Ağlayarak yazıyorum konu eşim

Yürüyüş yap,spor yap,bilmediğin şeyler öğrenebilirsin.Dışarıda stresini at.Rahatlarsın biraz daha.Akşama kadar bekleyince normal olarak ilgi beklersin daha çok ve daha da kafaya takarsın.

Komşu arkadaş çok mu lazım ya.Ben de bir dönem öyle yalnız takıldım,hiç minnet etmedim kimseye sürekli birşeyler buldum Hiçbirşey olmasa bile turladım geldim.Erkeklerin çoğu da öyle gamsız zaten takılma çok.Ama ondan bekleme sen alıştır onu bazı şeylere.Okey olmuyorsa tavla alın başka oyunlar alın.Sen adım at yani.Yavaş yavaş senden görüp o da alışır.
Ondaki isteksizliği görünce hevesim kaçıyo. Dizi açıyorum izliyo ama hiç yorum yapmıyı güzelmiş falan. Ben anlıyorum zaten gönülsüzlüğünü. Komşuluk ilişkilerini bende sevmiyorum evet.

gündüz kendinizi doldurun bence de, kurs, spor yapacak çok şey var.
akşama sizin de enerjiniz kalmasın, aynı eşiniz gibi. çalışmak çok düşürüyor erkekleri.
çok da ilgisiz gibi değil bence, genelde evlenen her erkek bu moda giriyor.

Ondaki isteksizliği görünce hevesim kaçıyo. Dizi açıyorum izliyo ama hiç yorum yapmıyı güzelmiş falan. Ben anlıyorum zaten gönülsüzlüğünü. Komşuluk ilişkilerini bende sevmiyorum evet.
Daha yenimişsiniz zaten Can'ım.Ben 3 yıldan sonra toparlayabildim.O dönemler hep kişisel gelişim yazıları,eşi idare etmenin evi idare etmenin yolları neymiş araştırdım.Evlilik danışmanlarının yazılarını okudum hareketlerime yön verdim o şekilde.İşe yaradı şükür.Şimdi aynı düzende gidiyorum.

gündüz kendinizi doldurun bence de, kurs, spor yapacak çok şey var.
akşama sizin de enerjiniz kalmasın, aynı eşiniz gibi. çalışmak çok düşürüyor erkekleri.
çok da ilgisiz gibi değil bence, genelde evlenen her erkek bu moda giriyor.
Çok ilgisiz değil evet de benim beklentiler biraz farklı özel hissetmek falan istiyorum

Daha yenimişsiniz zaten Can'ım.Ben 3 yıldan sonra toparlayabildim.O dönemler hep kişisel gelişim yazıları,eşi idare etmenin evi idare etmenin yolları neymiş araştırdım.Evlilik danışmanlarının yazılarını okudum hareketlerime yön verdim o şekilde.İşe yaradı şükür.Şimdi aynı düzende gidiyorum.
Özelden yardım alırım sizden o zaman?

gobeginiz bitisik degil ya. o isteyken cikin gezin yada kurslara yazilin. Bence kurs en iyisi hem cevre edinirsin hemde sertifikan olur. Caniniz cikmak istediginde alin ceketinizi ben dolasip geliyom diyin ( izini stersen vermez ) o evde otursun kos kos tv nin basinda.

gobeginiz bitisik degil ya. o isteyken cikin gezin yada kurslara yazilin. Bence kurs en iyisi hem cevre edinirsin hemde sertifikan olur. Caniniz cikmak istediginde alin ceketinizi ben dolasip geliyom diyin ( izini stersen vermez ) o evde otursun kos kos tv nin basinda.
Akşam akşam nereye çıkayımki :) ama kurslara bakıyorum

Evlilik hayaliniz nasıldı? geçen bir yazı okudum diyor ki evlilikte karşı tarafı nasıl mutlu edeceğiniz önemli ama nedense
Hep aşk evliliği yapanlar daha büyük
BEklentiye girip hayal kırıklığına uğruyor
Ve sürekli karşı taraftan bekliyor bence sen önce kendini mutlu et

Sema Maraşlı'nın kadınlara yönelik kitapları var okumadım ama kitapçıda göz atmıştım bir de Hasan Kalyoncu mu ne onun da benzer kitapları var
Veeee Doğan Cüceloğlu hocayı tavsiye ederim onun kitapları beni çok aydınlatmıştır kendisi Prof.Dr. Psikolog

cocugun yoksa yalniz olsan bile neler yaparsin neler... kendi özgüvenini kazanirsan daha cok ilgisini cekersi düser pesine kus yuvadan ucucak diye

Sema Maraşlı'nın kadınlara yönelik kitapları var okumadım ama kitapçıda göz atmıştım bir de Hasan Kalyoncu mu ne onun da benzer kitapları var
Veeee Doğan Cüceloğlu hocayı tavsiye ederim onun kitapları beni çok aydınlatmıştır kendisi Prof.Dr. Psikolog
Çok severim doğan cuceoglu nu tşk ederim
cocugun yoksa yalniz olsan bile neler yaparsin neler... kendi özgüvenini kazanirsan daha cok ilgisini cekersi düser pesine kus yuvadan ucucak diye
bunu nasıl yapıcam?
Aynı durumları yaşadım şu anda bosaniyoruz
İlgisizlikten mi sadece?

Çok severim doğan cuceoglu nu tşk ederim

bunu nasıl yapıcam?

İlgisizlikten mi sadece?

kurs
kitab okumak
istersen egitim
spor — grublara katila bilirsin hata sadece kadin olan
gezmek
alisveris
kisisel bakim....

yani gece yatmadan hayatim yarin sunu bunu halletcem yada suraya gitcem adamin gözler:KK57: olur... eve geldiginde yemek yerken sunu bunu yasadim diye anlatirsin. evde bütün gün bekleyince düsünmeye vaktin cok oluyor ozaman beklentinde büyük olur. ama sen desen bugun cok yoruldum ben erkenden yatiyorum cok yogun gecti günüm vs bu sefer o yalnizlik hisseder pesinden döner gibime geldi....

kurs
kitab okumak
istersen egitim
spor — grublara katila bilirsin hata sadece kadin olan
gezmek
alisveris
kisisel bakim....

yani gece yatmadan hayatim yarin sunu bunu halletcem yada suraya gitcem adamin gözler:KK57: olur... eve geldiginde yemek yerken sunu bunu yasadim diye anlatirsin. evde bütün gün bekleyince düsünmeye vaktin cok oluyor ozaman beklentinde büyük olur. ama sen desen bugun cok yoruldum ben erkenden yatiyorum cok yogun gecti günüm vs bu sefer o yalnizlik hisseder pesinden döner gibime geldi....
Tşk ederim güzel öneriler

Hayatin sadece esin uzerine kurulu olmamali. O es birgun cikinca hayatindan dimdizlak kalirsin ortada. Dahasi bu srkilde ese bagimli olursan kisiliksizlesirsin, kendini kaybedersin. Esin olmadan once de yasayabiliyordun, simdi de krndine ait bir dunyan olmali. Spor yap meseka, kitap oku, bir ugras bul kendine. Ise gir mesela. Ya da disaridan oku tekrar. Yap bir seyler. Hayatini aksama kadar onu bekleyerek gecirme. Senin de mesgalelerin olsun. Hayat sadece evlilik uzerine kurulmamali.

Bu sogukta ne yürüyüşe gitmesi aksam akşam yorgun isten gelip kim gider? :KK70:
Bende olsam cikmam.

Gun icinde spor salonuna giderim ordan cikista bazen biyerlere otururum birseyler icerim.
Sonraa beslemesini yaptigim pisicikler var onlara mama gotururum.
Alisveris yaparim bazi zamanlar. Ufak tefek bile olsa biseyler alir, magaza gezerim bazen.
Evde de saçımla başımla, tırnagimin ojesiyle bol bol uğrasirim.
Eski online oyunlar oynarim.
Karalama tarzı resimler cizerim. Eşimin bazen kucuk tasarimlara ihtiyaci oluyor onlari çizerim.
Kedim oyun ister, ilgi ister onun da gonlunu ederim.
Zaten gece uyumak bilmedigim icin sabahin köründe kalkmiyorum herzaman gün çabuk bile bitiyor.

Eşimle öyle oturup herseyi kapatip muhabbet etmeyiz bizde. Yemekteyken mutfak sohbeti yapariz 1 saat filan. Ne konular döner orda :KK70: Isten gelip tv karsisinda yemek yemesin birlikte mutfakta yiyin sizde. Illaki sohbet edersiniz.

Sonra iceri geceriz o isiyle ilgilenir ben internette takilirim ama illaki birbirimize arada durup birseyler anlatir laf atariz. Konuşcak şeyin olmaması mumkun olmuyor.
Illa herseyi birak gozumun icine bak diye zorlamayin. Yanyana olun, sarilin, opusun ama herkes istedigiyle ilgilensin.

Dizi, film konusunda bizde eşimle birebir ayni zevkte degiliz. Benim 1 tane kendi takip ettigim, eşimin 1 tane kendi takip ettigi dizisi var. Bir de ortak izledigimiz dizimiz var. Illaki ikinizinde hosuna gidecek birseyler vardir. Kendi zevkiniz olan dizileri onsuz izlersiniz ama ortakta bulun ayni zamanda bitane iki tane...

Aynı dert bende de var. Bi kaç kez de söyledim ben burada çok yalnız kalıyorum, kimseyi tanımıyorum, komşu bile yok.biraz gezelim , birlikte bişeyler yapalım diyorum ama maalesef bi kulağından girip diğerinden çıkıyor. Herşeyi birlikte yapmak istiyor ama hiç birşey yapmıyor.aşırı derecede yoğun çalışmıyor.İlgi göstermeyi yan yana oturup, arada bi şakalaşıp gülmek sanıyor malesef. Sürekli Evde olduğum içinde enerjimi atamıyorum. Hemen sinirleniyorum, suratım asılıyor, buz gibi oluyorum.her yaptığı batıyor sonra.ama malesef yine anlamıyor yine anlamıyor.vallaha evlilik çok saçma bişi.

Back
X