18 yaşındababa zoruyla evlendim.. 10 yıl sürdü. 2 çocuk. oğlum babasıyla yaşıyor. kızım ben babam ve annem birlikte.. oğlumu rahatça görebiliyorum ama sorun çok farklı..ömründe aşık olmamış olan ben şu an 31 ime girdim ve yaşımı 23 24 sanıyorlar, birine aşık oldum. çocuk benden 8 yaş küçük. çok sevdik birbirmizii.. evlenme teklif etti. söz yüzükleri vs. ailesine söyledi.. inanılmaz tepkiler gördü.. kopamadık. telefonda bitti dedi, ailem kabul etmiyor... o ne de olsa benden küçük hiç evlenmemmiş ve geleceği parlak biri. telefonda karşılıklı ağladık. ama kopamadık.. 3 aylık bir sevgi bu.. konuşmaya devam ettik. birbirimizi sadece bir kez gördük.. elimizi bile tutmadık birbirimizin.. çünkü dindar insanlarız.. geçenlerde ailesine yine söyledi.. evde kıyametler kopmuş. bu sfer telefon açtı olmadı dedi. bir de benim kızımın sesini duyunca bir tuhaf olduğunu söyledi.. anne olduğum aklına gelince uzak hissettiğini söyledi bana. en son görüşmemizde kızım gene bana seslenmişti beni sevdiğine eminim ama o oldu.. geçen pazartesi ben onu arayıp bu belirsizlikten sıkıldığımı söylediğiimde tamamm bştit demişti ağlamıştım.. çarşamba dayanamayıop ben aradım onu.. 3 gün önce yani kızımın sesini duyduğu akşam beni neden aradın dedi.. oysa ben seni bir daha aramayacaktım bitirecektim dedi.. olmuyor olduramıyorum dedi.. elimden bir şey gelmiyor.. daha fazla acı çekmeyelim dedi.. ve o gün son konuşmmaız oldu.. bir daha aamadı..aramazda.. sadece sosyal paylaşım sitesinde arkadaşlığından çıkarmadı o kadar. ordada hiç karşılaşmadık bir daha. karşlaşsakta konuşmaz benle..her şey bitti..devamlı ağlıyorum.. çok fenaım..