AĞLAMAKTAN GÖZLERİM KÜÇÜLDÜ

KRALTAC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
171
250
33
8 YILLIK İLİŞKİMİ 4 AY ÖNCE İLGİSİZ OLDUĞU İÇİN BİTİRDİMM... AYRILDIM DİYE CANIMI ÇOK YAKTI.. 3. AY DEDESİ VEFATI VE ASKERE GİDECEĞİ İÇİN 2-3 KERE BULUŞTUK.. EN SON BULUŞMAMIZDAN ÖNCE SIKI SIKI SARILIP KOKLADI ÖPTÜ BENİ KOKUN HİÇ DEĞİŞMİYOR DEDİ.. ONU KOKLAMAYA KORKTUM BURNUMU TIKADIM KOKUSUNU HATIRLAMAMK İÇİN DAYANAMADIM SARILDIM ÖPTÜM AĞLADIM... DEDİM NEDEN OLMADI HAKETMEDİKMİ MUTLU SONU... ÇÜNKÜ ÇOK SEVDİK ÇOK TAHAMMÜL ETTİK HIZLI YAŞADIK ONDAN OLMADIK BİZ DEDİ.. BELKİ ASKERDEN DÖNÜNCE HALA BEKAR OLURSUN NASİP YA BEKLEMİŞ DERİM KAVUŞURUZ DEDİ AMA BANA LAF EBELİĞİ GİBİ GELDİ DÜN GECE 3 TE KAPIMIN ÖNÜNE GELDİİ SADECE 3 DK KONUŞTUK SARILDIK VE HELALLİK İSTEDİK SONRA GİTTİ.. İÇİM ACIYOR HAYALLERİM UMUDUM GİTTİ... GÖZ GÖRMEYİİNCE GÖNÜL KATLANIR DERLER BENİ TAMAMEN UNUTAACAK GİBİ GELİYOR İÇİM ACIYOR.. AĞLAMAMI ENGELLEYEMİYORUM...

Artık yorulmuşsun ve ne kadar yorulduğunu kendin bile bilmiyorsun ve içinde ki kızgınlık ona değil kendine onu o kadar sen gibi yaptığın için ,kendin gibi benimsediğin için .Şimdi sadece hüzün yanın o senin kanatan,acıtan,ayakta durdurmayan bir hüzünden bahsediyorum ben.Gücüne hayret ediyorsun bir anda mutlu edip bir anda paramparça edebiliyor seni.Ama artık böyle bir adam için üzülme zaman geçirir demiyeceğim sana zaman en büyük yalan sadece önüne bakman gerekli bu atlatman gereken bir süreç sadece bu günler de geçecek emin ol.

Sen sikayetcisin cocuktan zaten eger kabul ediyor sevlyorsanda cocugu bırak kendini sev duygularını serbst bırak kendini uzmeye ne gerek var aglama neden aglıyorsn? Hersey senin elinde artık bi karar ver kalsınmı gitsinmi gonlunde

Merhaba,
Seni anlıyorum,çok üzülceksin ve ağlıcaksın uzun bir süre kendine gelemeyebilirsin o seviyorsa sana geri döner ve tekrar gönlünü fethetmeyi başarır zaten.Oluruna bırak ,zor bi durum

Oluruna bıraktım sanki ben nefes alınca yürüyünce çarşıda gezince ona ihanet etmişim gibi hissetmeye başladım.s

kapalı i koğuşta akşam saat 7 dedimi giriyordur heralde bilmiyorum askerliği aramadıda teslim oldum diye.. Aramadıkça benimde içim soğur sanırım:)

İşte ondan bahsediyorum zaten ilgilenmediği için ihanet ediyor zaten boşver benden sana tavsiye seni arayıp sormuyorsa haber vermiyorsa en ufak birşey yapmıyorsa gercekten boşver o yüzden bırak gitsin...

dün gitti daha zaten ben bırakmak istemesem bile sanırım kader bıraktırıcak elimi kımıldatmaya mecalim yok zaten gelişi güzel yaşıyorum hayatı şuan

Bilmiyorum bırakmak istemiyorsan bırakma git tut elini ama değmicek biri olduğundan şüphen bile varsa sakın gitme inanıyorsan git ama üzme kendni biliyomusun kimse için değmez

bende aralıkta oldum ama şimdi seninle konuşmaya başladım diyebilirim skılıyorum çünkü

var olmaz mı çok uzun zamandır mutsuzum belli bir nedeni yok sürekli aglamak istiyorum ağlıyorumda yanlız hissediyorum kendimi ama kimseyide istemiyorum hiç birşeyden zevk almıyorum ne yapacağımı bilmiyorum

geçmişteki yaraların olabilirmi? aşk demiyorum sadece dost arkadaş aşk onların canını fazla yakıp yıpratmaları olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…