ağlayarak emziriyorum

ben bu acıyı 2 ay cektim ve dişeri cıkmaya başlayınca ısırıp kanattığı için 2. ye tekrar yaşadım cildiye doktoruna gittim lansinoh kullandığımı ve sütümün aktığını bunu içinde ped kullandığımı söyledim lansinoh u sürerek pedle kapatıyordum süt akarak ıslak oluyordu hiç kuru olmuyor bu yüzdende yaranın ileşmesine vakite kalmıyordu kuru olmadığı için DR ped kullanmamam gerektiğini söyledi bi solüsyon hazırlattı yanlış olmasın emin deilmi ama ilacın adı heralde impatex ve fucidindi bunlar yara kremiymiş emzirdikten sonra bunları sürüp diğer emzirmeye kadar ewin içinde mememler acık geziyordum :37: öle 1-2 günde gecmedi baya bi kullandm ben

benim bebişte 2.5 aylık oldu ama 2ay olana kadar ne çektim ben bilirim ağlaya ağlaya emzirdim kan akıyodu kızımda yutmuş meğersem hep kan kustu korkup dr götürdük benden kaynaklıymış :59: bende lansinoh kullandım iki koca tüp bitirdim bi işe yaramadı en son göğüs kalkanı aldım chicconunkini o baya ii geldi birde sağlık ocağından doktor bi krem verdi iileşti kendi kadın doğumcum verdi bi işe yaramadı sağlık ocağı doktorunun verdiği işe yaradı :27: artık inş. bi daha olmaz kalkanı öneririm :82:

Ben de çok çekmistim resmen insan çocugu olduguna sevinemiyor bile ben emzirmeyi çok severdim lakin acilar yuzunden nefret ettim

bende doğum yapalı 37 gün oldu çatladı göğüslerimin ucu lansınoh krem aldım her emzirmeden sonra sürdüm 1 haftada geçti cnm birde göğüs ucunu kenarlarıyla birlikte vermeye çalış bebeğin ağzına geçmiş olsun dilerim en kısa sürede iyileşirsin

benim de böyle geçti. bi de b-pantene krem de kullanmıştım

Arkadaşlar çok eski bir konuymus bu ama 2 ay çekenler olmuş; o kadar uzun mu sürüyor ya :cry:emzirmekten korkuyorum artık :(

Back
X