- Konu Sahibi karbeyaz00
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece ilac tedavisi yetmez malesef kendi kendinize terapi yapacaksiniz depresyondayim diye sartlamayin kendinizi depresyondan çıkmak da sizin elinizde..güçlü olduğunuzu kendinize söyleyin daima en iyi ilaç size sizsiniz.. olaylarin iyi taraflarini gormeye çalışın
Depresyonun sebebi negatif düşünceler ve kendini işe yaramaz hissetmen zaten. Şu antidepresanlardan bi vazgeçin lütfen bin türlü yan etkisi var. Doktorunla konuş, terapiyle yenebilirsin depresyonu.
hem ailevi hemde ozel sorunlar yuzunden patladim daha oncede oldu bunalimli halllerim ama bu en kotusuydu Allah daha kotusnden korusun. Ara ara daha fenalasma.oluyor 2 aydir kullaniyrm ilac terapi de goruyrm ama ayda bir malesef :/ duzelemedim.henuzÇok özel değilse neden bu hale geldinn ?herkesin bir öyküsü mutsuzluğu vardır ama senin yerinde olmak isteyen kaç insan vardır hayatta hepimizin cçöktüğü bitik durumda olduğu zamanlar vardır kendimden ornek veriyim kaç kere piskolijimin çöktüğü noktalar oldu bilimezsin ben hic bir zaman kendime itiraf edemedim tamam piskolojim bozuldu bittim demedim biliyorum deseydin o zaman biterdim bilmiyorum anlatabildim uzun oldu ama gerçekten çok üzüldüm durumuna allah hepimizi içinde bulunduğumuz sikintidan kurtarsi
ayrica bu dusunceler depresyonun getirisidir bunuda ogrenmis oldunuz simdi sayemde. Yoksa kimse keyfindn bn bi negatif dusunim demez .Depresyonun sebebi negatif düşünceler ve kendini işe yaramaz hissetmen zaten. Şu antidepresanlardan bi vazgeçin lütfen bin türlü yan etkisi var. Doktorunla konuş, terapiyle yenebilirsin depresyonu.