Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah yükselir .. ama umudunuzu yitirmeyinReglim 3 gün gecikti. Kan verdim dün bugün Sonuç çıktı. 1.3
Ebe eğer pazartesiye kadar olmazsan mutlaka yine gel dedii. Başına gelen sonradan yükselen var mı ?
hep 0 lardaydıDaha önce hiç kan verdiniz mi kaç çıkıyordu genelde
O zaman bi umut var olumlu düşünmeye çalışınhep 0 lardaydı
Benimde 3-4 gun gecikmeyle 0 cikip gecikmenin 10. Gununde 33 cikmisti ama kimyasal oldu, umarim bebegin seninledirReglim 3 gün gecikti. Kan verdim dün bugün Sonuç çıktı. 1.3
Ebe eğer pazartesiye kadar olmazsan mutlaka yine gel dedii. Başına gelen sonradan yükselen var mı ?
ben hamileyim . Pazartesi 26,2400 çıktı salı 37 ye yükselmiştiBenimde 3-4 gun gecikmeyle 0 cikip gecikmenin 10. Gununde 33 cikmisti ama kimyasal oldu, umarim bebegin seninledir![]()
Maşallahben hamileyim . Pazartesi 26,2400 çıktı salı 37 ye yükselmişti
ay inşallahVar gibi
Belli belirsiz var gibi ama varsa bu şekilde çıkması çok normal.Daha 6 gün var reglinize.Var gibi bana bakarmsiniz bende 1 saat once yaptim 6 gun var reglime
Aslinda bellide buraya yukleyince gidiyor kalitesiBelli belirsiz var gibi ama varsa bu şekilde çıkması çok normal.Daha 6 gün var reglinize.
PozitifVar gibi bana bakarmsiniz bende 1 saat once yaptim 6 gun var reglime
Test hangi marka benim de adetime 6 gün varIns poztiftir
Dura test ve days doctor duTest hangi marka benim de adetime 6 gün var