Iyi geceler kızlar benim bir derdim var inşallah anlatabilecem. 1,5 yıl oldu evleneli ama çok mutsuzum evlendiğim adamla anlasamiyorum.yemeklerimi beğenmez beni beğenmez başkalarıyla kıyaslar bebek ile ilgilenmez ayrı uyur ayrı gezer.. belki şiddet uygulamiyor ama hiç sevgi saygı kalmamış.çok isteyenim sevenim vardı nasıl oldu bende anlamadım aşık olmadığım halde kabul ettim çok pişmanım.yerimde olsaydinix nasıl bir yol izlerdiniz.
ben anlamıyorumki konuyu açıp niye kayboluyosunuz soruyorum cevap yok pişmanlıkmı bu hayyy alah açmasaydım acabamı diyosunuz bilgilendirilmek istiyorum
bir buçuk yıllık evlisin bebeğin var ilgisiz başından berimi böyleydi ve nasıl bu hale geldiniz ayrı uyur ayrı gezer ne demek ayrımı yatıyo sizden onunla konuşmayı denedinizmi ne diyo bu durumuna
Sen sevmeden evlendin o seviyor muydu?anlamadim hadi evlenelim diye yapilmis bir evlilik..
Üzülerek sölicem ama sanırım baskası var artk..
Gizli gizli çok araştırdım ama birşeyini yakalamadım yada o çok profosyonel. Farklı telefonu varsa bilemem. Nasıl öğrenebilirım acaba.
Iyi geceler kızlar benim bir derdim var inşallah anlatabilecem. 1,5 yıl oldu evleneli ama çok mutsuzum evlendiğim adamla anlasamiyorum.yemeklerimi beğenmez beni beğenmez başkalarıyla kıyaslar bebek ile ilgilenmez ayrı uyur ayrı gezer.. belki şiddet uygulamiyor ama hiç sevgi saygı kalmamış.çok isteyenim sevenim vardı nasıl oldu bende anlamadım aşık olmadığım halde kabul ettim çok pişmanım.yerimde olsaydinix nasıl bir yol izlerdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?