fatmagnur Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2013 160 7 48 Adana 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatmagnur #21 O zaten uzatmazda simdi bekletiyor beni biliyorum iyice kivama geleyim diye o isini bilir aldim gibi gonlunu mesajda bide konusunca hallolur cok sagolun oneriler icinn Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaten uzatmazda simdi bekletiyor beni biliyorum iyice kivama geleyim diye o isini bilir aldim gibi gonlunu mesajda bide konusunca hallolur cok sagolun oneriler icinn Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pnarask sevmek sevilince güzel :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Nisan 2013 1.476 514 163 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatmagnur #22 fatmagnur .!.: Inşallah canim konusacagizda bekliyorum beyimizi bakalim gönlünü alayim kırılmış belliki alttan alalim ne kaybederiz :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... aynen canım al gönlünü bişey yok ortada üzme kendini
fatmagnur .!.: Inşallah canim konusacagizda bekliyorum beyimizi bakalim gönlünü alayim kırılmış belliki alttan alalim ne kaybederiz :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... aynen canım al gönlünü bişey yok ortada üzme kendini