- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
söylemesi bile utanç verici babamdan zaten soğumuştum ama buda tuz biber oldu ailemden uzağım evliyim şu an annem babam kardeşim başka ilde yaşıyor kız kardeşim temmuzda evlenecek.. ve ben az önce emin olduğum bişeyi paylaşmak istiyorum kime anlatılırki bu kime ne denirki benim gariban anam bize ömrünü adamış herşeyi bizim için yapan anacım nasıl kıyılırki ona nasıl söylenir şu an kendimi o kadar çıkmazda hissediyorumki nolur bana akıl fikir verin kızlar. facede babamın biriyle konuşmalarını okudum bi bayan ve ona diyoki az önce o aradı 2 saat konuştuk dertleştik ne güzel sevdiğini söylemek bilmem ne falan demiş kadında oo sevindim senin adına gibi bişeyler yazmış. sonra babam!! ilk buluşma gerçekleşti bugün buluştuk falan demiş ama facede o kişiyle konuşma yok sadece bu kadınla var. ve her fırsatta annemden para sakınan kendi işi hep parasıda olmaz zaten para yok diyen adam kadına para vermiş almamış bişeyde aldırtmamış üzülmüş böyle şeyler yazmış o evli ben evli yazmış. kahroldum ya kahroldum bu benim babam olamaz kız kardeşim evlendiğinde annem onla aynı şehirde tek başına kalıcak napıcam ne edicem ankarada ablam var onunlada paylasıcam bunu ben az önce öğrendim faceden sürekli aşklı sevgili şeyler paylaşıyor babam sanırsınızki evde karısıyla 7 24 aşk yaşıyo arayıp sövmek istiyorum ağzıma geleni saymak istiyorum bi dahada yüzüne bakmak istemiyorum sonra ilerde bigün öldüğünü düşünüyorum pişman olacağımı düşünüyorum napıcam ben ya nolur akıl verin kızlar anlatıcak kimsem yok eşim gececi işe gitti ona nasıl derim bunu ve ben sabah işe gidicem ama ağlamaktan uyuyamıyorum