Ağlama nöbetleri ve kusma

gurbaa_

İyileşiyorum..
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
215
1
48
Ankara
Arkadaşlar yiğenim 51 günlük ve akşamdan sonra daha yoğun olarak ağlama nöbetlerine giriyor bacaklarını karnına çekerek avaz avaz ağlıyor yavrucak. Emdiğinde ve mamayı yediğinde sürekli kusuyor gazını çıkartıyor kakasını yapıyor ama hala neden bu kadar acı çeker gibi ağlıyor anlamış değiliz. Tecrübeli olanlar lütfen yazsın.

Canm cok buyuk bi ihtimalle gazi var zeytinyagi surun hakiki karnina poposuna rahatlar her altini degismede karnina ilik bez koyun coook faydasi oluyo anne yedigine dikat etsin rezene cayi var humananin we mulipanin hangisi olursa ondan icsin hm sutte yapiyo bebegede veri bi kasik falan ne kadar gazini yapmasada onu raahtsiz eden sancisi vardir bnm kizimda oyle cunki simdilik bu kadar vede her emzirmeden sonra mutlaka gazini cikarsin uyusa bile gcmis olsun

zeytinyağını sürekli kullanıyoruz canım her yemekten sonra gazını çıkartıyor bacaklarını sürekli karnına çekerek hareket ettiriyoruz o zaman da çıkartıyor rahatlıkla ama akşam olunca ağlama nöbetleri başlıyor rezene anason karışımını da
kullanıyoruz anneye ama nafile. :(

Gaz ilaci denedizmi nurse harvey kullandim bn bitkisel ama pek fayda gormedm ilac kullanma taraftari dglm ama suan mecburi zinco kullaniyorum o daha iyi bideneyin isterseniz

Back
X