- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
moralim çok bozuk canım çok yanıyor.. diğer konularımda bahsetmiştim birisiyle görüşüyoruz.. o beni bir mekanda görmüştü günler süren uğraşlar sonucunda bana ulaşıp beni çok beğendiğini hal ve hareketlerimi taktir ettiğini tanışmak istediğini söylemişti bende şans vermek istedim.. herşey çok güzeldi samimiyeti ilgisi beni gerçekten mutlu etmişti her sabah günaydın her gece iyi geceler demeden uyumazdı bu süreçte birbirimizi tanıma kararı aldık.. her fırsatta ne yapıyosun güzellik diye soran adama bir haller oldu artık iyi geceler demiyor mesela gün içerisinde whatsappa giriyor ama bana yazmıyor akşamları arkadaşlarıyla takılıyor eve dönünce birazcık yazıyor o kadar.. bugün tam 1 ay oldu tanışalımız benden soğuyacağı uzaklasacağı hiçbişey yapmadım ben kendisine.. hatta sırf beni görmek için benden ıslak kek yapmamı istemişti konu açmıştım onunla ilgili onuda yaptım cok memnun olmuştu.. çok canım sıkıldı yanlış anlaşılmak istemiyorum sürekli övgüler yağdırsın beni pohpohlasın demiyorum ama daha aramızda bişey belirlenmemişken bu denli uzaklaşmasının sebebi nedir ? konuşunca hiçbişey olmamış gibi konuşuyor ama ilgisi çok azaldı önceden profil resmimi değiştirdiğimde mutlaka yorum yapardı şimdi değiştiriyorum hiç oralı bile olmuyor.. bide benden tekrar pasta istedi maksat seni görmek diye bende peki dedim.. bana diyor ki seni 1 dk görmek bile yeter bana.. yani pastayı verdiğim süreçte görse yeterliymiş nedir bu amacı ne ben anlamıyorum.. tam kendisine alıştım derken böyle yapmaya başladı kaç gecedir aklıma takılıyor uyuyamuyorum konu açmayayım dedim ama yine sizlerden fikir almak istedim çünkü gerçekten kötü hissediyorum kendimi
Son düzenleme: