Çocuk Hastalıkları Ağlayan bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nihans_87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
2
3
286
Merhabalar benım bebeğim 4 ay 1 haftalık doğduğundan berı sürekli huzursuz hep ağlama halinde gazdır dedık sabrettık 4.ayınıda gectı susmuyo doktora götürdük kan ıdrar tahlılı oldu biseyı çıkmadı normal kontrolünde de bişey çıkmadı ne gündüz ne gece uykusu var hele uyumaya çalışırken ağlaması hıc durmuyo ellerı sürekli gözünde ovalayıp duruyor memeyıde ıstemıyo sadece uyku sersemı emıyo bıberon kabul etmıyo yalancı emzık desen yok napıcagımı bılemıyorum anne olmak zor

Şuan hamileyim Allah nasip ederse eylül gibi doğum yapıcam ilk bebeğim olucak ama bebek bakma konusunda güveniyorum kendime çok kardeşli olup tek kız ve en büyük çocuk olunca haliyle öğreniyorsunuz bebek bakmayı son iki kardeşimi bi ben doğurmadım bide ben emzirmedim o derece herşeyleriyle ben ilgilendim öğrendiğim bişey varsa o da annenin çok soğuk kanlı olması bebek ağladığında panik yaparsa anne bebek dahada ağlıyor olabildiğince sakın olunması çok önemli daha geçen yaşadım böyle bişey görümcemin bebeği ağlama krizine girdi kayinvalidem bakıyor o işte olduğu için sütünü sağıp bırakmış içmiyor uyumuyor 1 saat katıldı bebek bi panik kayinvalidem dayanamadım aldım bebeği inanın 10 dk da hem sütü içti hem uyudu bende de yırttı kendini ama hiç umursamadım tıktım ağzına biberini kucağımda sallaya sallaya içirip uyuttum :) çok uzun yazdım kusura bakma ama işte sözün kısası sakın ve soğuk kanlı olacaksın en temel yöntem bu Allah yardımcın olsun sağlıcakla büyüt inşallah

Sagolun elimden geldiğince soğuk kanlı olmaya çalışıyorum ama dedıgınız çok doğru ıstemeden de olsa panıklıyorum o aglayınca dayanamıyorum ıste.keşke aglamadan buyuseler rabbım sızıde doğacak bebeğinizide korusun saglıkla kucağınıza almayı nasıp etsın

Back
X