moralim çok bozuk canım çok yanıyor.. diğer konularımda bahsetmiştim birisiyle görüşüyoruz.. o beni bir mekanda görmüştü günler süren uğraşlar sonucunda bana ulaşıp beni çok beğendiğini hal ve hareketlerimi taktir ettiğini tanışmak istediğini söylemişti bende şans vermek istedim.. herşey çok güzeldi samimiyeti ilgisi beni gerçekten mutlu etmişti her sabah günaydın her gece iyi geceler demeden uyumazdı bu süreçte birbirimizi tanıma kararı aldık.. her fırsatta ne yapıyosun güzellik diye soran adama bir haller oldu artık iyi geceler demiyor mesela gün içerisinde whatsappa giriyor ama bana yazmıyor akşamları arkadaşlarıyla takılıyor eve dönünce birazcık yazıyor o kadar.. bugün tam 1 ay oldu tanışalımız benden soğuyacağı uzaklasacağı hiçbişey yapmadım ben kendisine.. hatta sırf beni görmek için benden ıslak kek yapmamı istemişti konu açmıştım onunla ilgili onuda yaptım cok memnun olmuştu.. çok canım sıkıldı yanlış anlaşılmak istemiyorum sürekli övgüler yağdırsın beni pohpohlasın demiyorum ama daha aramızda bişey belirlenmemişken bu denli uzaklaşmasının sebebi nedir ? konuşunca hiçbişey olmamış gibi konuşuyor ama ilgisi çok azaldı önceden profil resmimi değiştirdiğimde mutlaka yorum yapardı şimdi değiştiriyorum hiç oralı bile olmuyor.. bide benden tekrar pasta istedi maksat seni görmek diye bende peki dedim.. bana diyor ki seni 1 dk görmek bile yeter bana.. yani pastayı verdiğim süreçte görse yeterliymiş nedir bu amacı ne ben anlamıyorum.. tam kendisine alıştım derken böyle yapmaya başladı kaç gecedir aklıma takılıyor uyuyamuyorum konu açmayayım dedim ama yine sizlerden fikir almak istedim çünkü gerçekten kötü hissediyorum kendimi
Senin bu konuyu ilk okuduğumda bu fıkra aklıma gelmişti, sözüm meclisten dışarı
Ben Pastacımıyım
Rum bir karı koca varmış. Evde musluk bozulmuş.
Karısı adama musluğu yapsana deyince adam:
" Haydi bree ben muslukcumuyum? " demiş.
Kadın bu duruma çok üzülmüş.Sonra akşam yemeği için güzel bir sofra kurmuş ama masanın ayağı sallanıyormuş.
Bunu tamir etmesini isteyince adam sinirli bir şekilde " haydi bree ben marangozcumuyum ? " demiş.
Kadın yine çok üzülmüş . Tam mutfağın lambasını kapatıp çıkacakmış ki lambanın bozulduğunu farketmiş kadın korkarak bunu da adama söylemiş.
Adam iyice sinirlenerek: " Haydi bree ben elektrikçimiyim? " diyerek evden çıkmış.
Yarım saat sonra adamın bir arkadaşı gelmiş.
Eleni'yi üzgün görünce ne olduğunu sormuş.
Eleni: " Ah Yorgo sorma lamba bozuk masanin ayaği sallaniyor musluk damlatiyor ama dimitri hiç birseye el atmiyor kuzum." demiş içli bir biçimde.
Yorgo: " Ah Eleni buna mı üzülüyorsun. Merak etme ben tüm bu işleri yaparım. Ama bana ya güzel bir çilekli pasta yapacaksın yada benimle yatacaksin." der.
Adam tüm işleri halledip gider ve ertesi sabah Eleni Yorgo'ya Dimitri'nin geldiğini ve ona söylediklerini söyler.
Yorgo: " Aferin aferin artik ona güzel bir pasta yapmissindir dimi Eleni? " der rahat bir halde.
Eleni: " Haydi bree ben pastacımıyım ? "
Sakın yanlış anlama hee.. Yüzün gülsün diye yazdım