ağlayarak emziriyorum

esracakan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
64
0
36
44
Kocaeli
merhaba arkadaşlar,1 aylık bebeğim var emzirirken azap çekiyorum resmen,çok acıyor ağlıyorum..sizinde göğsünüz acıyor mu emzirirken bu acı ne zaman bitecek ne olur söyleyin...bebeğim acıksın istemiyorum o kadar acı çekiyorum (((

Canım bende emzirirken öyleydi hatta yara bile oldu kanıyordu bazı öğünlerini sağarak veriyordum ve evicap e vitamini kapsülü var ondan sürüyordum göğüs ucuma emzirdikden sonra emmeden öncede yıkayıp veriyordum o biraz güçlendiriyor deriyi onu dene canım sakın yara olmasına izin verme bebişin güzel güzel emsin sağlıkla büyüsün inşallah

emzirirken göğüs çatlamaması için yapılmış kremler var ve işe yarıyor eczaneden alabilirsin.ben emzirirken bebeğimin ağzı kanla dolardı benimkini bile geçirdi.nasıl bir acı iyi bilirim ciğerine hançer saplanmış gibi olursun demişti ebemiz.çok doğruydu.
çekme güzelim koş eczaneye hemen.

bende doğum yapalı 37 gün oldu çatladı göğüslerimin ucu lansınoh krem aldım her emzirmeden sonra sürdüm 1 haftada geçti cnm birde göğüs ucunu kenarlarıyla birlikte vermeye çalış bebeğin ağzına geçmiş olsun dilerim en kısa sürede iyileşirsin

slm arkadaşlar yeni emzirip gögüsleriniz yara olduysa size bi formul öneriyim ayva çekirdeklerini birgün gül suyunda bekletin jelleştigi zaman gögüs uçlarınıza sürün özellikle dolapta bekletir soguk sürerseniz daha rahatlatıcı olur ben denedim çok işe yaradı ayrıca bebege bi zararıyok silmeden emzirebilirsiniz

ben de aynı sorunu yaşadım. sezeryan olduğum için ilk bir kaç gün bebeği yan yatarak emzirdim. o sırada oğlum göğsün ucunun sadece üstünü alıyormuş. bu nedenle o kısım çatlamıştı. diğer göğsümde aynı sorun ile karşılaşmak üzereydi. ben her mezirmeden sonra lansinoh krem kullandım. ayrıca göğsüm yaralandıktan sonra wee nin göğüs kalkanını (5 tl) kullandım. iki gün sonra göğüs kalkanına ihtiyacım kalmadı. ama kremlenmeye devammm.

lansonah krem hemen iyileştiriyor benimde yara olmuştu benimkini 2 günde geçirdi..üstelik yıkamıyorsun göğüs ucunu ve bebeğin ağzının pamukçuk olmasınıda engelliyormuş..

bende de aynı sorun oldu canım lansınoh krem öneririm devamlı kullan emzirirken yıkamana da gerek yok en küçük boyundan al büyük boylar kalıyo bir kaç günde etkisini göserir allahın izniyle...çok geçmiş olsun allah yrdmcın olsun canm

evet bende lansinoh kremle 1 haftada iyileştim küçük boyu uygun gerçekten yeterli oluyor

ayrıca eğer almayı düşünüyosan lansinoh krem joker mağazalarında indirimli şu ara 9,95tl bilgin olsun

Valla bende ağlaya ağlaya kanaya kanaya emzirdim ama öldüm öldüm dirildim..Lanoise krem % 100 doğal silmeden kullanabiliyorsun hem bebeğin ağzında pamukcuk olumuşumunu engelliyor..

Madecassol bunu da hastaneden verdiler..İlk kullanmadım ama sağ göğsüm iyleşmeyince bende bunu sürdüm ama emzirmeden silmen iyice silmen gerekiyor bu kremden sonra şimdi sorunsuz emziriyorum ama lanoise devam ediyorum..Her emzirmeden sonra sürüyordum şimdi günde bir kaç defa sürüyorum..Hamd olsun düzeldi gibi..

lansinoh krem hiçbir işe yaramıyo boşuna para vermeyin derim.30 gün oldu hala yara göğüs uçlarım.ilk verişte çok acıyo sonra uyuşuyo.göğüs pedi de yara yaptığını keşfettim,onun yerine tülbent bezlerden kullanıyorum çok işe yaradı.

bana da çok çok iyi geldi canım hatta o olmasa idi sanırım emziremezdim..Ped bende kullanıyorum pek önermiyorlar tülbent ya da küçük havlu koyun diyorlar ama krem sürdüğüm içn ben rahatsız olmuyorum..

banada lansinoh çok iyi geldi.. hastanede göğüs ucum olmadığı için göğsümün ucunu enjektörle çekmiştik hep yara olmuş kabuk bağlamıştı kahverengi kısım bile.. kremi sadece 2 kere sürdüm anında iyileştirdi beni..bende ped kullanıyorum hemde üstelik doğumdan 4 ay önce başladım sütüm aktığı için..ped yara yapmadı ama..

Son düzenleme:
lansınoh kesinlikle tavsiye ederim anında çözüm ilk sürdüğünde bile mütiş bi rahatlama hissetceksin..

tatlım benimde 1 aylık bebeğim var.
ahhh neler çektim o göğüs ucundan bende senin gibi ağlayarak emziriyodum.
emmek isteyince ağlıyodum.. herşey bütün kremleri nerdeyse denedim.
hiçbiri fayda etmiyor. bi arkadaşım zeytinyağını tavsiye etti.
her derde deva zeytinyağ.. ilk sürmemde hafifledi ağrısı.. sonra geçti çok şükür.
bence dene ama market zeytinyağsı değil. hakiki yaptırma zeytin yağ .
geçmiş olsun şimdiden...

biraz gec oldu ama yazayim canım
hiç öyle pahalı kremler almana gerek yok
ben lansinoh,garmasan falan kullandım hiç bi işe yaramadı
en son sağlık ocağına gittim doktorun yazmış olduğu ilaçları aldım işe yaradı
Madecassol ve Bactroban kremlerini karıştır her iki göğsüne de sür 2 saat arayla
Bebek emeceği zaman temizle ve emzir muhteşem etki tek kelimeyle
1günde iyileşti göğüslerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…