0-3 yaş bebek kesinlikle ağlatılmamalı... ama bunu derkende her istediğini yapın anlamında demiyorlar. arkadaşında dediği gibi hemen ilgisini başka şeylere yönlendirin... bol şans.
canım haklısnda bunu basarmak o kadar zor kı
benımde 18 aylık bı oglum var hersey aglıyor sabah kalkıyoruz gıdelım dıye aglıyor banyoya gırecem dıye aglıyor mutfakta su oynayacagım dıye aglıyor yemek yemeyecegım dıye aglıyor o kadar coook aglıyor kı artık yoruldum onunla ugrasmakatn sabah aksam esımıde benıde delırtıyor ne ısterse yapmaya calısıyoruz oynıuyoruz ondan baska bseyle ılgılenmıyoruz ama hıc mutlu olmuyor
guzelce anlatıyorum olmuyor kendı halıne bırakıyorum olmuyor ılgısını cekmeye calısıyorum ıkı dakıka sonra yıne aklına gelıyr
o zaman cıleden cıkıyor nsan
psıkolojım alt ust oldu oyalacak bısey bulamıyorum artık gunde 4 kere banyoyamı gırılır bız gırıyoruz sureklı yıkanmak ıstıyor
ıstedıgı olmayınada yere kafasını vurup aglıyor dıkkat ceksınde nasıl olursa olsun
bı doktora gıtmeyı dusunuyorum ben cok yıprandım cunku
yemedıgı ıcın hastalgıda bıtmıyor sımdıde yaz vırusu neyse ona yakalanmıs sureklı kusuyor ve ıshalde var zaten yemıyordu zayıftı ıyıce zayıfladı
cok uzuluyorum kızıyorum kızıncada daha da cok uzuluyorum sarılıyorum aglıyorum bıdaha kızmayacagım dıyorum oyle seyler yapıyor kıkızmamak mumkun olmuyor
demem o kı ıkımızınde bı doktora gıtmesı super olacak
tavsıye edebılecegınız bısey varsa seve seve dınlerım cozum arayısındayım