ağlasam sesimi duyarmisiniz..

ela_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
297
133
83
Antalya
Iyi geceler kızlar benim bir derdim var inşallah anlatabilecem. 1,5 yıl oldu evleneli ama çok mutsuzum evlendiğim adamla anlasamiyorum.yemeklerimi beğenmez beni beğenmez başkalarıyla kıyaslar bebek ile ilgilenmez ayrı uyur ayrı gezer.. belki şiddet uygulamiyor ama hiç sevgi saygı kalmamış.çok isteyenim sevenim vardı nasıl oldu bende anlamadım aşık olmadığım halde kabul ettim çok pişmanım.yerimde olsaydinix nasıl bir yol izlerdiniz.

Oy kıyamam ya başlık bile benim üzülmeme yetti
Bence bir süre sabredin, sabredin, sabredin.
Şu mübarek gece dilerim eşinizle muhabbetiniz artar.

ne desem bilemedim keşke sevmeden evlenmeseydiniz ama olan olmuş siz de onun hoşlandığı gibi davranmaya calışın huyuna gitmeye bakın derim sonuçta ortada bir çocuk var....Allah yardımcınız olsun

bir buçuk yıllık evlisin bebeğin var ilgisiz başından berimi böyleydi ve nasıl bu hale geldiniz ayrı uyur ayrı gezer ne demek ayrımı yatıyo sizden onunla konuşmayı denedinizmi ne diyo bu durumuna

Çok zor bir durum. Her insanın sevgiye ilgiye ihtiyacı vardır. Siz ona karşı nasılsınız bu da önemli.
Muhtemelen bebeğinize daha fazla vakit ayırıyorsunuzdur.
Eşinize yeterli vakit ayırmanıza rağmen bu şekilde ise o zaman ilişkinizde eksi bir şeyler var ne yazık ki.
Bu eksikliği bulup giderebilmeye çalışın. Eğer ki olmuyorsa içinizden geleni yapın
.

Bu durumu fark ettikten sonra bir süre çabalardım..

Çabaladıktan sonra olumlu bir sonuç alıyorsan , çabalamaya kaldığım yerden devam ederdim..

Ha , baktım çabaladığım halde hiç bir şey yolunda gitmiyor.. O zaman oturur ciddi bir şekilde '' neden böyle olduk '' sorusunu sorar , bu soruların cevapları doğrultusunda da yolumu belirlerdim..

cnm benim Allah yardımcın olsun =(
çok zor bir durum ama son noktaya kadar elinden geleni yap ki sonradan pişman olmayasın ...

aşık olarak mı evlendiniz? yani sanırım sen aşık değilmişsin ama o da mı değildi. eh o zaman niye evlendiniz?

görücü usulü gibi bir şey miydi?

davranışlarıyla sana zaten psikolojik şiddet uyguluyor.

bence açık açık konuşmalı böyle devam ederse boşanacağını söylemelisin.

sizinki pek evlilik gibi değil zaten ayrı yatıyorsanız hele.

ben anlamıyorumki konuyu açıp niye kayboluyosunuz soruyorum cevap yok pişmanlıkmı bu hayyy alah açmasaydım acabamı diyosunuz bilgilendirilmek istiyorum

Bebeği var kızlar ha giyince nette olamaz ya

Allah yardımcın olsun zorbir durum
Sabır edeceksin ve yolununulacaksın

ben anlamıyorumki konuyu açıp niye kayboluyosunuz soruyorum cevap yok pişmanlıkmı bu hayyy alah açmasaydım acabamı diyosunuz bilgilendirilmek istiyorum

Aksam net gitti canım çok bekledim ama gelmedi ben yazmadan önce çok düşündüm keşke pişman olacak kadar küçük olsaydı sorun.

bir buçuk yıllık evlisin bebeğin var ilgisiz başından berimi böyleydi ve nasıl bu hale geldiniz ayrı uyur ayrı gezer ne demek ayrımı yatıyo sizden onunla konuşmayı denedinizmi ne diyo bu durumuna

Benimki mantık evliliği idi çok seviyordu sözde. değer veriyordu sürekli iş yerime gelirdi. düşünceliydi.hediyeler alırdı.evlendikten sonra çocuk oldu tayin çıktı ailelerden çok uzak bir yere. bi anda bu adam değişti çok mutsuzlasti.artık tanıyamiyorum.3 ay oldu ayrı uyur hiç yaklaşmadi. Daha benzeri çok şey var

Kızlar aslında benim çevremdekiler derdi hep asker eşden iyi baba ve koca olmaz çok yoğun çalışırlar işleri stresli gerçekten öyle kendisinide çok yıpratiyor bedelini bana ödetiyor Hep düşündüğüm boşaNirSam nasıl bir hayatım olur birde ailemden çekiniyorum onlar bizi evli mutlu çocuklu biliyor

benim bir arkadaşım da aynı senin gibi ne yapsa yaranamadı halen daha da aynı o şekilde yaşamaya alıştı. bigün iyi olsa ongün kötüler.nasıl bir yol izlemen gerektiğine sen karar vereceksin ama olmuyorsada kendini çok hırpalama derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…