• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağlama krizindeyim :(

birmucide

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
783
336
123
eşimle dün kavga ettik.ben vajinismusum.daha 2,5 aylık evliyiz.çocuk düşünmüyordum o yüzden.önce şu durumdan kurtulmak istiyordum çünkü.konuşup anlaşmıştık ama o hala istiyordu.geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk bana güven demişti :(dün içime boşaldı,vajinismus olduğum için bir kısmı tabi.bana sormadan yaptı bunu,isteyerek.ben de kızdım gittim içeri.az sonra geldi özür dilemedi,hatta bana kızdı ne var ne oluyor diye.o istiyormuş bana sorsa olmayacakmış falan.koştur koştur nöbetçi eczane aradım 1 tane vardı onda da ertesi gün hapı yoktu.geldim eve başka odada vakit geçirdim yatana kadar.yatağı ayırmadım ama.hala özür yok bugün oldu işten geldi yemek hazır dedim geldi yedi.eline sağlık muhabbet bu kadar.sonra da arkadaşlarıyla buluşmaya gitti.bense evde ağlama krizindeyim.neye pişman olacağıma şaşırdım.umrunda bile değilim :(

Terbiyesiz.
Bence bu bebek olayında kadının hazır hissetmesi çok önemli çünkü vücut, psikoloji vs her şey değişiyo.
9 ay kendi mi taşıyacakmış.
Belli bi'saate kadar ertesi gün hapı alınıyo diye biliyorum sabah kalkar kalkmaz alsaydın keşke.

Eşinin yaptığı gerçekten odunluk...
Peki sen bu hastalığı yenmek için ne yapıyorsun?
Sakın yenmeden çocuk yapma.

Terbiyesiz.
Bence bu bebek olayında kadının hazır hissetmesi çok önemli çünkü vücut, psikoloji vs her şey değişiyo.
9 ay kendi mi taşıyacakmış.
Belli bi'saate kadar ertesi gün hapı alınıyo diye biliyorum sabah kalkar kalkmaz alsaydın keşke.[/Q

Bugün aldım hapı.Aynı zamanda doğum kontrol hapı da aldım artık ama adet beklemem lazım :( Suçunu kabullenmiyor işte.

O kadar ağlama krizinde olacak bir durum yok sanki ya. Geçmiş olsun rahatsizliginizi en kisa zamanda yenersiniz umarım . Inanın krize girecek hiçbir durum yok

Esinin yaptigi tam densizlik..
Ama hdmen korkma ben korunmadigim halde hemen hamile kalmadim...

Sen kaç yaşındasın? Eşin erkek yahu 28in nesi geçmiş? Benim 30 yaşında bekar erkek arkadaşlarım var onlar napsın:confused:

Şu vaji. olayını hamile kalsan bile erteleme ama psikolojin için...
Yük gibi kalmasın üstünde ben bekarım ama arada meraktan bakıp okuyorum baya kurtulan, birbirine yardımcı olan arkadaşlar var burada:KK65:

O kadar ağlama krizinde olacak bir durum yok sanki ya. Geçmiş olsun rahatsizliginizi en kisa zamanda yenersiniz umarım . Inanın krize girecek hiçbir durum yok

ben onun umursamazlığını ve dışarıya arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkmasına bozuluyorum beni avutmak varken :(

Sen kaç yaşındasın? Eşin erkek yahu 28in nesi geçmiş? Benim 30 yaşında bekar erkek arkadaşlarım var onlar napsın:confused:

Şu vaji. olayını hamile kalsan bile erteleme ama psikolojin için...
Yük gibi kalmasın üstünde ben bekarım ama arada meraktan bakıp okuyorum baya kurtulan, birbirine yardımcı olan arkadaşlar var burada:KK65:

Ben de 25 yaşındayım.Evet buradakilerin kısmen iyiliğini gördüm ama kesin çözüm için yarın terapiye gideceğim.Teşekkürler bu arada

Ben de 3 ay yaşadım, kendi kendime yenmiştim.
İnşallah terapiler işe yarar. Doktorun dediklerini harfiyen yap, cesaretli ol canım :KK19:

çok teşekkür ederim,bu sefer umutluyum olacak inşallah.kendim için istiyorum daha çok

Ben de 25 yaşındayım.Evet buradakilerin kısmen iyiliğini gördüm ama kesin çözüm için yarın terapiye gideceğim.Teşekkürler bu arada

Bi'yaş büyüksün benden anlayabiliyorum insan evlenince hemen çocuk istemiyo. Ki böyle senin düşüncelerini hiçe sayınca kızman çok normal bu ortak kararla olacak iş çünkü...

Keşke en baştan hapla korunsaydın geri çekilme zaten korunma yöntemi değil.

Bi'yaş büyüksün benden anlayabiliyorum insan evlenince hemen çocuk istemiyo. Ki böyle senin düşüncelerini hiçe sayınca kızman çok normal bu ortak kararla olacak iş çünkü...

Keşke en baştan hapla korunsaydın geri çekilme zaten korunma yöntemi değil.

:( bilerek yapmasa sorun çıkmamıştı bugüne kadar. bundan sonra korunacağım.hapı önermemişlerdi.yumurtalıkları tembelleştiriyor,şişkinlik yapıyor falan diye.prezervatifi o istemedi.spiral için de doğum yapmak llazım olunca bana da çare kalmamıştı :(

:KK43: bilerek yapmasa sorun çıkmamıştı bugüne kadar. bundan sonra korunacağım.hapı önermemişlerdi.yumurtalıkları tembelleştiriyor,şişkinlik yapıyor falan diye.prezervatifi o istemedi.spiral için de doğum yapmak llazım olunca bana da çare kalmamıştı :KK43:

Yumurta tembelliği dedikleri hapı bıraktıktan sonra 6ay-1 yıl gibi bi'süre gebelik oluşmayabiliyo neden çünkü vücudun normal seyrine dönmesi gerekiyo.

Benim arkadaşlarım hep hapla korundu biri bıraktıktan 6 ay sonra diğeri de 3 ay sonra gebe kaldı. Annem de hap kullanırken hamile kaldı:KK48: Kilo alan da olmadı :KK51:

Yumurta tembelliği dedikleri hapı bıraktıktan sonra 6ay-1 yıl gibi bi'süre gebelik oluşmayabiliyo neden çünkü vücudun normal seyrine dönmesi gerekiyo.

Benim arkadaşlarım hep hapla korundu biri bıraktıktan 6 ay sonra diğeri de 3 ay sonra gebe kaldı. Annem de hap kullanırken hamile kaldı:KK48: Kilo alan da olmadı :KK51:

teşekkür ederim,bu sefer kurtarmışımdır inşallah,yumurtlama döneminde olmam korkuttu biraz.bundan sonrası için hapımı aldım daha rahatım

ben onun umursamazlığını ve dışarıya arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkmasına bozuluyorum beni avutmak varken :KK43:
Ya adam sizin kocanız. Sizin olmuş . Sizi sevmiş ömrünü sizinle geçirmek istemiş .çok küçük bir ayrıntı yüzünden mutsuz olmuyor musunuz ? Neden kendinizi harap ediyorsunuz? Rahatlayin bir dus alın .açın tv seyredin. Kocaniz ya ötesi var mı ? Ben de çok agliyorum o kadar çok ağladım ki bugün o kadar gerçek sorunlarım var ki . Annem de çok ağladı çaresizim diye . Nolur kıymetini bilin

Back
X