Canım bende emzirirken öyleydi hatta yara bile oldu kanıyordu bazı öğünlerini sağarak veriyordum ve evicap e vitamini kapsülü var ondan sürüyordum göğüs ucuma emzirdikden sonra emmeden öncede yıkayıp veriyordum o biraz güçlendiriyor deriyi onu dene canım sakın yara olmasına izin verme bebişin güzel güzel emsin sağlıkla büyüsün inşallahmerhaba arkadaşlar,1 aylık bebeğim var emzirirken azap çekiyorum resmen,çok acıyor ağlıyorum..sizinde göğsünüz acıyor mu emzirirken bu acı ne zaman bitecek ne olur söyleyin...bebeğim acıksın istemiyorum o kadar acı çekiyorum(((
bende de aynı sorun oldu canım lansınoh krem öneririm devamlı kullan emzirirken yıkamana da gerek yok en küçük boyundan al büyük boylar kalıyo bir kaç günde etkisini göserir allahın izniyle...çok geçmiş olsun allah yrdmcın olsun canm
lansinoh krem hiçbir işe yaramıyo boşuna para vermeyin derim.30 gün oldu hala yara göğüs uçlarım.ilk verişte çok acıyo sonra uyuşuyo.göğüs pedi de yara yaptığını keşfettim,onun yerine tülbent bezlerden kullanıyorum çok işe yaradı.
lansinoh krem hiçbir işe yaramıyo boşuna para vermeyin derim.30 gün oldu hala yara göğüs uçlarım.ilk verişte çok acıyo sonra uyuşuyo.göğüs pedi de yara yaptığını keşfettim,onun yerine tülbent bezlerden kullanıyorum çok işe yaradı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?