Canım benim Allah yardımcın olsun hemen en kötüsünü düşünme ağlama. Hayırlısını iste Allahtan herşeyin en iyisini o bilir. İnşallah bebeğin sağlıklıdırKızlar morelim sıfır.. eylül 28 inde yumurtalıklarim ağrıyor diye doktora gitmiştim 29 da bat tarihim di doktor kan tahlili de yaptı ve bat tarihimde hamile olduğumu öğrenmiş oldum değer 305 ti ayriyetten gebelik testinde de pozitifi gördüm doktor bir dahaki randevuyu bugüne vermişti yani 15 gün sonra gel dedi 2 gün önce de yani pazartesi günü kanamam oldu apar topar acile gittim ve doktor bebek gözükmüyor bu bebeğin düşük tehlikesi var dedi neden dedim beslenme kesesi gereğinden büyük dedi ve progestan verdi vajinal yoldan kullan dedi bugün de tekrar hastaneye gittim ve doktor 6 haftalik hamilesin ama ölçümlere göre 5 hafta çıkıyor dedi kese var ama bebek yok sağlıksız bir gebelik olabilir haftaya tekrar gel ölçüm yapıcam eğer aynı büyüklükteyse sağlıksız bi gebelik olduğunu anlamış olucaz dedi ben çok kötü oldum ağlayıp duruyorum benim gibi sıkıntı yaşayıp daha sonra yüzü gülen varmı morale çok ihtiyacım var((
İnşallah cnm inşallah bebeğim gösterir kendisini ben burdayım der beni bırakmasını istemiyorum ağlamaktan helak oldum. Az önce de komşum geldi bi çocuk varmış kanser hastasıymış babası terk etmiş annesi patik yapıp satıyomuş alır mısın sende dedi bende hiç düşünmeden aldım belkide bunun bana da iyiliği olur bebeğim sağlığına kavuşur Rabbimin bana göndermiş olduğu bir fırsattır inşallah şuan bundan dolayı bir umut daha doğdu içimeCanım benim Allah yardımcın olsun hemen en kötüsünü düşünme ağlama. Hayırlısını iste Allahtan herşeyin en iyisini o bilir. İnşallah bebeğin sağlıklıdır
Ümit vardır yani dimiBi yakınımın 8. Haftaya kadar kese boş göründü sonra kalp atışlarını duydular. Sakin olmaya çalışın, ve başka bir dr araştırıp tekrar muayene olun lütfen.
İllaki vardır herşeyin hyırlısı.Ümit vardır yani dimi
Çok geçmiş olsun canım nerde oturuyosun hangi doktora gidiyorsun ?Kızlar morelim sıfır.. eylül 28 inde yumurtalıklarim ağrıyor diye doktora gitmiştim 29 da bat tarihim di doktor kan tahlili de yaptı ve bat tarihimde hamile olduğumu öğrenmiş oldum değer 305 ti ayriyetten gebelik testinde de pozitifi gördüm doktor bir dahaki randevuyu bugüne vermişti yani 15 gün sonra gel dedi 2 gün önce de yani pazartesi günü kanamam oldu apar topar acile gittim ve doktor bebek gözükmüyor bu bebeğin düşük tehlikesi var dedi neden dedim beslenme kesesi gereğinden büyük dedi ve progestan verdi vajinal yoldan kullan dedi bugün de tekrar hastaneye gittim ve doktor 6 haftalik hamilesin ama ölçümlere göre 5 hafta çıkıyor dedi kese var ama bebek yok sağlıksız bir gebelik olabilir haftaya tekrar gel ölçüm yapıcam eğer aynı büyüklükteyse sağlıksız bi gebelik olduğunu anlamış olucaz dedi ben çok kötü oldum ağlayıp duruyorum benim gibi sıkıntı yaşayıp daha sonra yüzü gülen varmı morale çok ihtiyacım var((
Kızlar morelim sıfır.. eylül 28 inde yumurtalıklarim ağrıyor diye doktora gitmiştim 29 da bat tarihim di doktor kan tahlili de yaptı ve bat tarihimde hamile olduğumu öğrenmiş oldum değer 305 ti ayriyetten gebelik testinde de pozitifi gördüm doktor bir dahaki randevuyu bugüne vermişti yani 15 gün sonra gel dedi 2 gün önce de yani pazartesi günü kanamam oldu apar topar acile gittim ve doktor bebek gözükmüyor bu bebeğin düşük tehlikesi var dedi neden dedim beslenme kesesi gereğinden büyük dedi ve progestan verdi vajinal yoldan kullan dedi bugün de tekrar hastaneye gittim ve doktor 6 haftalik hamilesin ama ölçümlere göre 5 hafta çıkıyor dedi kese var ama bebek yok sağlıksız bir gebelik olabilir haftaya tekrar gel ölçüm yapıcam eğer aynı büyüklükteyse sağlıksız bi gebelik olduğunu anlamış olucaz dedi ben çok kötü oldum ağlayıp duruyorum benim gibi sıkıntı yaşayıp daha sonra yüzü gülen varmı morale çok ihtiyacım var((
İstanbul Ümraniye cnm şuan henüz bi doktora bağlı kalmadım haftaya da başka bir doktora gidicem iyi olan bütün doktorları araştırıyorum hepsine gidicem elimden ne geliyorsa yapıcamÇok geçmiş olsun canım nerde oturuyosun hangi doktora gidiyorsun ?
Allah razı olsun bitanem dua edin ne olur haftaya gözüksün bebeğimKötu dusunme canim iyi seyler dusun allah yardimcin olsun cnm
Bu tarafta olsaydın benim gittiğim doktor gerçekten çok iyi ona da gorulmeni isterdim canım ama git bir kaç doktora daha hakkında hayırlısı neyse o olsunİstanbul Ümraniye cnm şuan henüz bi doktora bağlı kalmadım haftaya da başka bir doktora gidicem iyi olan bütün doktorları araştırıyorum hepsine gidicem elimden ne geliyorsa yapıcam
canım kendini üzme bukadar diyeceğim ama çok zor biliyorum bende buna benzer durum yaşadım geç döllenme olmuş ben bebeğimi 8. haftada gördüm hala 1 hafta geri görünüyor o yüzden iyi düşün sen üzüldükçe bebeğinde hissediyor unutma ben bebeğimi ilk gördüğümde ultrasonda hüngür hüngür ağlamıştım doktor sevinçten bile ağlama bebeğine zarar veriyorsun demişti ağlama dua et bol bol ben elimi karnıma koyup salavatlar getirdim hep el musavvir çektim üzme kendiniKızlar morelim sıfır.. eylül 28 inde yumurtalıklarim ağrıyor diye doktora gitmiştim 29 da bat tarihim di doktor kan tahlili de yaptı ve bat tarihimde hamile olduğumu öğrenmiş oldum değer 305 ti ayriyetten gebelik testinde de pozitifi gördüm doktor bir dahaki randevuyu bugüne vermişti yani 15 gün sonra gel dedi 2 gün önce de yani pazartesi günü kanamam oldu apar topar acile gittim ve doktor bebek gözükmüyor bu bebeğin düşük tehlikesi var dedi neden dedim beslenme kesesi gereğinden büyük dedi ve progestan verdi vajinal yoldan kullan dedi bugün de tekrar hastaneye gittim ve doktor 6 haftalik hamilesin ama ölçümlere göre 5 hafta çıkıyor dedi kese var ama bebek yok sağlıksız bir gebelik olabilir haftaya tekrar gel ölçüm yapıcam eğer aynı büyüklükteyse sağlıksız bi gebelik olduğunu anlamış olucaz dedi ben çok kötü oldum ağlayıp duruyorum benim gibi sıkıntı yaşayıp daha sonra yüzü gülen varmı morale çok ihtiyacım var((
Giderim canım neresi gerekiyorsa giderim yeterki iyi anlayan bir doktor olsunBu tarafta olsaydın benim gittiğim doktor gerçekten çok iyi ona da gorulmeni isterdim canım ama git bir kaç doktora daha hakkında hayırlısı neyse o olsun
Rabbim kalbine göre versin canımGiderim canım neresi gerekiyorsa giderim yeterki iyi anlayan bir doktor olsun
İnşallah cnm böyle şeyler yaşayıp sonunda da bebeği gördünü söyleyenler olunca benim umudum daha çok artıyor Allah razı olsun hepinizdencanım kendini üzme bukadar diyeceğim ama çok zor biliyorum bende buna benzer durum yaşadım geç döllenme olmuş ben bebeğimi 8. haftada gördüm hala 1 hafta geri görünüyor o yüzden iyi düşün sen üzüldükçe bebeğinde hissediyor unutma ben bebeğimi ilk gördüğümde ultrasonda hüngür hüngür ağlamıştım doktor sevinçten bile ağlama bebeğine zarar veriyorsun demişti ağlama dua et bol bol ben elimi karnıma koyup salavatlar getirdim hep el musavvir çektim üzme kendini
Amin inşallah bitanem inşallahRabbim kalbine göre versin canım
Ağrılarım devam ediyor ama çok şükür kanamam yokNasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?