Aglayarak yaziyorum. Ne olur bakin.

Ne mecbursun bu adama katlanmaya. Çok sinir oluyorum sevgilisi için hayatını karartan kızlara. Anneniz babanız sizi böyle bir adam üzsün diye mi büyüttü. Yapmayın kendinize bunu.Disarda normal insanlar da var.onlari bulun lütfen. Böyle manyakları da bir tekme atin

Cok cok haklisiniz. Simdiye kadar beni sevdigine inandim. Iyiyken iyiydi ona guvendim. Ama dunku tavri cok cirkindi.
Braktim artik.

Ne kadar şanslısın :)
Evlenmeden gördün işte..
Ya evlenseydin bide düşünsene bunun hamileliği var zor zamanları var Regl dönemleri var.
Hayatın boyunca sinir hastası bir varlıkla ömrünü heba edecektin.

Saygısız ciddiyetsiz birde kavgada bişeyler yiyor.
Neyse çok değil en fazla 1 yıl sonda gelip şu açtığınız konuyu tekrar bir okursunuz gülersiniz ayyy ben ne yapmışım nasıl ağlamışım diye.

Ayrıca ağladınız diye aptal değilsiniz.
Büyük ihtimal sinirden,verdiğiniz emekten yada inandığınız için kendinize olan öfkenizdendir.
Umarım bu şahsiyete geri dönmezsiniz..
Geçmiş olsun.

Mesajiniz icime su serpti. Suna ragmen evlenseydim evliligimde basima neler gelecekti kim bilir. Dusunmek bile istemiyorum.
Gercekten 2 yil emek verdim, inandim. Dunku tavirdan sonra kendimi oyle sacma ve bos hissettim ki.

Insallah bir an once su kirginligimi uzerimden atarim.
Cok tesekkur ederim.

Benim anlamadigim 2 sene boyunca hic mi bu yuzunu gostermedi, 1 gunde mi cikti ortaya?

Gosterdi. Sinirlendiginde duramadi, cok agir seyler soyledi. Sonra pisman olunca ozur diledi,yapmayacagini soyledi. Inandim ama bir sure sonra yine ayni seyler oldu.
Dunku tavrini ilk kez gordum. Umrunda olmadigimi ilk kez gozume boyle soktu.
Simdi dusunuyorum da beni asla kaybetme korkusu olmadigindan kendini durdurmak dahi istemedi.

Bence onun biraz yalnız kalmaya ihtiyacı var.Doğru karar vermişsin,sözünden dönme.Sen çok anlayışlı davrandığından istediği gibi davranmaya başlamış.

Ne olur bakin.
Bugun burda sevgilimle tartistigimi anlattim.
Bir saat once beni aradi size anlatiyorum nolur beni yalniz birakmayin. Tamamen objektif yaziyorum.
1)Teli actigimda alo dedi efendm dedim direkt kapatalim istersen dedi ( ben neden alodan sonra efendim demisim telefonu acan once alo dermis ondan kapatmak istemis)
2) yukardaki muhabetten sonra normalleselim dedi ve sustu.
3) konu hakkinda konusmak istedim istemedi
4) sinirine hakim olamadigini duramadigini soyledim. ( sinirlerine hakim olamiyor, sinirlenince ben degilim karsisindaki dusmani sanki.
O da normal oldugunu asiri uzuldugumu dolayisiyla kendisini asiri sinirli hissettirdigimi soyledi
5) hep guzel yaklastim. Cozelim dedim.
Cozumu yok dikkat ederim dedi.
6) cozumu yoksa psikologtan yardim mi alsak dedim. Iste burda zivanadan cikti.
Sen git al, ben 35ime gelmisim ne psikologu.
Ben de dedim ki eger aramiz duzelecekse benim durumum sorun yaratiyorsa seve seve giderim. Bunu duyunca da gordun mu ben seni hasta etmisim de hastanelik olmussun dedi. Allah rizasi icin iyi niyetle soyledigimi nereye cekti .Defalarca ben seni hasta ettim dmi,hadi soyle soyle soyle dedi. Hayir dememe ragmen bunu dedirtmeye calisti.
7) bunlari konusurken katir kutur sesler geliyodu, en azindan bisey yeme bari dedim.
8) asla psikologa gitmicegini soyledi
9) ara ara uff kapatmak istiyorum dedim hadi hoscakal. Ben konusurken dedi bunu da.
10) iyi niyetle bak tamam yuzde yuz duzelmese de elimizden geleni yapalim dedim. ( durduramadigi sinirinden bahsediyorum) yine cozumu yok diyince dayanamadim. Sen ne sacmaliyosun diyince " bu ne ya" dedim
11) bu ne ya dedim diye burnumdan getirdi. Gordun mu, beni ne kadar kotuluyosun, ben sana napmisim ya, kaynar su mu dokmusum de bu ne ya diyosun ve bunlar gibi
12) son olarak cozum yok dikkat ederim. Bu beni ben yapn bisey. Senin buna cozum demen bile sacmalik. Sen beni cozmek istiyosun.

Ayrilmak istiyorum dedim. Suan aglayarak size bunlari yaziyorum. Ne olur bisey diyin. Dogru bisey mi yaptim, cok uzgunum. Yukaridakiler aklima gelenler. Cok cirkin cok kaba degil mi
Sorun dedigim sey de ; sinirlenince asla ayari yok,durmuyor, cok agir seyler soyluyor.

Daha dun evimize esya bakmak icin plan yaptik bugun icin. Ben o kadar aptalim ki inandim. Su konusmalarin cogunda bagirdi cagirdi, sevgi saygi goruyor musunuz anlattiklarimda.
Aptal gibi agliyorum.
sizi istemiyor olsa sizi aramazdı tripte atmazdı kısaca sallamazdı zaten yol boyu ağlatmış. siz yine aynı hatayı yapmışsınız suçlamaya devam etmişsiniz. bence iletişim probleminiz var. ben birini aradığım zaman telefonu açtığını anlamam için karşı tarafın alo demesi lazım değil mi bence haklı. üstelik onu sinrilendirdiğinizden bahsetmiş dikkate ediceğinide söylemiş. çözümü yoksa psikologtan yardım mı alsak nasıl bir karşılık bir sakince düşünür müsünüz. zaten dikkate diceğini söylemiş. bir etseydi de zaman verseydinizde sonra psikolog olayını soksaydınız keşek devreye. birde kapatalım dedim diyorsunuz o da hoşçakal diyecek tabi ne diyecek. adam dikkat ederim dedikçe siz daha da diretiyorsunuz.beni ne kadar kötülüyorsun diye karşılık vermeside gayet normal. yerinizde olsam dikkat ederim dediğinde ona bende seni sinirlendirecek şeyler yapmamaya dikkat ederim. eğer farkında olmadan yaparsam beni uyar ki bir daha tekrarlanmasın. diyeceğiniz sadece buydu. neden yokuşa sokuyorsunuz ki. ben sizi sevmediğini ilgilenmediğini düşünüyorum. öyle olsa dediğim gibi aramazdı sizi.

sizi istemiyor olsa sizi aramazdı tripte atmazdı kısaca sallamazdı zaten yol boyu ağlatmış. siz yine aynı hatayı yapmışsınız suçlamaya devam etmişsiniz. bence iletişim probleminiz var. ben birini aradığım zaman telefonu açtığını anlamam için karşı tarafın alo demesi lazım değil mi bence haklı. üstelik onu sinrilendirdiğinizden bahsetmiş dikkate ediceğinide söylemiş. çözümü yoksa psikologtan yardım mı alsak nasıl bir karşılık bir sakince düşünür müsünüz. zaten dikkate diceğini söylemiş. bir etseydi de zaman verseydinizde sonra psikolog olayını soksaydınız keşek devreye. birde kapatalım dedim diyorsunuz o da hoşçakal diyecek tabi ne diyecek. adam dikkat ederim dedikçe siz daha da diretiyorsunuz.beni ne kadar kötülüyorsun diye karşılık vermeside gayet normal. yerinizde olsam dikkat ederim dediğinde ona bende seni sinirlendirecek şeyler yapmamaya dikkat ederim. eğer farkında olmadan yaparsam beni uyar ki bir daha tekrarlanmasın. diyeceğiniz sadece buydu. neden yokuşa sokuyorsunuz ki. ben sizi sevmediğini ilgilenmediğini düşünüyorum. öyle olsa dediğim gibi aramazdı sizi.

Tamam haklisiniz karsi tarafin demesi gerek alo'yu. Ama sirf bunu demedim diye duyar duymaz kapatalim mi demek gerek ?
Aslinda bu sorunu her zaman yasiyoruz. Sinirlenince durmuyor ve elinde olmadigini soyluyor. Diger zamanlarda da dikkat edecegim, olmayacak tarzi seyler soyledi fakat ise yaramadi. Psikologu o yuzden soyledim.
Yok ben kapatalim demedim. O durduk yere ben kapatmak istiyorum hoscakal dedi.
Aslinda evet dikkat ederim dediginde beni uzen nokta, cozumu yok demesiydi. Cozum yok ama dikkat ederim diyince yine ayni seylerle karsilasacgimi dusundum.
Ben de evet seni sinirlendirmem desem konu kapanacakti belki ama konusma boyunca surdugu tavir o kadar uzdu ki beni.
Bu aciklamalarimla birlikte tekrar degerlendirseniz? Hala ayni sonuca mi variyorsunuz

Ne olur bakin.
Bugun burda sevgilimle tartistigimi anlattim.
Bir saat once beni aradi size anlatiyorum nolur beni yalniz birakmayin. Tamamen objektif yaziyorum.
1)Teli actigimda alo dedi efendm dedim direkt kapatalim istersen dedi ( ben neden alodan sonra efendim demisim telefonu acan once alo dermis ondan kapatmak istemis)
2) yukardaki muhabetten sonra normalleselim dedi ve sustu.
3) konu hakkinda konusmak istedim istemedi
4) sinirine hakim olamadigini duramadigini soyledim. ( sinirlerine hakim olamiyor, sinirlenince ben degilim karsisindaki dusmani sanki.
O da normal oldugunu asiri uzuldugumu dolayisiyla kendisini asiri sinirli hissettirdigimi soyledi
5) hep guzel yaklastim. Cozelim dedim.
Cozumu yok dikkat ederim dedi.
6) cozumu yoksa psikologtan yardim mi alsak dedim. Iste burda zivanadan cikti.
Sen git al, ben 35ime gelmisim ne psikologu.
Ben de dedim ki eger aramiz duzelecekse benim durumum sorun yaratiyorsa seve seve giderim. Bunu duyunca da gordun mu ben seni hasta etmisim de hastanelik olmussun dedi. Allah rizasi icin iyi niyetle soyledigimi nereye cekti .Defalarca ben seni hasta ettim dmi,hadi soyle soyle soyle dedi. Hayir dememe ragmen bunu dedirtmeye calisti.
7) bunlari konusurken katir kutur sesler geliyodu, en azindan bisey yeme bari dedim.
8) asla psikologa gitmicegini soyledi
9) ara ara uff kapatmak istiyorum dedim hadi hoscakal. Ben konusurken dedi bunu da.
10) iyi niyetle bak tamam yuzde yuz duzelmese de elimizden geleni yapalim dedim. ( durduramadigi sinirinden bahsediyorum) yine cozumu yok diyince dayanamadim. Sen ne sacmaliyosun diyince " bu ne ya" dedim
11) bu ne ya dedim diye burnumdan getirdi. Gordun mu, beni ne kadar kotuluyosun, ben sana napmisim ya, kaynar su mu dokmusum de bu ne ya diyosun ve bunlar gibi
12) son olarak cozum yok dikkat ederim. Bu beni ben yapn bisey. Senin buna cozum demen bile sacmalik. Sen beni cozmek istiyosun.

Ayrilmak istiyorum dedim. Suan aglayarak size bunlari yaziyorum. Ne olur bisey diyin. Dogru bisey mi yaptim, cok uzgunum. Yukaridakiler aklima gelenler. Cok cirkin cok kaba degil mi
Sorun dedigim sey de ; sinirlenince asla ayari yok,durmuyor, cok agir seyler soyluyor.

Daha dun evimize esya bakmak icin plan yaptik bugun icin. Ben o kadar aptalim ki inandim. Su konusmalarin cogunda bagirdi cagirdi, sevgi saygi goruyor musunuz anlattiklarimda.
Aptal gibi agliyorum.
alo kısmına gerçekten çok güldüm normal bir kişi bunu umursar mı sizce.evlenice ağlıcağınıza şimdi oturun ağlayın derim derim bu adamdan hiç bişey olmaz.

Ruh sağlığı yerinde olan 35 yaşında insan neden alo demedin efendim dedin diye kavga çıkartmaz. Yani anlamıyorum, boncuk mu var bu tarz adamlarda, çok mu yakışıklılar, her hakareti, saćmalığı ćekiyorsunuz?

Back
X