• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox kuruma çıkardı mı?

Aydakt

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
238
112
18
Merhabalar kızlar bugün beklenen adet günüm dün sabah kilodumda kahverengi leke gördüm 50krş boyutunda fakat devamı gelmedi. Bugün regl olmam gerekiyordu hala olmayınca 2.5 saatlik idrarla awox test yaptım 6.dakikada çizgi bu şekilde çıktı. Regl gününe göre az gibi duruyor anlamadım kuruma yaptığı oldu mu awox un daha önce başına gelen var mı acaba

Eklentiler

• IMG_0674.webp
    IMG_0674.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 74
Geçen ay ben adetime 4 gün varken yapmıştım Awox sonra regl oldum büyük ihtimal kimyasal gebelik geçirdim diye düşündüm inşallah bebiştir sizin 🥰🥰

Eklentiler

• IMG_5704.webp
    IMG_5704.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 62
Geçen ay ben adetime 4 gün varken yapmıştım Awox sonra regl oldum büyük ihtimal kimyasal gebelik geçirdim diye düşündüm inşallah bebiştir sizin 🥰🥰
Yaa çizgi gözüküyor sizinki de 🤦🏻‍♀️ belki de kimyasaldır evet ama şu testleri düzgün üretmek çok mu zor cidden insanların duygularıyla oynuyorular🥲 inşallah öyledir🙏🏻 hepimiz bir an önce kıpkırmızı pozitifi görelim hayırlısıyla🤍🤍

Merhabalar kızlar bugün beklenen adet günüm dün sabah kilodumda kahverengi leke gördüm 50krş boyutunda fakat devamı gelmedi. Bugün regl olmam gerekiyordu hala olmayınca 2.5 saatlik idrarla awox test yaptım 6.dakikada çizgi bu şekilde çıktı. Regl gününe göre az gibi duruyor anlamadım kuruma yaptığı oldu mu awox un daha önce başına gelen var mı acaba
6.dakikada çıktıysa kuruma değildir. Eğer o lekelenme yerleşme ise testte bu şekilde olması normal çünkü daha yeni yerleşti ya o yüzden. Yarın ilk idrarla tekrarla bence awoxu. Yumurtlamanı bilmiyorsan geç döllenme olmuş olabilir

6.dakikada çıktıysa kuruma değildir. Eğer o lekelenme yerleşme ise testte bu şekilde olması normal çünkü daha yeni yerleşti ya o yüzden. Yarın ilk idrarla tekrarla bence awoxu. Yumurtlamanı bilmiyorsan geç döllenme olmuş olabilir
Bu ay yumurtlamayı takip etmedim evet bilmiyorum tam sadece tahmini olarak 16sı diye düşünüyorum lekelenme yine oldu ama çamur gibi kan sökülmüyor bir türlü yarın da gelmezse diğer gün kan vermeyi düşünüyorum teşekkür ederim🙏🏻

Back
X