Aglayarak yaziyorum. Ne olur bakin.

Littlebluebird

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
154
175
18
35
Ne olur bakin.
Bugun burda sevgilimle tartistigimi anlattim.
Bir saat once beni aradi size anlatiyorum nolur beni yalniz birakmayin. Tamamen objektif yaziyorum.
1)Teli actigimda alo dedi efendm dedim direkt kapatalim istersen dedi ( ben neden alodan sonra efendim demisim telefonu acan once alo dermis ondan kapatmak istemis)
2) yukardaki muhabetten sonra normalleselim dedi ve sustu.
3) konu hakkinda konusmak istedim istemedi
4) sinirine hakim olamadigini duramadigini soyledim. ( sinirlerine hakim olamiyor, sinirlenince ben degilim karsisindaki dusmani sanki.
O da normal oldugunu asiri uzuldugumu dolayisiyla kendisini asiri sinirli hissettirdigimi soyledi
5) hep guzel yaklastim. Cozelim dedim.
Cozumu yok dikkat ederim dedi.
6) cozumu yoksa psikologtan yardim mi alsak dedim. Iste burda zivanadan cikti.
Sen git al, ben 35ime gelmisim ne psikologu.
Ben de dedim ki eger aramiz duzelecekse benim durumum sorun yaratiyorsa seve seve giderim. Bunu duyunca da gordun mu ben seni hasta etmisim de hastanelik olmussun dedi. Allah rizasi icin iyi niyetle soyledigimi nereye cekti .Defalarca ben seni hasta ettim dmi,hadi soyle soyle soyle dedi. Hayir dememe ragmen bunu dedirtmeye calisti.
7) bunlari konusurken katir kutur sesler geliyodu, en azindan bisey yeme bari dedim.
8) asla psikologa gitmicegini soyledi
9) ara ara uff kapatmak istiyorum dedim hadi hoscakal. Ben konusurken dedi bunu da.
10) iyi niyetle bak tamam yuzde yuz duzelmese de elimizden geleni yapalim dedim. ( durduramadigi sinirinden bahsediyorum) yine cozumu yok diyince dayanamadim. Sen ne sacmaliyosun diyince " bu ne ya" dedim
11) bu ne ya dedim diye burnumdan getirdi. Gordun mu, beni ne kadar kotuluyosun, ben sana napmisim ya, kaynar su mu dokmusum de bu ne ya diyosun ve bunlar gibi
12) son olarak cozum yok dikkat ederim. Bu beni ben yapn bisey. Senin buna cozum demen bile sacmalik. Sen beni cozmek istiyosun.

Ayrilmak istiyorum dedim. Suan aglayarak size bunlari yaziyorum. Ne olur bisey diyin. Dogru bisey mi yaptim, cok uzgunum. Yukaridakiler aklima gelenler. Cok cirkin cok kaba degil mi
Sorun dedigim sey de ; sinirlenince asla ayari yok,durmuyor, cok agir seyler soyluyor.

Daha dun evimize esya bakmak icin plan yaptik bugun icin. Ben o kadar aptalim ki inandim. Su konusmalarin cogunda bagirdi cagirdi, sevgi saygi goruyor musunuz anlattiklarimda.
Aptal gibi agliyorum.

Son düzenleme:
Seni bu kadar üzen birisiyle birlikte olma.Yol yakınken bırak ilerde daha kötü şeyler yapabilir çünkü öfke kontrolü yok adamda

Ofke kontrolum mu yok benim sen bana ne diyosun. Hastayim dmi ben. Hep boyle seyler dedi. Ayrilmak istiyorum dedim Tamam bi daha aramam dedi. Kapattik.
Aptal gibi agliyorum suan

Psikologluk bir durumunuz yok. Herkes her ilişkiyi sonuna kadar götürecek diye bir kural yok. Sizin de ilişkiniz tükenmiş -ki karşı taraf zaten bitsin istemiş, sadece topu size atmış bitirmeniz için. Artık kendince vicdan yaptığından mı sorumluluk almak istemediğinden mi bilemem. Buradan çok sağlıklı bir ilişki gibi de görünmedi bana. Üzülüp kırılmanız normal, bunlar da geçiyor bir gün elbette. Dilerim uzun vadede mutlu olursunuz.

Bence çok doğru bir karar vermişsin canım. Devam etseydin daha fazla hırpalanırdın. Barışmak istersede kabul etme bence. Konuşmalarınızı okudum da ne kadar kaba ve vurdum duymaz biriymiş.

Kendisini suçlu hissetmemek yada günün birinde ilişkiyi bitiren pozisyonunda olmamak için benden bu işine gelmiyorsa ayrıl moduna girmiş, ayrilmani bekliyo. Kendini hırpalama, senin kadar uzulmedigine eminim, hayat senin verdiğin onemi sana vermeyen birine bu kadar üzülmek için fazla kısa ve değerli..

Psikologluk bir durumunuz yok. Herkes her ilişkiyi sonuna kadar götürecek diye bir kural yok. Sizin de ilişkiniz tükenmiş -ki karşı taraf zaten bitsin istemiş, sadece topu size atmış bitirmeniz için. Artık kendince vicdan yaptığından mı sorumluluk almak istemediğinden mi bilemem. Buradan çok sağlıklı bir ilişki gibi de görünmedi bana. Üzülüp kırılmanız normal, bunlar da geçiyor bir gün elbette. Dilerim uzun vadede mutlu olursunuz.

Cok tesekkur ederim. 2 yildir bana hep asik oldugunu ne kadar sevdigini soyledi.
Siz su konusmada biraz sevgi gordunuz mu
Biraktim. Ama aptal gibi agliyorum. Gercekten nefret ediyorum kendimden.

Aptal miyim ben.neden agliyorum.bana bu kadar seyi dedi. Niye agliyorum. Bana her seyi diyebilirsiniz.

Ağlayın, rahatlayın. Sakin bir kafayla düşününce şükür edeceksiniz. Tepkileriniz çok normal ama elbet daha güzel bir ilişki yaşayacaksınız kendinizi çok fazla yıpratmayın. Hayırlısı olsun.

Bence çok doğru bir karar vermişsin canım. Devam etseydin daha fazla hırpalanırdın. Barışmak istersede kabul etme bence. Konuşmalarınızı okudum da ne kadar kaba ve vurdum duymaz biriymiş.

Hem de nasil. Surekli bunlari bagir cagir soyledi. Ben beni sevdigine hep inandim. Kendimi salak saf hissediyorum.
Cok tesekkur ederim.

Kendisini suçlu hissetmemek yada günün birinde ilişkiyi bitiren pozisyonunda olmamak için benden bu işine gelmiyorsa ayrıl moduna girmiş, ayrilmani bekliyo. Kendini hırpalama, senin kadar uzulmedigine eminim, hayat senin verdiğin onemi sana vermeyen birine bu kadar üzülmek için fazla kısa ve değerli..

Siz deyince ben fark ettim. Her defasinda acigimi yakalamak ister gibi surekli ustume geldi surekli. En ufak seyimi gorse yaa demek oyle dedim.
Inanamiyorum bu kadar cirkinlesmesine inanamiyorum.
Haklisinz ben salak salak agliyorum

Cok tesekkur ederim. 2 yildir bana hep asik oldugunu ne kadar sevdigini soyledi.
Siz su konusmada biraz sevgi gordunuz mu
Biraktim. Ama aptal gibi agliyorum. Gercekten nefret ediyorum kendimden.

Sevgi de bitebilen bir şey maalesef, ne evlilikler görüyoruz büyük aşkla başlayıp sonu şiddetle biten, lanetler okuya okuya anılan. Siz en azından daha erken vadede bu durumu fark edip daha fazla yıpranmadan kurtulduğunuza sevinebilirsiniz. Başlarda zor geliyor, sizi anlıyorum. 2 yıllık ilişkide elbette alışkanlıklar oluyor, hayal kırıklıkları oluyor. Ancak acınız soğuduğunda geriye dönüp baktığınızda "İyi ki hayatımı karartmamışım" diyebilmek önemli olan. Zira bazı şeyler değişmiyor, değişir diye ummak sadece vakit kaybettiriyor. Tükendiği yerde bitirebilmek de bir erdemdir.

Ağlayın, rahatlayın. Sakin bir kafayla düşününce şükür edeceksiniz. Tepkileriniz çok normal ama elbet daha güzel bir ilişki yaşayacaksınız kendinizi çok fazla yıpratmayın. Hayırlısı olsun.

Gercekten sukredecek miyim. Allah razi olsun. Bu konusmalara oyle kirildim ki. Keske ayrilmak istiyorum diyebilseydi acik acik.
Cok tesekkur ederim.

Sevgiliniz sorunlu biri anladığım kadarıyla ilerde ciddi sorunlar yaşayabilirdin en iyisini yapmışsın.
Allah gönlüne göre versin cnm..!!

Birbirinizi şimdiden bu kadar yıpratmışsınız, MazaAllah evlenseniz tükenir yok olursunuz.
O 35, sen kaç yaşındasın?

Ağladığın için bir kaç kez kendine aptal, salak türü bir şeyler demişsin estağfurullah diyemeyeceğim,anla sen onu. Sevgiler.

Back
X