malesef fazla şımartmakoluyor
bebek gibi bakıp şımartıyor fazla abartıyoruz bence
mevlananın sözü boşa değil
kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin
veririsen sonra başına paşa kesiliyorlar hep onların dediği oluyor
erkeklerin çoğu aynı
Seni üzmek istemem ama evlendikten sonra durum daha da vahimleşiyor. Artık dediğini yapayım da sussun moduna giriyorsun. Evlilik kavramını sorgular oldum. Birlikte yaşamayı kaldırsa keşke Türkiye. Öyle daha mı kolay olurdu bilmem.[/
valla sorgular oldum.keşke birlikte yaşayıpta görebilsen yüzünü.eskiler ne iyiymiş eski evlilikler
bence erkelerin 90%i anlattigin gibi
seninki nisandan sonra çantada keklik goruyor seni nikhida bekleyememi$ çok sabirsiz herhalde
sana uyyorsa devam edersin bu tavirlar uymuyorsa yapailcak sey belli
her zmaan derim bo$anmakdan iydir spz yada nisanin bozulmasi , birbirinizi tanimak için zaten butun bu hengameler..
çok haklısın.sonra neden böyle diyince doyumsuz oluyoruz yaranılmıyo oluyoruz.valla napcam bilmiyorum.bunlar bide annemin yanında oluyor.kadın altı fotorafları kendi parasıyla dünya para verdi.dioki yırtarım bak fotoları dedim annem ödedi onları onun onlar neyse parası veririm dio kadın şokta ne kırıldı bilsen
canım ben bu sorunları okuyunca şaşırmıyorum neden mi?
ellerimle yıkardım sacını taradım o yemek yerken ona bakardım
üzerini ben giydirirdim
ilk eşime yapmadığım biçok şeyi bu eşime yaptım
oğluna bile baktım canı gönülden
amaneoldu aynı kahretsin aynı kı9ymetim varmı yok
şimdi üzülmüşüm ağlamışım asla önemi yok
ilk evlendiğimizde kırktane çiçek gönderirdi
daha bir sürü şey şimdiise
boşanmak istiyorum dediğimde öldürürm diye tehdit okadar değişiyorlar
dayakda yiyorsun hakaret de işitiyorsun
hayatın onun istediği gibi oluyo malesef senin sonunda aynı gibi
(((( kırılma amatecrübe iki evlilik yaşadım
seviyorum degi$irim diyorsan senin bilecegin i$ tabi
o anlattiklarinin hepsi bizde vra , 7 yildir degi$medi
insan bu sebepten ayrilamiyorda,ne diycem çocuguma ilerde, babanla inatla$iyorduk sonrada ayrildik mi diycem
çekicem artik nereye kadar giderse ..
$imddien boylesye imzadan sonra iki katini du$un
sevgi hersey deil maalesef
haa dizilerdeki filmlerdeki sevgi ask da zaten yok bence egerçek hayatta fazla ruyada gormememk lazim
sana ayril demek açma olur ama ,$imdi ipleri ona verirsen omur boyu onda kalir vede mutlu olamazsin , o davranbi$lar sana karakterine uymuyor çunku
yok canım sizlerin tecrübelerinden yararlanmak için burdayım zaten.inan büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.hiç haketmiyoruz bunları yazık
senin bileceğin şeyler gerisi seviyorum dayanabilirim cekebilirim dersen
ama bir süre sonra sende bıkarsın ben bıktım artık özgürlüğümü istiyorum
umarım sende böyle olmazsın
tükendiğim an bitiririm zaten.sürdürüpte hayatı zindan etmem.
sizin bebeğiniz mi ki bebek gibi baktınız
bebeğiniz bile büyüdüğü zaman sizi tanımıyo
el oğlu neler yapmaz
Geçenlerde forumda bir arkadaşımız BEKLENTİNİN ZEHRİ adında bir yazıyı paylaşmıştı, bende sizinle paylaşayım, google dan aratınca çıkıyor. O yazı farkında olmadan yaptığım bir çok şeyi anlamama sebep oldu, siz de bir deneyin isterseniz
Ayrıca ilişkilerde heyecan ilk günkü gibi kalmıyor bu doğrudur ama monotonlaşmak ayrı şey, saygıyı yitirmek ayrı şey. Bazı şeyleri ayırt edebilmek lazım. Saygı bitiyorsa sevgi hiç olmuyor, hiç bir şey durumu kurtarmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?