ağlamaktan helak oldum sanırım babam annemi aldatıyor

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
söylemesi bile utanç verici babamdan zaten soğumuştum ama buda tuz biber oldu ailemden uzağım evliyim şu an annem babam kardeşim başka ilde yaşıyor kız kardeşim temmuzda evlenecek.. ve ben az önce emin olduğum bişeyi paylaşmak istiyorum kime anlatılırki bu kime ne denirki benim gariban anam bize ömrünü adamış herşeyi bizim için yapan anacım nasıl kıyılırki ona nasıl söylenir şu an kendimi o kadar çıkmazda hissediyorumki nolur bana akıl fikir verin kızlar. facede babamın biriyle konuşmalarını okudum bi bayan ve ona diyoki az önce o aradı 2 saat konuştuk dertleştik ne güzel sevdiğini söylemek bilmem ne falan demiş kadında oo sevindim senin adına gibi bişeyler yazmış. sonra babam!! ilk buluşma gerçekleşti bugün buluştuk falan demiş ama facede o kişiyle konuşma yok sadece bu kadınla var. ve her fırsatta annemden para sakınan kendi işi hep parasıda olmaz zaten para yok diyen adam kadına para vermiş almamış bişeyde aldırtmamış üzülmüş böyle şeyler yazmış o evli ben evli yazmış. kahroldum ya kahroldum bu benim babam olamaz kız kardeşim evlendiğinde annem onla aynı şehirde tek başına kalıcak napıcam ne edicem ankarada ablam var onunlada paylasıcam bunu ben az önce öğrendim faceden sürekli aşklı sevgili şeyler paylaşıyor babam sanırsınızki evde karısıyla 7 24 aşk yaşıyo arayıp sövmek istiyorum ağzıma geleni saymak istiyorum bi dahada yüzüne bakmak istemiyorum sonra ilerde bigün öldüğünü düşünüyorum pişman olacağımı düşünüyorum napıcam ben ya nolur akıl verin kızlar anlatıcak kimsem yok eşim gececi işe gitti ona nasıl derim bunu ve ben sabah işe gidicem ama ağlamaktan uyuyamıyorum

Allah sabir versin canim, ne denir bilemiyorum, ablanla paylas once birlikte bir yol izleyin ama sakin ola kocana bahsetme bundan, dunyanin en iyisi de olsa gin gelir bunu bile basina kakar, bir de ona uzulursun sonra, kendini fazla helak etme her sey olacagina varir, hayirlisi olsun

söylemesi bile utanç verici babamdan zaten soğumuştum ama buda tuz biber oldu ailemden uzağım evliyim şu an annem babam kardeşim başka ilde yaşıyor kız kardeşim temmuzda evlenecek.. ve ben az önce emin olduğum bişeyi paylaşmak istiyorum kime anlatılırki bu kime ne denirki benim gariban anam bize ömrünü adamış herşeyi bizim için yapan anacım nasıl kıyılırki ona nasıl söylenir şu an kendimi o kadar çıkmazda hissediyorumki nolur bana akıl fikir verin kızlar. facede babamın biriyle konuşmalarını okudum bi bayan ve ona diyoki az önce o aradı 2 saat konuştuk dertleştik ne güzel sevdiğini söylemek bilmem ne falan demiş kadında oo sevindim senin adına gibi bişeyler yazmış. sonra babam!! ilk buluşma gerçekleşti bugün buluştuk falan demiş ama facede o kişiyle konuşma yok sadece bu kadınla var. ve her fırsatta annemden para sakınan kendi işi hep parasıda olmaz zaten para yok diyen adam kadına para vermiş almamış bişeyde aldırtmamış üzülmüş böyle şeyler yazmış o evli ben evli yazmış. kahroldum ya kahroldum bu benim babam olamaz kız kardeşim evlendiğinde annem onla aynı şehirde tek başına kalıcak napıcam ne edicem ankarada ablam var onunlada paylasıcam bunu ben az önce öğrendim faceden sürekli aşklı sevgili şeyler paylaşıyor babam sanırsınızki evde karısıyla 7 24 aşk yaşıyo arayıp sövmek istiyorum ağzıma geleni saymak istiyorum bi dahada yüzüne bakmak istemiyorum sonra ilerde bigün öldüğünü düşünüyorum pişman olacağımı düşünüyorum napıcam ben ya nolur akıl verin kızlar anlatıcak kimsem yok eşim gececi işe gitti ona nasıl derim bunu ve ben sabah işe gidicem ama ağlamaktan uyuyamıyorum

Canim ayni seyleri yasamis biriyim mecburen susmak zorunda kaldim

Ama xesaretin varsa dikil karsina konus yoksa zıvanadan cikacak anneni cok magdur edecek benden soylemesi

Ben olsam dikilir karşısına konuşurdum tehdit ederdim bir daha yaparsan bu adiliği annemi alırım derdim.Ve gerçekten alırdım.

Yapacak hiçbir şey yok maalesef. Annenizin ekonomik gücü ve cesareti varsa annenize söyleyin. Yoksa bu durum annenizi her gün kahretmekten başka bir işe yaramaz. Aynı durumu ben de yaşadım öğrendim ve anneme söyledim, annem boşanmadı her gün babamdan biraz daha nefret ederek ve şüphe dolu bir şekilde yaşamını sürdürmeye devam ediyor. Tek çare babanızla konuşmanız devam etmemesi adına. Bense babama güvenimi kaybetmiş ama hala onu severek yaşamımı sürdürüyorum baba nihayetinde atsan atılmaz satsan satılmaz . Nefret ettim 3 ay konuşmadım zamanla yatıştım elden bir şey gelmiyor. Babam yanlışından döndü. Burada konum da var açıp okumak istersen ağzıma geleni söylemiştim ben de.

Allah sabir versin canim, ne denir bilemiyorum, ablanla paylas once birlikte bir yol izleyin ama sakin ola kocana bahsetme bundan, dunyanin en iyisi de olsa gin gelir bunu bile basina kakar, bir de ona uzulursun sonra, kendini fazla helak etme her sey olacagina varir, hayirlisi olsun

eşim allah razı oldun çok iyi bi insandır ama dediğiniz gibi bende düşünüyorum inşallah çaktırmamaya çalışıcam ama dert ortağımdı oda işte :(

Üzüldüm. Söyleme bakalım şimdilik annene. Gıcık oluyorum bu kart zamparalara. Evdekinin asla değeri olmaz, dışarıdaki zilli pek değerlidir.

annem eminim bişeyler seziyo ama açığa çıkaramıyor napıcam bilmiyorum

Canim ayni seyleri yasamis biriyim mecburen susmak zorunda kaldim

Ama xesaretin varsa dikil karsina konus yoksa zıvanadan cikacak anneni cok magdur edecek benden soylemesi

bi daha yüzüne bakmamayı göze alarak bunu yapabilirim anca

Yapacak hiçbir şey yok maalesef. Annenizin ekonomik gücü ve cesareti varsa annenize söyleyin. Yoksa bu durum annenizi her gün kahretmekten başka bir işe yaramaz. Aynı durumu ben de yaşadım öğrendim ve anneme söyledim, annem boşanmadı her gün babamdan biraz daha nefret ederek ve şüphe dolu bir şekilde yaşamını sürdürmeye devam ediyor. Tek çare babanızla konuşmanız devam etmemesi adına. Bense babama güvenimi kaybetmiş ama hala onu severek yaşamımı sürdürüyorum baba nihayetinde atsan atılmaz satsan satılmaz . Nefret ettim 3 ay konuşmadım zamanla yatıştım elden bir şey gelmiyor. Babam yanlışından döndü.

anneme anlatırsam benimkide sizinki gibi olur zaten annemin sezdikleri vardır eminim siz nasıl söylediniz annenize? babanızla konuştunuzmu peki

İlk önce ablanızla konuşun ve duruma göre daha sonra da babanla konuşursunuz. Bakalım neler söyleyecek. Annene hemen söylemeyin bence bekleyin.
Böyle yaşlarda çok daha şaşırtıcı ve üzücü gerçekten. Saygı duyulması gereken insanlara saygısını yitirir insan.

Gerçekten çok zor Bi durum. Ben önce babanla konuşmanı tavsiye ederim ona bu konuyu bildiğini söylersen belki de utanır belli mi olur. Daha sonra iş başka yerlere gelirse annenle paylaşırsın

İlk önce ablanızla konuşun ve duruma göre daha sonra da babanla konuşursunuz. Bakalım neler söyleyecek. Annene hemen söylemeyin bence bekleyin.
Böyle yaşlarda çok daha şaşırtıcı ve üzücü gerçekten. Saygı duyulması gereken insanlara saygısını yitirir insan.

yani facedeki ergence paylaşımları eklediği herkese sayfama hoş geldin yazmış özelden ya bu adam neyin kafasını yaşıyo anlamadımki direk babama annemi aldattığını biliyorum desem nasıl olur
Gerçekten çok zor Bi durum. Ben önce babanla konuşmanı tavsiye ederim ona bu konuyu bildiğini söylersen belki de utanır belli mi olur. Daha sonra iş başka yerlere gelirse annenle paylaşırsın

annem zaten babama bazen sinirlendiğinde dostunlamı konuşuyodun gibi laflar söylüyor ama babamda geçiştiiyodu he falan diyodu biz ablamla yıllar öncede bişeyler biliyoduk sezdik tabi aynı kişimi bilmiyorumda iyice soğudum babamdan

Konusmalari nasil gordunuz eger babanizin facebbok sifresini biliyor ve oradan okuduysaniz ekran fotografini alin cunku silebilir her seyi daha sonra inkar edebilir, hem belli olmaz ileride delil gerektirecek boyutlara tasinabilir durum, bence biraz daha babaniza belli etmeden bu sekilde takip edip delil toplayin, belli ki daha yeni bir iliski, ilk bulusma falan, belki kadinin kim oldugunu da ogrenirsiniz, bu bilgiler ileride isinize yariyabilir babanizin durumu ortbas etmesinin de onune gecmis olursunuz,

Konusmalari nasil gordunuz eger babanizin facebbok sifresini biliyor ve oradan okuduysaniz ekran fotografini alin cunku silebilir her seyi daha sonra inkar edebilir, hem belli olmaz ileride delil gerektirecek boyutlara tasinabilir durum, bence biraz daha babaniza belli etmeden bu sekilde takip edip delil toplayin, belli ki daha yeni bir iliski, ilk bulusma falan, belki kadinin kim oldugunu da ogrenirsiniz, bu bilgiler ileride isinize yariyabilir babanizin durumu ortbas etmesinin de onune gecmis olursunuz,
bu aksam facebookta o kadar saçma bir şey paylaşmışki iğrenç birde. ya facesinde benim kayınpederim bile var adam görür neler düşünmez bende çaldım facesini biraz karıştırdım sonra öyle öğrendim o konuştuğu kadını engellicektim sonra dedim dur yapma biraz daha takip edeyim dedim babamın o kadar kafası basmaz faceye 1 sene önceki konuşmalar bile duruyo

anneme anlatırsam benimkide sizinki gibi olur zaten annemin sezdikleri vardır eminim siz nasıl söylediniz annenize? babanızla konuştunuzmu peki
Bilgisayarda telefon dokümanlarını buldum. Annem zaten supheleniyordu bu nedenle söyledim. Babamla konuştum tabi ağzıma geleni saydım 3 ay konuşmadık. Sonra hata ettim kızım bir daha olmayacak diye ağladı karşımda konuşmaya başladık ondan sonra. Baba nihayetinde ne yapacaksın ki. İnsan emeklerini bir kenara itemiyor. İyi bir babadır benim babam sadece iyi bir eş değil. Zamanla soğuyor insanın içi ama güvenimi kaybettim. Eşime de sonsuz güvenmiyorum bu nedenle tek bir yanlışı olmamasına rağmen.

Bilgisayarda telefon dokümanlarını buldum. Annem zaten supheleniyordu bu nedenle söyledim. Babamla konuştum tabi ağzıma geleni saydım 3 ay konuşmadık. Sonra hata ettim kızım bir daha olmayacak diye ağladı karşımda konuşmaya başladık ondan sonra. Baba nihayetinde ne yapacaksın ki. İnsan emeklerini bir kenara itemiyor. İyi bir babadır benim babam sadece iyi bir eş değil. Zamanla soğuyor insanın içi ama güvenimi kaybettim. Eşime de sonsuz güvenmiyorum bu nedenle tek bir yanlışı olmamasına rağmen.
napıcam anneme söylemek istemiyorum. babamın yüzüne vurmak istiyorum ama bu sadece telefonla olacak bişey hafta sonu annemle kardeşim yanıma gelecek gelinlik provasına annemi göndermesem bi hafta falan yanımda kalsa babamla bu haftamı konuşsam nasıl sölicem nasıl giricem lafa off

napıcam anneme söylemek istemiyorum. babamın yüzüne vurmak istiyorum ama bu sadece telefonla olacak bişey hafta sonu annemle kardeşim yanıma gelecek gelinlik provasına annemi göndermesem bi hafta falan yanımda kalsa babamla bu haftamı konuşsam nasıl sölicem nasıl giricem lafa off
Ben biraz tez canlıyım hemen konuşmuştum. Tehdit ettim beni de kaybedersin diye. Babanızla iliskiniz nasıldır bilmiyorum ama kaybetme korkusunu hissederse belki vazgeçer. Hata ettiğini söylemelisiniz. Ablam var dediniz ablaniza açın konuyu birlikte konuşun utanır belki yaptığından da vazgeçer.

Bence facebookta neden öyle şeyler paylaştığını ya da yazdığını sorun. Babanızla ilişkiniz resmi mi ya da samimi mi bilmiyorum ama ilk önce aldatma konusunu açmadan facebookla ilgili sohbet edin ve bu sırada biraz takip edin gizlice bence. Kadından, adından ve görüştüklerinden emin olunca da aldatma mevzusunu açın hemen.

Sende faceden konusmanin ortasina dal hayirdir baba noluyoruz bu kadin kim de.
Duyulmasindan cekinmiuorlarki liseli ergenler gibi faceden ask yazisiyorlar

ablanız ile grşüm durumu sakince değerlendirip duygularınızı bastırıp mantıklı bir çözüm bulabilrsiniz.
he ben olsam ne yapardım. anneme söylerdim-ama kararı ona bırakır verdiği tüm kararlara saygı duyardım. babama da ağzıma geleni söylerdim.

Back
X