Sözleşmen ne olur bilemem.
Ama bana biraz Nazlı geldin. Sağlık personeli olan biri bunlara hazır olmalı. Sağlık sektörü başka bir sektöre benzemez. Uzman doktor bile yard doç tan fırça yerken, sen Çömez hemşire halinle tabii ki bulamadığın dosya için bashemsireden fırça yersin. Çünkü o dosya bulunacak. Hikaye anlatmayacaksin, dosyayı bulacaksın, anlatabiliyor muyum?
Daha bu iş ortamıyla baş edemiyorsan, seni doğuya atanmış, ya da universite hastanesi yoğun bakımda, Yenidoğanda çalışırken hayal bile edemiyorum. Üstesinden gelemezsin. Biraz güçlü ve işinin ehli ol yahu. Sen saglikcisin, su faturası alan memur değilsin. Alış.
Türk dizileri var ya son dönemde. Saçma sapan. Genç kız bir şirkette işe başlar. Hem bir halt bilmez hem de patrona beş beş cevap verir, gözlerini aça aça falan... hah işte hayat o bayağı ve avam dizilerdeki gibi değil. Sen de o bayağı dizi kızlarina özenme
Ne fircalar yesen de (hakaret değil elbette ama sağlık alanı kıran kıranadır), dört elle işine sarılmaya, işinin ehli olmaya ve üstlerinin gözünde becerikli biri olmaya bak. Ben olsam öyle yapardım