Evliliğim.

Bence eşinizin yaptığı seksüel şiddet 😃 böyle bir tabir var mı bilmiyorum ama eşiniz en başta kocalık görevini yerine getirmiyor be bu boşanmak için çok geçerli bir sebep. Hakim hemen boşar yani sizi dava açsanız haklı bulunursunuz. Yazık değil mi size kendinizi en kadın hissettiğiniz yaş aralığınız koca 5 sene çöp olmuş. Bir yerde 120 kg iken de beni çok sevdi , değer verdi demişsiniz, şu an kaç kilosunuz ? Kiloluysanız eğer hala bu durum libidosunu azaltmış olabilir mi ? Gerçi bazı erkekler de kilolu kadın seviyor, daha seksi ve kadınsı geliyor ki bence de kuru kemik olmaktansa curvy her zaman daha iyi ama fazlası da hem sağlık açısından hem de görünüş, kıyafetlerin yakışması anlamında zararlı bir durum 👍

OK peki

ama adamın işi çok çok yoğun da olsa bu aldatmamak için de sizinle seks yapmamak için de bahane değil

çok stresli işlerde çalıştım
çok çok stresli işleri olan bi sürü de insan biliyorum kariyerim öyleydi
günde 2 saat uyur senede 360 gün çalışır ama sevişecek insan sevişir, bu çok net.
Bir de sorun her ne ise adam farkında ve üstünü örtüyor normali bu gibi davranıyor üç maymunu oynayarak konu sahibini yani eşini manipüle ediyor

OK peki

ama adamın işi çok çok yoğun da olsa bu aldatmamak için de sizinle seks yapmamak için de bahane değil

çok stresli işlerde çalıştım
çok çok stresli işleri olan bi sürü de insan biliyorum kariyerim öyleydi
günde 2 saat uyur senede 360 gün çalışır ama sevişecek insan sevişir, bu çok net.

Ben de aynı düşüncedeyim zaten. Ona da söyledim insanlar 6'da metroyla metrobüsle işe gidiyor günde 12 saat çalışıyor sen bir de evdesin neyin nazı dedim.

Bence eşinizin yaptığı seksüel şiddet 😃 böyle bir tabir var mı bilmiyorum ama eşiniz en başta kocalık görevini yerine getirmiyor be bu boşanmak için çok geçerli bir sebep. Hakim hemen boşar yani sizi dava açsanız haklı bulunursunuz. Yazık değil mi size kendinizi en kadın hissettiğiniz yaş aralığınız koca 5 sene çöp olmuş. Bir yerde 120 kg iken de beni çok sevdi , değer verdi demişsiniz, şu an kaç kilosunuz ? Kiloluysanız eğer hala bu durum libidosunu azaltmış olabilir mi ? Gerçi bazı erkekler de kilolu kadın seviyor, daha seksi ve kadınsı geliyor ki bence de kuru kemik olmaktansa curvy her zaman daha iyi ama fazlası da hem sağlık açısından hem de görünüş, kıyafetlerin yakışması anlamında zararlı bir durum 👍

Ohoooo o çok eskidendi 52'den 44 bedene düştüm. Halen diyete devam ediyorum. Şu an ben ondan daha fitim hatta.

Ben de aynı düşüncedeyim zaten. Ona da söyledim insanlar 6'da metroyla metrobüsle işe gidiyor günde 12 saat çalışıyor sen bir de evdesin neyin nazı dedim.
Hatta bazı erkekler stresin üstesinden gelmek için tam tersi daha çok seks yapmak ister, boşalmaya ihtiyaç duyar, fiziksel rahatlama streslerini de alır falan. Bence stres bahane gibi. 5 senede 3 kere çok az. Hiç mi duştayken basmadınız ben de geldim diye , baştan çıkarmadınız 🤭😃

İş telefonu var zaten ama 3. sanmam ben aldatmadan ziyade eşimin depresyonda olduğunu düşünüyorum. Her zaman stres intoleransı zayıf biriydi pandemi, o ara bir işsiz kaldı 6 ay kadar, sonra yeni iş, yoğunluk, TR'nin freni patlamış gibi giden ekonomisi derken bizim maddi olarak çok eksiye düşmemiz onun kaldıramayacağı şeyler oldu.
Peki siz o surecte kendi hatalarinizi gozlemlediniz mi?
Kendiniz icin harcaman coktur dediniz bir mesajda, esiniz issizken harcamalariniza limit getirdiniz mi mesela yoksa manikur icin evde kendiniz yapmak yerine yine de guzellik salonuna mi gittiniz? Esinizin tahammulu de dusmus sevgisi de azalmis olabilir bu gibi sebepler birikti ise

Peki siz o surecte kendi hatalarinizi gozlemlediniz mi?
Kendiniz icin harcaman coktur dediniz bir mesajda, esiniz issizken harcamalariniza limit getirdiniz mi mesela yoksa manikur icin evde kendiniz yapmak yerine yine de guzellik salonuna mi gittiniz? Esinizin tahammulu de dusmus sevgisi de azalmis olabilir bu gibi sebepler birikti ise

Aslında ben bunun da farkındayım. Limitlerimi çalışmadığım halde çok zorladım. O da hayır demedi ek kartım vardı zaten. Ama bakın bu yeni bir süreç biz 2020'den söz ediyoruz. Beni en çok kıran da bugün ciddi bir konuşma yaptık sonra işine döndü şimdi de yatacak. Hani bir gönül alma, öpme vs yok. Sanıyorum ki ciddi bir konuşma yapacağım belki boşanmak istiyor dile getiremiyordur benim ailevi durumlardan ötürü. (Aile evine dönemem ailem beni haritadan sildi gibi bir şey en azından babam)

Hatta bazı erkekler stresin üstesinden gelmek için tam tersi daha çok seks yapmak ister, boşalmaya ihtiyaç duyar, fiziksel rahatlama streslerini de alır falan. Bence stres bahane gibi. 5 senede 3 kere çok az. Hiç mi duştayken basmadınız ben de geldim diye , baştan çıkarmadınız 🤭😃

Bir yerden sonra ben de vazgeçtim. Eskiden birlikte duşa girerdik mesela sonra onda da beli ağrıyormış falan o da bitti.

Sağlıksız bir durum olduğunun farkındayım ama ona göre ne sorunum var? Bilmiyorum kafam kazan gibi oldu zaten. Ne düşüncem bilmiyorum.
Sizin bir sorununuz yok. Sorun eşinizde, biliyorum kabullenmek zor ama inanın ihtimaller kısıtlı.
Ya cinsel bir problemi var ve görmezden gelip buna alıştı, ya gözü dışarıda başkası var ya da cinsel yönelimi değişti.

Birebir aynı durumlardan dolayı 10 küsür yıl sonra ayrıldım . Çocuğum olsa sürer miydi bilmem . 3 bebek kaybım oldu.
Fakat böyle bir erkekle asla ömür geçmiyor . O ortamdan çıktığınız anda durumun vahametini daha net göreceksiniz .

Valla yalan yok telefonuna da bakıyorum kimle (erkek arkadaşları) çıkıcam dediyse onla konuşuyor, sonra birbirlerine eve döndük yazıyorlar. Kondurmamak değil yani profesyonelliğine şapka çıkartırım bir şey varsa.
Kadin kampa geliyor olabilir.
Erkekler birbirini idare eder. Kocanizin hayatinda baskasi varsa erkek arkadasiyla kampa gittiğinde istediği kisi de yanina gelir, beraber vakit geçirirler, donerler. Erkek arkadasi renk vermez, idare eder, sizin de ruhunuz duymaz.

Düşünüyorum haklsınız. Bu evde çok güzel zamanlar yaşadık, çok eğlendik çok huzurlu uykulara daldık. Ayrıca kedilerimi de bırakamam özlerim. Yani imkanım olsa şu an boşanır mıydım diye düşünüyorum ama boşanmalık bir mevzu da değil gibi geliyor ben mi çok alıştım bu duruma acaba?
Sizin de beklentiniz buysa alışın normal diyebiliriz ama ilişkinizdeki tek eksik seks değil. Eşinizle sizin ayrı dünyalarınız var. Hobilerinizi, boş zamanlarınızı yüzde yüz beraber geçirmek zorunda değilsiniz hatta ayrım olması güzel olur ama adam sizden ayrı bir dünya kurmuş orada yaşıyor, keyfi de yerinde. Dönüp dolaşıp geleceği bir evi var. Toplum gözünde 45 yaşında evli normal bir adam rolünde.
Sizin de keyfiniz yerinde belli ki çünkü eşinizin verdiği harçlığı, süslenmenizi normal bir yaşama değişmişsiniz. 2. Evliliğinizin de “başarısız” olmasını görmek zor geliyor olabilir ama inanın kimsenin umrunda olmaz. İki konuşurlar geçerler. 40 yaş ileri bir yaş değil. Böyle bir düzende de depresyonunuza çok bir çözüm bulamazsınız.

+ ekleyeyim bir önceki sayfadaki yorumunuzu yeni gördüm.
Benim de daha önce bir ilişkimde çeşitli fanteziler denediğimiz, sürekli cinsellik yaşadığımız bir dönem vardı. Zamanla o ilişki benim için koptu çünkü sevmiyordum, bana yetersiz geliyordu ve cinsel yönden sorunları vardı. İlk başlarda farklı şeyler yapmamızı şu an anlamlandırabiliyorum. Benim için karşı taraf o kadar uzak biriydi ki cinsel olarak da beğenmiyormuşum sadece beğenmeye çalışırken denemelerim olmuş. Onun dışında ben de ona karşı iyi davranıyordum çünkü çok dipte olduğum bir dönemdi onu elimden bırakmak istememiştim.
Başka bir arkadaşımın tecrübesini de benzetiyorum. Sevgilisiyle çok iyiken kadın arkadaşım fiziksel anlamda değişmeye başlamıştı ve maddi olarak adama bağlıydı ve baya da para harcıyordu. Adam yetersizlik hissiyle uzaklaşmıştı cinsel olarak ama dışarıdan çok yakın arkadaş gibilerdi. Adam uzaklaştıkça yanlış arkadaşlıklar kurdu, sürekli erkeklerle takılıyordu ve kötü alışkanlıklar edinmişti. Madde kullanımı uzaktayken anlaşılmayan bir durum olabilir. Bu ihtimali de göz ardı etmeyin.
Her şeyi geçtim eşiniz her şeyin farkında ve evlilikteki sorumluluklarını (cinsellik, beraber vakit geçirme vs) yerine getirmeyip sizi de manipüle ediyor.

Sizin de beklentiniz buysa alışın normal diyebiliriz ama ilişkinizdeki tek eksik seks değil. Eşinizle sizin ayrı dünyalarınız var. Hobilerinizi, boş zamanlarınızı yüzde yüz beraber geçirmek zorunda değilsiniz hatta ayrım olması güzel olur ama adam sizden ayrı bir dünya kurmuş orada yaşıyor, keyfi de yerinde. Dönüp dolaşıp geleceği bir evi var. Toplum gözünde 45 yaşında evli normal bir adam rolünde.
Sizin de keyfiniz yerinde belli ki çünkü eşinizin verdiği harçlığı, süslenmenizi normal bir yaşama değişmişsiniz. 2. Evliliğinizin de “başarısız” olmasını görmek zor geliyor olabilir ama inanın kimsenin umrunda olmaz. İki konuşurlar geçerler. 40 yaş ileri bir yaş değil. Böyle bir düzende de depresyonunuza çok bir çözüm bulamazsınız.

Aslında ortak çok hayalimiz ve hobimiz vardı zamanla değişti. Mesela Ege'ye yerleşecektik baya baya plan yapıyorduk işi yüzünden yapamadık. Bir de eşim nasıl desem çok edilgen bir insan, verilene çok razı. Patronla konuşup ben zaten uzaktan çalışıyorum çok lazımsa ayda bir ofise gelirim diyebilirdi demedi. Bir şeyleri kökten değiştirme azmi, motivasyonu yok. Arabayı satmadan önce tatillere giderdik ve çok eğlenirdik, sonra bu motor sevdası başladı. Denedim bir kaç şehir dışına gittim ama benlik değil motor olayı. Yapamadım ama denedim ona da karşı çıkmadım. Ne diyordum yani hep böyle değildik, araba olsa yine farklı olurduk bence.

Sizi sevmiyor, boşanmaya üşeniyor bu düzenini bozmak istemiyor gibi geldi bana

Boşansa boşanırım yalvaracak halim yok. Bu sabah yeniden konuştum bak dedim oladabilir, sevgin azalmıştır, başkası vardır lütfen konuş benimle." Zaten telefonum elinde, ( banka şifreleri falan bende girer kendime para atarım sanal karta limit koyarım vs) her gün evdeyim, bir yere gitsem konum açıyorum arkadaşlarımı biliyorsun ne aldatması ne sevgi azalması" dedi. Ki doğru bunlar yani benim Kemal'im yapmaz dediğim yok, eğer yapıyorsa mükemmel bir planı vardır ve umarım Allah da karşıma çıkartır er geç.

Ama ben onun beni cinsel isteksizliği hakkında manipüle ettiği düşüncesindeyim. Ya hormonlarında bir sorun var ya kabul etmediği ağır bir depresyonda ikisinden birisi. Çünkü kirli don vs de yok rüyalanmıyor bile adam ona da dikkat ettim. Siz aldatılıyorum ama inkar ediyorum sanıyorsunuz ama bence ciddi bir hormonel sorunu var ve kabul etmiyor.

Mesela geçenlerde çalışıyordu ben de bir kıyafet denemiştim kilo verdiğim için güzel durdu bikinimdi sanırım. Bak diye geldim "çalışıyorum dikkatimi dağıtma istersen" dedi gülerek kan beynime gitmiyor sonra dedi.

Umarım delirmeden bu sorunu ona kabul ettirir ve çözerim.

Ben de eşim de sex için severiz ama çok da aramayız :D Genelde haftada 2 olur, nadiren 3. Ama şu fiziksel rahatlama, sıkıntı/stres atma kısmı erkekler için çok doğru. Eğer 3 ya da daha üstüyse kesin onun tarafından istek gelmiştir.

Boşansa boşanırım yalvaracak halim yok. Bu sabah yeniden konuştum bak dedim oladabilir, sevgin azalmıştır, başkası vardır lütfen konuş benimle." Zaten telefonum elinde, ( banka şifreleri falan bende girer kendime para atarım sanal karta limit koyarım vs) her gün evdeyim, bir yere gitsem konum açıyorum arkadaşlarımı biliyorsun ne aldatması ne sevgi azalması" dedi. Ki doğru bunlar yani benim Kemal'im yapmaz dediğim yok, eğer yapıyorsa mükemmel bir planı vardır ve umarım Allah da karşıma çıkartır er geç.

Ama ben onun beni cinsel isteksizliği hakkında manipüle ettiği düşüncesindeyim. Ya hormonlarında bir sorun var ya kabul etmediği ağır bir depresyonda ikisinden birisi. Çünkü kirli don vs de yok rüyalanmıyor bile adam ona da dikkat ettim. Siz aldatılıyorum ama inkar ediyorum sanıyorsunuz ama bence ciddi bir hormonel sorunu var ve kabul etmiyor.

Mesela geçenlerde çalışıyordu ben de bir kıyafet denemiştim kilo verdiğim için güzel durdu bikinimdi sanırım. Bak diye geldim "çalışıyorum dikkatimi dağıtma istersen" dedi gülerek kan beynime gitmiyor sonra dedi.

Umarım delirmeden bu sorunu ona kabul ettirir ve çözerim.
Sorununuz sadece seks mi peki?

Back
X