonra geliyor.özür dilemiyor,konuşmuyor tabi benden de yüz bulmuyor.hiç bir şey olmamış gibi devam etmek istiyor bunu da ben istemiyorum.özür istiyorum sadece :(

İstiyorsa yapar cnm rkek milleti iste alana kadar hepsi... bende 2aylk evliyken bıktım pes ettim hamile kaldım. Öyle zor geçti ki... hakkımı helal etmyorm. 9Ay boyunca kustm hastanaden çıkamadım. Smdi 2yasında bi kızım çok şkür yıpranmıs bir evliliğim var..

:( üzüldüm canım.neden anlamak istemiyorlar bizim de söz hakkımız olduğunu. ama ben biliyorum benimki kıskançlığından yapıyor.yanımda çocuk olunca laf atamasınlar diye

Seni anliyorum ben de evlendigimde 5 ay boyunca vajinismusla ugrastim insanin psikolojisini cok etkiliyor ve esinden hep destek bekliyorsun kolay bir surec degil.
Esin gercekten de nezaketsiz davranmis keske uste cikmaya calisacagina gonlunu almaya calissaymis.
Yine de kendini bu kadar uzme erkekler bizim gibi dusunemeyebiliyorlar, olan sana oluyor onlar yaptiklarinin bu kadar uzucu oldugunun farkinda bile degiller ne yazik ki :KK43:
Umarim en kisa zamanda bu rahatsizligi da atlatirsin, ve ne zaman hayirlisiysa o zaman evlat sahibi olursun :)

çok teşekkür ederim iyi niyetin için,inşallah.Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı çocuklar nasip etsin. :)

Bende böyle düşünüyorum, eşinin yaptığı çok çirkin ama zaten hamile kalmış olma ihtimalin çok düşük kendini yıpratma

şimdilik istemiyorum.ertesi gün hapından sonra kanama da gelince korktum :(

Ben herhangi birinizin yorumunu okumadım. Bayan hamile kalmadığını ve asıl üzüldügü şeyin kocasının onu avutmayip arkadaşlarıyla gitmesinin olduğunu söyledi . Hayatım boyunca çocuk düşünmeyen biri olarak soylediginize katılıyorum kimse bebeğe sevinmek zorunda değil . Yine de ağlama krizine girmek için çok daha sağlam bahaneler var ve tercih şansım olsaydı konu sahibinin yerinde olmak isterdim. Yapmasın bence kendine bunu

İnşallah Allah senin de sorununa bir çözüm verir defne :( hamile kalıp kalmadığımı bilmiyorum hapı aldım ama kanama geldi.Bugün 4.gün ve hala konuşmuyoruz.O hala dışarıda arkadaşlarıyla.yatmaya eve geliyor.her zamanki gibi küsüyor

Canım benim ya , çok şükür hapını içmişsin inşallah gebe kalmamışsındır tasalanma :110:Eşinin yaptığı düşüncesizliğin âlâsı olmuş. Erkek işte ne kadar eşim, hayat arkadaşım da desek tam anlamıyla bizler kadar duyarlılık sahibi olamıyorlar. :KK67:Bence yaptığı hatayı anlamıştır ama , özür dilerse haksızlığı barizleşeceğinden şimdilik kaypaklığa vuruyor olabilir. Senin üzüntüne dayanamayıp, güçte olsa hatasını telafi etmeye çalışacağını umuyorum .

bugün oldu hala aynıyız.merhaba merhaba o kadar :(

Abartılıcak Bir konu Değil.. Eşinizin yaptığıda yanlış.. Büyütmeyede Değmez.. İnşallah yenersin Sorununu..

vajınusmus san hıc ılıskı olmazdı sen olayı aşmışsın cocuksuz evlılıkmı olur yap ver sene bır tane

bugün oldu hala aynıyız.merhaba merhaba o kadar :KK43:
Canım benim ya ,sıkma canını sen. Çok inatçı bir eşin var sanırım . İstersen al karşına sakin sakin bu yaptığının seni nasıl etkilediğini , ondan bir özür beklediğini dile getir. Böyle yaparsan nasıl bir tepki verir tahminen ?Eşinin karakterini tam olarak bilmediğim için ne diyeceğimi de bilemiyorum. o_O

Canım benim ya ,sıkma canını sen. Çok inatçı bir eşin var sanırım . İstersen al karşına sakin sakin bu yaptığının seni nasıl etkilediğini , ondan bir özür beklediğini dile getir. Böyle yaparsan nasıl bir tepki verir tahminen ?Eşinin karakterini tam olarak bilmediğim için ne diyeceğimi de bilemiyorum. o_O

ilk gün ağlayarak özür beklediğimi söylemiştim.hiç bir şey demedi.kendini savundu öylece.ben de dayanamadığımı bu duruma diğer odaya gitmesini söyledim.zoruma gidiyordu çünkü.o da inatçı.suçlu olduğunu biliyor.bıktım artık her tartışmamızda ben gidip konuyu açıyorum,ne olacak böyle diye.suçlu da olsam suçsuz da.sanki beni alıştırmaktan korkuyor :S o da ancak gece benim uyuduğumu zannedip yaklaşıyor elini kolunu atıyor,bense tepki vermiyorum :KK43: belki yaklaşma çabası bu.ama aynı zamanda kaçma çabası.hiç konuşmayıp öylece halledeceğini zannediyor her zaman.

Back
X