aglayan bebek

sweetygirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
744
724
103
Konum bir gunluk burada dursun lutfennnn
Arkadaslar 6 aylik bebegim ben odadan cikinca agliyor. Evim sobali yanimda tasimama imkan yok yemek yapacak olsam yada bulasik yikayacak olsam yapamiyorum kahvalti hazirlayamiyorum kapiyi acik birakiyorum benide goruyo halbuki ama yok cani yaniyimus gbi agliyor boncuk boncuk yaslar dokuyor gozlerini sevdigim :) mama hazirlarken iki elim birbirine dolaşıyor denedim kapiya yaklasinca bile aglamaya basliyor biraz once uykusundan uyandi esimi yanina yatirdim istemedi agladi ben yatinca tekrar uyudu bu anneye bagimlilik mi ne yapmam lazim birde uyurken mutlaka yuzumle oynuyor parmaklarini burnuma agzima sokuyor yanagimi yolmaya calisiyor saclarimi cekiyor elimi yakalarsa bırakmıyor elimi cimdikliyor
Not: beraber ayni yatakta yatıyoruz besiginde uyumuyor surekli uyaniyor nolur yardim arkadaslar birde her uyanisinda aglayarak uyaniyor acaba sebebi nedir ki?

Oy cok tatlı kuzucuk :)
Sobalı ev de cocuk bakmak cok zor olsa gerek yanına al dicem ama usutme ihtimali cok yüksek.
Yemek yapma en iyisi sen :))

6 sene once dogum yaptım valla unuttum nasıl avutulur cocuk. Yenı anneler daha iyi anlar sizi. Kızlar bısey yazmıs sling falan mesela ben onu bilmiyorum o ne ki Milana22 Milana22
hani afrikali kadinlar bebelerini beze baglayip boyunlarindan asarlar ya bebek hep gogusleri uzerindedir :) iste o sling
son senelerde baya populer , kanguru gibi ama kanguru kadar rahatsiz birsey degil , upuzun kumas bebegi onunla gogsune bagliyorsun heryere tasiyorsun
kuzucuk onda uyuyor bi guzel , anne se her isini yapabiliyor bel falan da agirtmiyor

Aynı durumu yaşıyorum seninle yani benim bebeğim de yanından ayrılınca ağlıyor sürekli uyanıyor ve ben de bebeğimle yatıyorum sebebi ne bilmiyorum konunu takipteyim arkadasim

annem o boncuk boncuk göz yaslarini öperim iyice sicacik giydirip kavuk yelek hatta patikle beraber disari besigine koyup yanina alsan mutfaga? sirtina sara bilirsin cok rahat oluyor temizlik yaparken. yere yorgan at kalin oyuncaklari koy üstüne. yada mutfaga isitici koy. acaba cok mi acikiyor da agliyor? oglum uyandiginda ben odadaysam mutlu uyanir ama baska odadaysam o uyandiginda yarim saat kendine gelemez

hic alismasi lazim diye mesafe koyma sakin o ne kadar seni isterse okadar cok sm ski saril kucagina al. ben bastan beri öyle yaptim hastanede doktor demisti hemen agladiginda cok sevgi göster kucagina al diye. okadar cok miz mizlik yapmio

Gözlerinden boncuk boncuk yaş akıyor derken kızım geldi gözümün önüne üşenmedim kalktım öptüm valla:))Bebekler dönem dönem bağlılık duygusunu değiştiriyor cnm ilk zaman bana çok düşkündü şimdi babasına. Sıkıca giydir sırtına sar yada malzemeleri yanına al odada soy filan. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cnm :))

Canım normal ya, 6 ay daha çok küçük. Zamanla geçebilir. Ne yapılır bilmiyorum, şahsen ben o dönem dışarıdan ve konserveyle beslemiyordum :)

Benim kızımda 7.5 aylık aynı şekilde benim kızımda ağlıyor yanından ayrılınca valla çözümü her gittiğim yere götürüyorum mecbur tuvalete bile beraber gidiyoruz yürütecine koyuyorum beş on dakika o şekilde yani zaten yemek yapmak falan imkansız mutfakta bilr olsa arkamı dönünce ağlıyor Amaaann bende yapmıyorum kahvaltılık yiyoruz kızım büyünce yaparım bol bol şimdi herşeyden önemli olan benim bal yavrum :anne:

Boncuk boncuk akan göz yaslarina kurban olurum onun.. Allah'ım bağışlasın.. benim oğlum da 9 aylık.. bazen o da böyle davranıyor.. hergun degil ama bazi gunler benle (ben işteysem annemle) dip dibe olmak istiyor benle. Ben de istedigi kadar yaninda olmaya calisiyorum. Bizim ev de sobali, iyi giydirip, arabası ile yanıma alıyorum. Eline de ona zarar vermeyecek bir mutfak gereci verip, hem konuşuyor, hem yemek ve işimi yapmaya calisiyorum..

Mutfaga kucuk bir elektrikli isitici alabilirsin
benimde mutfagim cok soguk kalorifer petegi yok ama sokak gibi ciddi soguk
Bende mecbur kaliyorum bazen yelek giydiriyorum yanima aliyorum ocaklar yaninca isiniyor biraz.
Bebim kizimda 6 aylik oda ben odadan cikinca agliyor ama hic goz yasi yok :110:

Boncuk boncuk akan göz yaslarina kurban olurum onun.. Allah'ım bağışlasın.. benim oğlum da 9 aylık.. bazen o da böyle davranıyor.. hergun degil ama bazi gunler benle (ben işteysem annemle) dip dibe olmak istiyor benle. Ben de istedigi kadar yaninda olmaya calisiyorum. Bizim ev de sobali, iyi giydirip, arabası ile yanıma alıyorum. Eline de ona zarar vermeyecek bir mutfak gereci verip, hem konuşuyor, hem yemek ve işimi yapmaya calisiyorum..
Bunu deniycemm kesinlikle

Benim kızımda 7.5 aylık aynı şekilde benim kızımda ağlıyor yanından ayrılınca valla çözümü her gittiğim yere götürüyorum mecbur tuvalete bile beraber gidiyoruz yürütecine koyuyorum beş on dakika o şekilde yani zaten yemek yapmak falan imkansız mutfakta bilr olsa arkamı dönünce ağlıyor Amaaann bende yapmıyorum kahvaltılık yiyoruz kızım büyünce yaparım bol bol şimdi herşeyden önemli olan benim bal yavrum :anne:
Benim yegenimde senin bebek gbiydi ablami cok kinadim basima geldi birak aglasin git banyonu yap diyidum simdi kendim yapamiyorum :)

Back
X