Önceki konularınızda da yazmıştım, ilgi beklediğinizi, bir ilişkiniz olsun, biri sizi sahiplensin ve çok sevsin istediğinizi çok belli ediyorsunuz... Diyeceksiniz ki "Bunu kim istemez" Bu kadarını kimse istemesin, daha yeni tanıdığınız insanı hayatınızın odağına koyup elinizde telefon hangi paylaşım sitesine girmiş, ne yapmış ne etmiş didiklemek her seferinde "Ben nerede yanlış yapıyorum" dedirtir size ve daha önce de yazmıştım, ona belli etmediğinizi düşünüyorsunuz ama aranızda bir ilişki başlamasını çok istediğinizi, ona potansiyel sevgili olarak baktığınızı pekala biliyor o da...
Hangi kız ortada bir şey yokken istedi diye kek yapar, istedi bir daha yapayım diye düşünür, "özel biriyle konuşuyorum" yazıp tarihin en bilindik kıskandırma numarasını icra eder, yapmayın... Bunlar sizi gerçekten seven bir adam bulmanızın önündeki ciddi engeller, fazla istekli hareketler ama bunları yapmasanız da bu kişi doğru kişi değil... Yorum yapmadığım konularınızı da okudum, bu kişi sizinle beraber başkalarıyla da görüşüyor, çok bariz, siz iyi niyetinizden ya da tecrübesizliğinizden ya görmüyor ya da görmek istemiyorsunuz... Konularınızın tamamını bilmeyenler ya da fazla iyimser kızlar sizin de yarattığınız etkiyle bun ilişkinin oluru var diye düşünüyor, o yönde yazıyorlar, siz de umutlanıyorsunuz ama olmaz...
Sizin ilgi beklediğiniz, aranızdaki durumun ilişkiye dönüşmesini istediğiniz yukarıda da yazdığım gibi her halinizden belli, hangi erkek sevilmeye bu kadar hazır bir kızla bir ilişkiye başlamaz, erken diye düşünüyor olsa bile güçlü bir ışık yakmaz, bu kişi ilgisini belli etmeyen bir erkek değil ilgi duymayan ama alternatifleri kaybetmemek için -mış gibi yapan biri... Konularınızı okumaya devam edeceğim, maalesef ki size taktikler verilecek, sizi sevdiğine ikna etmeye çalışacaklar ama durum bu... Üzgünüm...