• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamak istiyorum :(

aynen biz de insaniz sonuçta haklisin bende senin gibi çok ac susuz gezdim bazen suratım 5 karış mutsuz gezerdim cunki çok yorucu oluyor insan of diyor bazen bak mesela ben uykuya hasretim 16 aylık ama gece 20 kez meme diye kalkıyor bazen kızıyorum nefsime yenik düşüp
o emmeler hiç bitmiyor zaten :))
Sözde büyüsükçe azalıyor bizde büyüdükçe çoğaldı.herkes yalan söylüyo :))) bence hiçbir bebek büyğdükçe daha rahat uyumuyor :deli:

Benimki 2 yaşında 2 yuldır günde 6-8saat uyuyo en fazla.
Geriye kalan bütün zamanlarda üstümde.
Beterin beteri var yani.
Uykudan nefret eden bir çocugum var.
Azıcık uyuyo , uyku sırasındada en iyi ihtimalle 10kere uyanır.
Banada geçecek diyorlar ,hala bekliom.
Suratımı görsen uykusuzluk yorgnluktan erkeğe döndüm.
Tepemdeki topuzu ameliyatla aldırcaz yakında...
Hahahahahah o tepedeki topuz hiç inmiyo kafamdan,zaten saçımı başımı yoluyo kafamda saç kalmadı.

Sizin de bebekleriniz hiç ara vermeden diş çıkarıyor mu? Öyle olanlar beni anlar. Artık o kadar bunaldım ki uyumuyor olmasından. Evim darmaduman yine,dün akşam uyuduktan sonra temizledim her yeri şimdi her yer birbirine girdi. Bir bebek 13 saat hiç uyumaz mı yahu? Uyumuyor işte. Sabah 7 de uyandı saat 8 oldu hala uyumuyor. Karanlık odada yaklaşık 1 saattir duruyorum uyuyacak belki diye. :KK43: ne zaman biraz olsun rahatliycam çok yoruldum.
Cnm kehribar kolye dene istersen Diş çıkartırken daha kolay atlatmalarını sağlıyormuş ağrısı huysuzluğu varsa ondan uyumuyordur kuzu

olmazmı kök dişelri aynı anda patladı.huysuzluk hatsafaydı ve sonrasında hoop bır günlük ateş ve sakınleme donemı oluyordu.

Evet diş çıkarmadan dolayı. Hep üst üste çıkardı ikişer diş birden. 2 aydır hiç ara vermeden çıkardı,yan kesiciler bitti şimdi de üst kesicileri patladı. Sanırım 2 haftaya geçecek. Ama korkuyorum yine ara vermeden alt kesicileri de çıkarıcak hemen diye :)) ya 2 hafta ara verse dinlenicem :))
Bebeginiz kac aylik?oglum 14 aylik 4 ust alt 2 disi cikti.
Ilk 9 ay gunduz uykusu hic yoktu.mayis ayinda basladi oglene dogru 11 gibi uyumaya...inanamiyordum uyudugunda ayagimi uzatip bir kahve yaptim duzenli olmaya basladiginihissedince.cunku yalniz bakiyorum allahin kulu umyok bulundugum sehirde yrdim edecek.
Zamanla gunduz uykulari ileriye 14.00 a kaydi ve suresi uzadi.hala emerek uyur.ve emmenin dibine vurdu 2 gogsum acik emerken.birini emip digerine geciyor.sonra hemen digerine...vazgecemedigi bir oyun oldu.inanilmaz yoruluyorum ek gidasi ana ogunu ara ogunu derken...canlari sagolsun hepsi gececek.ben sizi cok iyi anliyorum.normal ihtiyaclarini gidermek bile yorucu.uzerine cani yandigi icin huzursuz uykusuz bebek daha yorucu olur.allah yardimciniz olsun

Uyku saatlerini kaçırıyor olabilir misin? Uykusu geldiği zaman uyuyamayan çocuk bi süre hırçın olur, sonra uyku tamamen kaçar. Diştrn dolayı bu kadar uyumaması tabiki normal değil. Durmaması da sadece dişten değil. Uykusuzluk hırçınlık yapıyor. Kehribar kolye deneyebilirsin iyi gelir derler dişe.
Evet hatta uykusu basina vurmus,denir bazen.. cocuk uykusu geldiginde uyumazsa bi daha saatlerce uyumuyor ve cok hircin aglak kendini yerlere atan sinirli bir sey olup cikiyor :D

Bebeginiz kac aylik?oglum 14 aylik 4 ust alt 2 disi cikti.
Ilk 9 ay gunduz uykusu hic yoktu.mayis ayinda basladi oglene dogru 11 gibi uyumaya...inanamiyordum uyudugunda ayagimi uzatip bir kahve yaptim duzenli olmaya basladiginihissedince.cunku yalniz bakiyorum allahin kulu umyok bulundugum sehirde yrdim edecek.
Zamanla gunduz uykulari ileriye 14.00 a kaydi ve suresi uzadi.hala emerek uyur.ve emmenin dibine vurdu 2 gogsum acik emerken.birini emip digerine geciyor.sonra hemen digerine...vazgecemedigi bir oyun oldu.inanilmaz yoruluyorum ek gidasi ana ogunu ara ogunu derken...canlari sagolsun hepsi gececek.ben sizi cok iyi anliyorum.normal ihtiyaclarini gidermek bile yorucu.uzerine cani yandigi icin huzursuz uykusuz bebek daha yorucu olur.allah yardimciniz olsun
7,5 aylık bebeğim.
İnşallah bizimki de düzelir böyle gerçekten çok zr. Benim de kimsem yok burda :)

olmazmı kök dişelri aynı anda patladı.huysuzluk hatsafaydı ve sonrasında hoop bır günlük ateş ve sakınleme donemı oluyordu.
Bizde hiç rahatlama olmuyor nedense. Patlatıyor biraz dişler büyüyünce az rahatlıyor sonra başka diş çıkıyor.

2 yaşında gece 3 de kalkıyor yatakta döne döne sabah oluyor. hamilelik dahil 3 yıl olacak uyumuyorum:KK53:

Sizin de bebekleriniz hiç ara vermeden diş çıkarıyor mu? Öyle olanlar beni anlar. Artık o kadar bunaldım ki uyumuyor olmasından. Evim darmaduman yine,dün akşam uyuduktan sonra temizledim her yeri şimdi her yer birbirine girdi. Bir bebek 13 saat hiç uyumaz mı yahu? Uyumuyor işte. Sabah 7 de uyandı saat 8 oldu hala uyumuyor. Karanlık odada yaklaşık 1 saattir duruyorum uyuyacak belki diye. :KK43: ne zaman biraz olsun rahatliycam çok yoruldum.

Canım benim 40 günlük bebeğim var 16 saat uyuması gereken bebek günde toplasan 5 saat uyuyor aynı durumdayim

Canım benim 40 günlük bebeğim var 16 saat uyuması gereken bebek günde toplasan 5 saat uyuyor aynı durumdayim
ilk 3 aylarda öyle geçiyor malesef.. bizim uyku düzenimiz 4 üncü ayda oturdu 4,5 da geri bozuldu :))
Diş çıkarmıştı o zamandan beri aralıksız çıkardı ve uykular bozuldu.

Bunu daha önce de yazmıştım yine yazayım.
Sen çocuğa dünyaya gelirken soruyor musun dünyaya gelmek istiyor musun diye? Sormuyorsun.
O zaman çocuğun problemlerine de katlanmak zorundasın.burada böyle konular açılmasını tuhaf buluyorum, o yüzden öyle yazmıştım. Sayın üyemiz de maşallah bir kayınvalidesinden bir de böyle şeylerden çok dertli.
Sorunlu kelimesi neden bu kadar büyütülmüş anlamadım. Bebek dediğin zaten anne için uykusuzluktur, bakımsızlıktır, bunlar da bir sorundur. Konu sahibinde bu sorun biraz daha fazla ki sık sık adını görüyoruz burada. Başlığı görünce benim de aklıma ilk konunun bebeğiyle ilgili olma ihtimali geldi, ya da kaynana vs.

Back
X