Ağlamak:(

es_er

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
35
0
Meltem hn merhaba;
sorunum su :
Sınırlenınce haksızlıga uğrayınca haketmedıgım bı davranıs yada soz le karsılastıgımda hemen sesım tıtrıyo bogazım dugumlenıyo ve gozlerım doluyo.hemen baslıyorum aglamaya.bu benı sosyal acıdan çok faxla etkılıyo.işimde ınsanlar zayıf oldugumu dusunuyorlar.iş konusunda daha fazla basıma gelıyo bu olay bazende esımle olan tarısmalarda yada esımden bekledıgım bırseyı yapmayınca...ama iş yerımde bu durumu yasamak ıstemıyorum.ınsanların bakıs acısı degısıyo.çocuklugumdan berı var ama 28 yasındayım ve bu olayı cozmek ıstıyorum.yardımınıza ıhtıyacım var.bazen kendımı tutmayı denıyorum cok nadır basarabılıyorum.lutfen yardım edın.
ılgınıze tesekkur ederım
 
kimsenin önünde ağlamak istemediğin zaman,müsade isteyip ortamı terkedebilirsin.sakinleşip yüzünü yıkarsın sonra rahatlarsın.
yada dişlerini birbirine sıkıca kenetle.titremelerini durdurabilirsin beyin gücünle.
 
kızlar aynen beni anlamışsınız.. bilmiyorum bunun bi açıklaması var mı ama gerçekten kendimi çok güçsüz hissediyorum. bi problemim varsa, ya da isteğim yerine getirilmezse anında sesim titriyor, başlıyorum hüngür hüngür ağlamaya. ya da en basitinden bir ortamda sesim normalin bir perde yukarısına çıksın anında gözümden yaşlar boşalır, sesim titrer. allahtan okulda, işte şimdilik böyle bir ağlama vakası yaşamadım ama arkadaş ve aile ortamında çok yaşarım. annemlerde bi şey olduğunda hemen hadi ağla, şimdi ağlıcak vs. tepkiler veriyor.

kendimi savunduğumda da aynı şeyleri yaşıyorum. ya da birine yapılan haksızlıkta aynı şekilde ağlamama yetiyor. üstelik avukat olucam, ilerde müvekkillerimi nasıl savunurum ben hakime ağlayarak mı?

çok rezil bir durum. ağlamak gülmenin kardeşidir ama fazlası da insanı yerin dibine sokup güçsüz gösterir. ne yapmam gerekiyor söyler misiniz?
 
en kısa zamanda sorunu çözmeye çalışıcam. günlük hayatta çok zorluyo bu problem beni. ağlamadan sorunlarımı çözmek istiyorum. öyle aciz aciz ağlayarak değil. sorun dediğim şeyler öyle basit ki.. allah korusun bir hastalık, ölüm, maddi sıkıntı vs. de değil. dizim yayından kaldırılsa ona bile ağlarım ben :) vallahi zor şey benimki.
 
bende öleyim canım en ufak bırşeyde ağlalarım acaba çokmu duygusalız
 
bende babamla yada kardeşimle tartışınca bi kelime bile sölemeden gözlerim doluo sesim titriyo bunu nasıl atlatabilirim lütfen aydınlatın
 
kızlar bu konuyu yeni gördüm ve aynısı bende de oluyor.BU DURUMUMA SıNıR OLUYORUM.Bı ÇÖZÜM BULDUYSANIZ, PAYŞAŞIRSANIZ SEVıNıRıM
 
canım hipnozla nasıl bie tedavi uyguluyorlarmış doktor bilgi verdimi sana malesaf bendede aynı şey var.o an ağlamasam bile 5-10 dk sonra sinirlerim boşalıp ağlıyorum bıktım artık zayıf görünmekden.başka fikri olan varmı?
 
bende yaaa neden böle dah akonuşurken ağlıyorum yaa tutamıyom hemde hüngür hüngürr bi yardım edin çok kötü tutmak istiyorum olmuyorr akıyor şakır şakırrakannehir
 
aynıı sorun malesef bendede var ve ne yaptıysam bunu geciremedim ve oluruna bıraktım az da olsa iyi geldi ve artık böle bi durum oldugunda yani haksızlık falan aglamak yerine kavga ediyorum bu en azından daha iyi dişimi gösteriyorum :) :KK43:
 
aynıı sorun malesef bendede var ve ne yaptıysam bunu geciremedim ve oluruna bıraktım az da olsa iyi geldi ve artık böle bi durum oldugunda yani haksızlık falan aglamak yerine kavga ediyorum bu en azından daha iyi dişimi gösteriyorum :) :KK43:

birde ben becerebilsem şunu :KK43:
 
aynı sorun bende de var maalesef. özellikle de regl dönemlerimde kendimi tanıyamıyorum. bi de çevremdekilerin tepkisi yok mu!! ''alıngan duygusal herşeye kafasını takıyo bak yine ağlicak'' yeter bıktım bu durumdan.. insanlar anlamıyolar bizi.. doktora da gittim 7ay falan ilaç da kullandım ama geçmiyo.. bi süre geçti bıraktıktan sonra yine başlıyo:KK43: bunun bi çaresi olduuna inancım kalmadı. Allah hepimize yardım etsin...
 
aynı sorunu bende yaşıyorum. artık sulugöz olmaktan sıkıldım. erkek arkadasımda sürekli ağlıyorsun diyor. içimde büyüttüğüm şeylerde beni bunaltıyor sonsuza kadar onları unutmak istiyorum, mutlu olmak ve ağlamamak istiyorum. bunun çözümünü bilen var mı? doktora mı gitmeliyim acaba?
 
ayyy aynı durum bendede var senin kadar değilim ama birazda olsa var.
bide bende haberleri izlerken üzücü bi haber varsa sesim acayip titriyo..yanımda kimse yoksa ağlıcak hale geliyorum..fazla mı duygusalım acepmafoldumben
 
bu problemi ben de yaşıyorum.Ama bu konuda ben kendimi tek sanırdım meğer yalnız değilmişim.Çok tuhaf belki de kızacaksınız ama başkalarında da bu sorunun olduğunu öğrenmek beni biraz rahatlattı.En azından anlayacak birilerinin olması güzel.
 
böyle bi konu açmayı bende düşünüyordum hislerime tercüman olmuşsun arkadaşım
ben üzüldüğümde, istediğim bir şey olmadığında, sinirlendiğimde, moralim bozulduğunda, kötü bi haber aldığımda, duygusal bir şey izlediğimde yada okuduğumda nerede olursam olayım ağlamaya başlıyorum
burnumun ucu kızardı mı diyorlar zaten hıh yine ağlayacak diye
çok zorluyorum kendimi ama engel olamıyorum
çok üzüldüğüm zaman örneğin eşimle kavga ettiğimde saatler boyu ağlıyorum yine de kendime gelemiyorum
bunun bir çaresi varsa nolur söyleyin
 
anlıyorum kavga edebileniniz varsa ne mutlu bunu önlemenin yolu içinizden 10a kadar sayın kapayın gözünüzü derin nefes alın içinizdeki o burukluk geçince devam edin kendinizi zorlayın içimizden ben haklıyım diyin aglamanızın nedeni ne acizliginiz nede güçsüzlügünüz sadece onlardsan daha duygusal ve hayata karşı yeniklignizdir ama bunu kendinize çevirin siz haklısınız güçlenin
 
X