Ağlamaktan bayılacağım, akıl nolur:((

yazdan

zehra'm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
290
0
96
İstanbul
Kızlar 5 senedir derdim hiç bitmedi.Talihsiz başım varmış diyorum...Eşimin dükkanı ortak.Zamanında kardeş zaafına yenildi,gaza geldi,mis gibi işi vardı,bıraktı,iş kurdu onla,tüm vazgeçirmelerime rağmen.Ortak hissesi %25.dişte kovuk.ve bütün işleri o yapıyor.Bir deri bir kemik kaldı artık yani....

ben hamileyim ve para lazım hemde çok biliyosunuz...kötü günler için 3 bileziğim var,ne zorluklarla yaptık.(
Dükkanda zaten 2,5 yıldır hiç iyi gitmiyor.çünkü sadece eşim kazanıyor,kardeşi yiyor.20 yaşında,bekar...

1 aya kadar doğum yapıcam,doğum parası toplayamadık,düşünün artık.Ama kimseye bişey belli etmiyorum.BUu gece patladım artık.Ortağından alacağını alamıyor,haftada 100 tl ile geçinmeye çalışıyorum,sssk yok((

Yetişmiyo diye 2.işe gidiyo akşamları 9:30da geliyor.Ama yine yetişmiyor...

Demem o ki bu hafta 330 tl para düşmüş ggöya dükkandan 60 tl para gördük başka yok.Ortağına borç vermiş...

Aklıma 2 ihtimal geliyor,ya başka kadın var hayatında,yada 2 kız kardeşine yardım ediyor.
700 tl maaaşla kardeşi evini baştan sona tadilat yaptı(

Bilemiyorum,şimdi ortağını arıcam gerçek mi diye,artık hergece kavga etmekten bıktım.
Ağlamaktan ölücem,BİR yandan bebeğim içinde üzülüyorum,galiba sinir krizi geçiricem.....

Belki tam anlatamamışımdır,yani millete yaranıcam diye biz sefil oluyoruz.Gende bu halimize bin şükür...
Dükkanı bırak diyorum,kardeşimi yanlız bırakamam diyo,hadi destek olmaya çalışıyorum,beni tersliyo..
napıcağımı şaşırdım artık...
Sorunları tek başıma omuzlamktan yoruldum...(
Herşeyi halledicez dioo,ama icrat yok...

canım ne diyebiliriz ki ah vah demekten başka....
Sonuçta senin durumun üzerine yorum yapılabilecek çözüm önerilebilecek bir durum değil ki....
Bu ara ramazan nedeniyle birçok sektörde işler çok durgun.. gıda işi değilse eşin dğru söylüyordur... Az iş yapmış, az para kazanmış olabilirler...
Ama zaten az kazandıığını da ortağına borç vermesi çok mantıksız....
Geçindirmesi gereken bir aile var sonuçta...
Onunla sakin sakin konuşup sorumluluklarını hatırlatman gerek....

Bence ortağını arama eşini zor duruma düşürmüş olursun.Eşinle sakince konuşsan bebeğiniz için paraya ihtiyacınız olduğunu tatlı dille dile getirsen.Ne bileyüm eşin de biraz sorumsuz gibi geldi ama kavga ederek bişey çözülmez.Kayınvalidene Kayınbabana filan söylesen sıkıntını, bebeğimiz olcak ama elimizde paramız yok eşim ortağına borç veriyomuş ben konuştum anlamıyor birde siz konuşun de.Onlar konuşmak istemezse kendi annene babana anlat olanları.İnşallah bebeğin hayırlısıyla doğar hep mutlu olursunuz a.s.

eşin neden bu kadar sorumsuz
sizin paraya ihtiyacınız olduğu bir dönemde
oratağına para vermesi anlamsız mantıksız.
2.kadın demişsin sadece para getirmemesimi seni bu düşünceye itti
yoksa evde maddiyat dışındada sorunlarınız varmı?
anlaşılan eşin iyi bir abi ama sorumluluk sahibi iyi bir eş değil

Hayır genel olarak iyiyiz,tabikii benden başka insanları düşünmese.
Telefonu bile yoktur,ne benim ne onun...
Başka kadın olayını sadece maddiyattan ötürü söledim.
Evden dışarı çıkmaz,pazarları bile evdedir ama aklıma başka seçenek gelmiyor...
Mantıklı düşünemiyorum ki(

Aradım artık ortagını valla canıma tak etti.
1 senedir işler çok kötüymüş...
20.ooo borcu varmış piyasaya ve haftalık 100 150 tl.(
Kaç kere soruyorum anlat bana diye,tık yok ve aşırı sinirli.
Ben zaten hamileyim,canım kaynatam kaynanam rahmetli...
zor durumda yaslanacak bir dalımız yok yani Allahtan başka

eşinin ortağını araman eşini zor duruma sokarmı acaba
bence aramasaydın daha iyi olurdu,umarım eşin bu davranışına tepki göstermez
bana inanmıyormusun niye aradın diyebilir.

sen hamilesin bunları düşünüp gerilme derim
herşey olacağına varır,boşu boşuna üzüldüğünle kalırsın.
sen bebeğine odaklan gerisini düşünmemeye çalış.
allah iş rastlığı versin.

Abiye söledim aramızda kalıcak diye,umarım öylede olur...
VE işlerin bu kadar kötüye gittiğini ortağından öğrendim zaten.
Amin işallah,bebeğimin yüzü suyu hürmetine iş rastlığı olur,yoksa kafayı yicem

canım benim bu erkek milleti konu ailesi olunca salaklaşıyor.bendede bitane varr

canım benim bu erkek milleti konu ailesi olunca salaklaşıyor.bendede bitane varr

hemde ne salaklaşma,herşeyi kendimiz yaptık,yetmedi düğün paralarını verdik,kuruş almadık heyy kendimize,dolapta erzak yok,cepte para yok düğün ertesi...

yetmedi işi güzelken kardeşlerine baktık,işimizi bıraktık 17 yaşndaki çocğ aklıyla dükkan açtı,şimdi batıyooo
yetmezzz daha ne olcak bakalım...Ben evladıma acıyorum...

canını sıkma canım zor biliyorum insan ne kadar da olsa takar ama hamilesin bebeğini düşün
olumlu düşün olumlu olsun.bebeğinin kısmeti inşallah bol olur canım.
öncelikle bebeğinin sağlığını düşün bu konuları at kafandan şimdilik:teselli:
allah yardımcınız olsun

Psikolojim bozuldu yaa hergün ağlıyorum,nasıl olumlu düşünebilirim artık
Bİ bebeğim için üzülüyorum ağlıyorum,bi olanlar için
Yemeden içmeden kesildim,sadece bağrınıyorum hemde avazım çıktığı kadar!!!

kac kisi okumus cevap yazmiyor hic kimse diyorsun ama inan bende tikandim.ne yazabilirim ki!
eminim tüm okuyanlar bir dua gecirmistir icinden.bende diyorum.allah tez vakitte bu sIkintilardan kurtarsin sizi.üzülme desemde elde degil eminim.kendi ailen destek cikmaz mi size.bari bebegin masraflarina yardim etseler yeter.

muhtemelen kardeşlerine veriyodur dediğiniz gibi. Zorlayıp söyletmeye çalışın,biliyorum ben duydum onlara yardım ettiğini falan deyip ağzını arayın.O kadar 2 işte çalışıpta bu kadar az parayla geçinmek akıl karı değil. allah işinizi rast getirsin canım,bebeğini düşünüp sakinleşmeye çalış.

Ben hamileleri böyle üzgün daralmış görünce içim yanıyor

Çok zor, en hassas ve rahat gecirmen dönemelerinde böyle burnundan geliyor

Sen bir can taşıyorsun.. allah büyüktür bu kadar yıpratma kendini

Hastanede rehin kalacak değilsinya, bak doğumun yaklaşmış üzme kendini

Sen üzüldükce ne değişecek, kızıyorum bu erkeklere böyle kendi parcalarını taşıyan kadınlarına böylesi eziyetler ediyorlar... uyanık olmuyorlar kardeşini düşün ortağını düşün derken seni nasıl yıpratmış.. şu hayır mubarek günlerde rabbim seni rahata kavuştursun inş.

İşte böyle yapma, akışına bırak aç açıkta kalmadınya, senden daha kötülerini düşün

Biliyorum zor yaşadıkların, bende olsam belki aynını yapardım

Elinde değil, ama hamilesin çocuğa zarar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…