Ağlayarak yazıyorum ..

Abartmışsın benim de eşim maç izler playstationda oynar ben istemediğim halde onla maça bile gittim. Sevdiğiniz şeyler farklı olabilir adama numara yap demiyorum ama gelmezsen çığlık atarım gidersen bağırırım olayı çirkin. Bırak izlesin sonra git hadi yeter izledin de hazırlan çık dışarı

Şimdi ne yapacağım peki bütün gün çöpe gitti . arasammı aramasammı

Anlamadımki Ben Siz hep evdesiniz sanırım, Yani Kayda Deger bi Konu degil...
İzlesin Kimseye Zararı Yoksa.....
Siz Hep evdeyseniz Hakkı Var Tek bi günde Olsa Onun Olsun Televizyon...
Eger sizde Calısıyorsanız... Ortak Biseyler İzlenir...
tabi bu benim Şahsi Düsüncem. kimseyi Vazgeciremezssiniz ...

Erkeklerin genel problemi. Her erkekte var inan. Allah başka dert vermesin. Maç Yerine çıplak kadınlara baksa nette yazışsa daha mı iyi?? Buna şükredelim. O maç izleyince sizde bişeyler bulun oyalanın. Boşuna uzamış sesinizi boşuna yükseltmişsiniz. Sakin olun. Erkekler sakin kadına bayılıyor:((( ne kadar bizim için zor da olsa sakinlik en iyiy

kim isterki 7/24 maç izleyen bir kocayı?
size saygısı, ilgisi yok
sizin de hakkınız tabi tatil gününde beraber kahvaltı yapıp, bir sinemaya falan gitmek
bunlar bir lütuf değilki, normal bir karı koca ilişkisinde olması gerekenler
gerçekten eşinizin tavrına çok şaşırdım ve üzüldüm o_O

iyi yapmışın kumandayı verme öküzün eline bundan sonra tvyi işgal et ağlama da o görmesin ağladığını bu şekil devam et ne b.k yerse yesin

alla alla ya bi tane tatil günü var hergun her dk maç izliyor yetmemiş mi adama o istediğini yapcak senin istediğin olmıcak iyi oldu o zaman kocişlere göre hayatınızı yönlendirin ot gibi yaşayın o zaman kocişinize uyun maç i,zle onla birlikte diyorlar şaka gibi ya

burda normal maç izleyen adamdan bahsedilmiyor

olayın b.kunu çıkaran bi öküzden bahsediliyor

al kumandayı verme sabahtan akşama kadar sen izle ne izlemek istiyosan madem sana karşı böyle anlayışsız

Aksama kadar evdesin izlesene derdi kocam .... bizim düzeldi artık eeeh yedi yıllık evlilik ...darısı başına canım .. biraz takma mayi dene örgü filan ör nette takıl .. temizlik ... hobi edin yani kendine ... bakalım napacak ... Sende bence bugün kafa dinle sende çık dışarı biraz rahatla

kaç yıllık evlisiniz siz :)
bunlar çok basit şeyler bırakın çıksın gitsin erkek milletinin önüne geçemezsiniz bildiğini okurlar ve okumuşta!!!

zamanla düzelir bu haline oturup gülersin bile kocanda bıkarsın bıkılıyoda !!!

ara gönlünü al bari akşam yemeği yiyelim gel beraber yemek yapalım de olay üzerine de daha fazla konuşmayın ama eşiniz surat yapar mı bilmiyorum

sanmıyorum geleeceğini yemek de asla yapmaz kendileri . hiç gönlünü filan alasım yok beni ağlatan o . ben sadece maçtan bıktım çevir beraber başka bişey izleyelim dedim diye bırakıp gidilirmi nazlı bebe gibi

Su an ligler tatil.Biraz daha rahat etmeliydiniz aslinda ama ulke,lig farketmiyor sanirim esinize?

kaç yıllık evlisiniz siz :)
bunlar çok basit şeyler bırakın çıksın gitsin erkek milletinin önüne geçemezsiniz bildiğini okurlar ve okumuşta!!!

zamanla düzelir bu haline oturup gülersin bile kocanda bıkarsın bıkılıyoda !!!
1 sene 2 ay oldu evleneli ben 21 eşim 26 yaşndayz

Su an ligler tatil.Biraz daha rahat etmeliydiniz aslinda ama ulke,lig farketmiyor sanirim esinize?

şimdide salon maçları çıktı tv 8 de onları izliyo bi de srekli maç kanalların kaydetmiş birinde bişiy olmazsa birini brnde olmazsa ötekini açıp izliyo . maç olmasada yorum ve muhabbetlerini dinliyo. Geçen kayınvalidemlerdeyiz . kayınvalidem ben eşimin yengesi filan okey oynuyoruz . arkamzda kardeşiyle maçla ilgili sohbet ediylar size yemin ederim aldıkları paralardan filan bahsediyolar futboldaki takımların borçlarından vs. lerinden bunlara kadar sohbetini ediyolar delirmiş derecede hiç susmadan yemin ederim oyunu bırakıp odadan kaçtık hepimiz . kafamızı şişirdiler 30 dkkada . dayanamadık iğrendik resmen sohbetlerinden . normal futbolu geçmiş bunlar ya . geçen sene eşim kardeşini maç yüzünden hastanelik etmişti düşün

Back
X