Aglamak istiyorumm onu bile yapamiyorumm

Iyilesecegine once sen inanmalisin. Allah insani bazen boyle kabz hal7ne sokar ki kendisine daha cok yakinlasmamiz icin. Sabredin biraz ferah gunler yakindir.

Sadece ilac tedavisi yetmez malesef kendi kendinize terapi yapacaksiniz depresyondayim diye sartlamayin kendinizi depresyondan çıkmak da sizin elinizde..güçlü olduğunuzu kendinize söyleyin daima en iyi ilaç size sizsiniz.. olaylarin iyi taraflarini gormeye çalışın

deniyorum ama cok kotuyken iyi dusunemiyorsun sorun orda zaten

Evet ama emin ol diğer türlü de ilaçlara bağımlı gibi oluyosun sadece kullanma demiyorum tabiki çok etkisi olacaktır ama keni kendini tedavi etmeyi de unutma.. kendini biraktikca daha cok birakiyosun bi muddet sonra..

Çok özel değilse neden bu hale geldinn ?herkesin bir öyküsü mutsuzluğu vardır ama senin yerinde olmak isteyen kaç insan vardır hayatta hepimizin cçöktüğü bitik durumda olduğu zamanlar vardır kendimden ornek veriyim kaç kere piskolijimin çöktüğü noktalar oldu bilimezsin ben hic bir zaman kendime itiraf edemedim tamam piskolojim bozuldu bittim demedim biliyorum deseydin o zaman biterdim bilmiyorum anlatabildim uzun oldu ama gerçekten çok üzüldüm durumuna allah hepimizi içinde bulunduğumuz sikintidan kurtarsi

Depresyonun sebebi negatif düşünceler ve kendini işe yaramaz hissetmen zaten. Şu antidepresanlardan bi vazgeçin lütfen bin türlü yan etkisi var. Doktorunla konuş, terapiyle yenebilirsin depresyonu.

Depresyonun sebebi negatif düşünceler ve kendini işe yaramaz hissetmen zaten. Şu antidepresanlardan bi vazgeçin lütfen bin türlü yan etkisi var. Doktorunla konuş, terapiyle yenebilirsin depresyonu.

bnce siz ordan ahkam.kesmek yerine antidepresanlarin da ihtiyac duyuldugunda kullanilmasi gerekn haplar oldugunu ogrenip arastirin. Sizin gibiler insanin daha da sinirini bozuyor onyargili insanlarsiniz sn ve senin gibiler. Ben.burda ne haldeyim sen ordan rahat rahat ahkam kesemezsin. Allah hidayet versin ya sabir..

hem ailevi hemde ozel sorunlar yuzunden patladim daha oncede oldu bunalimli halllerim ama bu en kotusuydu Allah daha kotusnden korusun. Ara ara daha fenalasma.oluyor 2 aydir kullaniyrm ilac terapi de goruyrm ama ayda bir malesef :/ duzelemedim.henuz

ayrica bu dusunceler depresyonun getirisidir bunuda ogrenmis oldunuz simdi sayemde. Yoksa kimse keyfindn bn bi negatif dusunim demez .

önce kendi içinden ben mutluyum diyerek kendine olumlu düşünceleri çekmelisin. kendine pollayana olmalısın. ilaç sadece araçtır unutma. seni mutlu etmez. yine olay sende biter. allah yardımcın olsun. dualarım seninle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…