- 15 Nisan 2017
- 13.625
- 16.049
- 298
Bilmem ne yapacağı belli olmazYalniz bisey diyim bu adam yine evlenir yine kardes olur cocuklara ziyan heryerden uvey kardes çıkacak akıllara ziyan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem ne yapacağı belli olmazYalniz bisey diyim bu adam yine evlenir yine kardes olur cocuklara ziyan heryerden uvey kardes çıkacak akıllara ziyan.
O benim safligim adama guvenip Onun adina kasaya koyduk bende yok demis banka kasasina koydik kayitlari istedik umarim dava acilmadan gidip acip bozdurmadi hersey beklenir boyle adamlardanAltınları kadına niye hiç bırakmıyorlar,sonra böyle uğraş dur offf
Şerh konulabilir bence,kaçırmaması içinO benim safligim adama guvenip Onun adina kasaya koyduk bende yok demis banka kasasina koydik kayitlari istedik umarim dava acilmadan gidip acip bozdurmadi hersey beklenir boyle adamlardan
Ben çok telaşlı aceleci bir bayandım hayatım hep koşturma ile geçti çalışma hayatı ev hayatım bakmakla zorunlu olduğum babam vardı çocukların okulları dershaneleri etütleri derken sürekli koşturan bir insandım. Boşanalı 3 sene oldu bu 3 sene içerisinde nasıl sabrettim nasıl bazı şeyleri sessiz kalabildin bazen ben bile şaşırıyorumbekliyorum ama sabretmek cok zor bizim daha durusma bile olmadi ömur gidecek. altinlarima el koydu birde onu alabilsem
![]()
Bende ayni durumdayım bitsin gitsin diyorum sonra niye kalsinki diyorum başkasıyla yiyecek benim Altinlarimi arti onun tarafi hep nakit takti guya onlarda altin takılmazmis yalan tabi sonradan öğrendim cunku düğünde bütün nakiti kaynana istedi yarisini verdik .altinlar da kesin o fikir verdi verme diye soylicem ama oglun altinlarimi vermiyor yemek nasip olmasin dicem seninde kizlarin var Allah birini görür elbet dicem .vala ah ettim hepsineBenim kendi ailemden gördüğüm düğün takıları bir kenarda saklanır üzerine biraz birikim yapılır sonraya bir ev almak ya da bir araba almak için satılır. Benim evliliğimde eve bir tane çatal bile alacak olsak altın bozdur diye benimle kavga eden bir eski eşim vardı. İnanın artık altından paradan nefret ettim bu adamlar yüzünden
Arada kendime altinlarin vardi gittimi dolarlar eurolar bittimi sarkisini söylüyorm cok sinir bozucuAltınları kadına niye hiç bırakmıyorlar,sonra böyle uğraş dur offf
Bizimkine de kenara iki kuruş koysam batıyordu.Harcamaliydim,gaz yoksa yuklemeliydim,o parayı yok saymam ona hainlik gibi geliyordu.Benim kendi ailemden gördüğüm düğün takıları bir kenarda saklanır üzerine biraz birikim yapılır sonraya bir ev almak ya da bir araba almak için satılır. Benim evliliğimde eve bir tane çatal bile alacak olsak altın bozdur diye benimle kavga eden bir eski eşim vardı. İnanın artık altından paradan nefret ettim bu adamlar yüzünden
Ne saçma.Bizde özellikle altın takılır ki geri iadesinde zarar edilmesin.E şimdi bu altınları iade etme işi de var,senin taraftsn takılan altınları kim iade edecekBende ayni durumdayım bitsin gitsin diyorum sonra niye kalsinki diyorum başkasıyla yiyecek benim Altinlarimi arti onun tarafi hep nakit takti guya onlarda altin takılmazmis yalan tabi sonradan öğrendim cunku düğünde bütün nakiti kaynana istedi yarisini verdik .altinlar da kesin o fikir verdi verme diye soylicem ama oglun altinlarimi vermiyor yemek nasip olmasin dicem seninde kizlarin var Allah birini görür elbet dicem .vala ah ettim hepsine
Ben calisip oderim etrafta Allahtan cok bekar kalmadıNe saçma.Bizde özellikle altın takılır ki geri iadesinde zarar edilmesin.E şimdi bu altınları iade etme işi de var,senin taraftsn takılan altınları kim iade edecek
Canım biliyorum çokça konuştuk seninle :)Cekismeli bosandim ben de. Cekismeli durusmalarda karsi tarafin sinirlerini yipratmak icin boyle seyler cok oluyor malesef. Ben bu sahitleri daha once hayatimda gormedim dersiniz biter.
Hic yipratma kendini. Hakim kusur oranini belirler sahitler ve delillerle. Kim daha kusurlu ise karsi tarafa tazminat oder eger karsi tarafin tazminat talebi varsa tabi. Sahitler bunun icin dinleniyor. Baska taleplerin haklarin varsa onlari alirsin merak etme. Zaten adam olsa idi isi bu asamaya getirmezdi. Bitecek merak etme. Azicik daha sabır.Canım biliyorum çokça konuştuk seninle :)
Aynen öyle diyeceğim Mart olsun duruşma gelsin,bu kadarını soyleyebilecekmisim
Mesele zaten onun tam kusurlu olduğu halde kendini aklama çabaları.Bos çıksın bu çabalarHic yipratma kendini. Hakim kusur oranini belirler sahitler ve delillerle. Kim daha kusurlu ise karsi tarafa tazminat oder eger karsi tarafin tazminat talebi varsa tabi. Sahitler bunun icin dinleniyor. Baska taleplerin haklarin varsa onlari alirsin merak etme. Zaten adam olsa idi isi bu asamaya getirmezdi. Bitecek merak etme. Azicik daha sabır.
Adam tecrubeli geri dön ihtarnamesi nedir yahusonanda zateb karşı taraf boşanma davasından 4 ay önce bana geri dön ihtarnamesi yaptığı için benim kusurum varsa bile o affetmis sayiliyormus,boş yani dilekçelere yazdıkları
Beni evi terke zorlarken bir yandan da terk nedeniyle boşanma başlıklı konuları araştırıyordu, telinde görünce şok olmuştum.Sonra onun okuduğu yazıyı ben de buldum okudum, ihtarname göndermesi,ben bu ihtara karşılık iki ay içinde eve donmezsem terke dayalı boşanma davası açma hakkı doguyormus.Ayri oturduğum eve gelip gittigi günlerde sinsice kira kontratımi ve ilk aya ait elektrik faturamin resmini çekip almış,dosyaya girince öğrendimAdam tecrubeli geri dön ihtarnamesi nedir yahu
Vay canına adam senaryo uzmani olmuş.hakkimizda hayirlisi bende burda sığamıyorum anne evine hergin tartışma hergun annem ex kocadan beter vala bezdirdi beni geri dönüp ordami hayat kursam ne .yok dul oldun ise baslayinca herkes sana kötü gozle bakacak yok atti kenara ben boşanıyorum diyorim anlamiyor yok gidecek evlenecek sen cocukla kaldin tek . İstanbul bizim icin dahami iyi kararsiz kaldim burda iki kişiler yazin memleketteler sahip çıkamazlar ist en aizndan babasida sahip çıkar diyorum okulu kresi hastaligi var iki arada kaldim orda ex koca burda annemin baskisi üzüntü hep.Beni evi terke zorlarken bir yandan da terk nedeniyle boşanma başlıklı konuları araştırıyordu, telinde görünce şok olmuştum.Sonra onun okuduğu yazıyı ben de buldum okudum, ihtarname göndermesi,ben bu ihtara karşılık iki ay içinde eve donmezsem terke dayalı boşanma davası açma hakkı doguyormus.Ayri oturduğum eve gelip gittigi günlerde sinsice kira kontratımi ve ilk aya ait elektrik faturamin resmini çekip almış,dosyaya girince öğrendimYani terk nedeniyle boşanma davası açmaya hazırlanıyormus meğer,ben eve dönünce planları suya düştü.By arada ben son kez baristiktan sonra bahsetti ihtarname gönderdiginden.
İstanbul da şu şartlarda geçinmek zo olur ama gelirin iyiyse kesinlikle öyle yapmalısınVay canına adam senaryo uzmani olmuş.hakkimizda hayirlisi bende burda sığamıyorum anne evine hergin tartışma hergun annem ex kocadan beter vala bezdirdi beni geri dönüp ordami hayat kursam ne .yok dul oldun ise baslayinca herkes sana kötü gozle bakacak yok atti kenara ben boşanıyorum diyorim anlamiyor yok gidecek evlenecek sen cocukla kaldin tek . İstanbul bizim icin dahami iyi kararsiz kaldim burda iki kişiler yazin memleketteler sahip çıkamazlar ist en aizndan babasida sahip çıkar diyorum okulu kresi hastaligi var iki arada kaldim orda ex koca burda annemin baskisi üzüntü hep.