Ağlayarak yazıyorum ..

Pardon da ne kadar edep dışı davranmışsınız.
Flörtte, nişanlık dönemdinde bilmiyor muydunuz maç sevdiğini?
Siz de oturun izleyin onunla.
Adamın ağzından burnundan getirmişsiniz. Ben de olsam kalkar kaçarım laney olsun o kahvaltıya diye.
Çığlık atmak ne demek?
Konu komşu ayıp değil mi?
Ağlayabildiğiniz kadar ağlayın, ağlamanız gerek zaten.
bu nasil bir yorum yaa cumle kurarken braz dikkat ednz uzuntuluym diyor kadin moral bulmak icin konuyu acmis buraya sizin yaptgniza bakin gercekten insanlari anlamak zor . kirici knusmak ne kadar da hosunza gidiyo bazilarinzin oyle bunu tatli dille uygun bir cevapla da yazabilirsniz otur agla falan gercekten yazik

cumartesi dolaşmaya çıkıyoruz . öteki gnler sürekli böyle

o zaman sizin ikinci televizyon almaktan başka çareniz yok ki. inatlaşıp kavga edip çözmeye çalışmak, çığlık atmak kapıda dikilmez bunlar sadece haklıyken haksız duruma düşürür sizi. alın ikinci tv yi, bırakın ne hali varsa görsün

o zaman sizin ikinci televizyon almaktan başka çareniz yok ki. inatlaşıp kavga edip çözmeye çalışmak, çığlık atmak kapıda dikilmez bunlar sadece haklıyken haksız duruma düşürür sizi. alın ikinci tv yi, bırakın ne hali varsa görsün

bencede yoksa ben tırlatacağım artık .

uzulme canim ama yaptigin yanlis anliyorum bunalmssin ama biraz kendni frenle esin gelince ozur dile derim ben durumnz iyiyse maddi acidan yatak odasna da kucuk bir tv sen al snde orda izle biraz esnle oturr snra dizini seyredersin buradaki kirici knusan arkadslara da aldrma uzme kendni emin ol bunlar cok kucuk seyler kavgaya bile degmez

bencede yoksa ben tırlatacağım artık .

kendinizi düşünün o halde aldırın ikinci televizyonu o rahat siz rahat :KK39: yemek masasında da sohbet edin zaten tv hiç açılmasın bile. zamanla rayına oturur zaten herşey.
ama size tavsiyem gerçekten sakin olun, yazık size kendinizi yıpratıyorsunuz boşuna karşınızdakinin sizi anlama ihtimali yok. eve dönünce sadece oturun konuşun sakince bağırmadan çağırmadan. ikinci televizyon istiyorum, ne sen yıpran ne ben yıpranayım yazık bize deyin. konu kapansın :KK51:

kendinizi düşünün o halde aldırın ikinci televizyonu o rahat siz rahat :KK39: yemek masasında da sohbet edin zaten tv hiç açılmasın bile. zamanla rayına oturur zaten herşey.
ama size tavsiyem gerçekten sakin olun, yazık size kendinizi yıpratıyorsunuz boşuna karşınızdakinin sizi anlama ihtimali yok. eve dönünce sadece oturun konuşun sakince bağırmadan çağırmadan. ikinci televizyon istiyorum, ne sen yıpran ne ben yıpranayım yazık bize deyin. konu kapansın :KK51:

teşekkürler yorumun için :)

işten akşam 6 da geliyo yine maç izliyo televizyonda maçtan başka birşey açıllmıyor sürekli maç dinliyorz . 1 gün değilki hergün böyle

Benim esimde 7 de gelip maç izler haber izler ben senin gibi asla tepki vermem dizi için eşini kırmaya değmez adamı evden uzaklastiriyosunuz sonrada benim kocam neden evde mutlu olmuyo huzur vermiyosunuz ki böyle böyle kavga edip burnundan getiriyosunuz bırak ne izlerse izlesin bende aynı durumdayım ama tepkilerim senin gibi asla olmaz televizyon için esimi kirmam.

Hmmmmmmm anladım sakin ol canım sizin için bencede 2. TV en hayirlisi zaten çocuk olsaydı da cekmezdi bunun maçını illaki 2. Televizyon gerekirdi.

1 yıl kadar önce konuna yorum yapmışım, şimdi bir arkadaş beğenince hatırladım. O zaman kızdığın ne kadar insan varsa hepimiz haklı çıkmışız... Yazık... Bile bile kendini mutsuzluğa mahkum ettin. Umarım hakkında hayırlısı neyse o olur.

Kaşınmışsın ya ..

Bu nedir gidersen çığlık atarım ? kaç yaşındasın sen ? Adam maç seviyorsa izlesin sen ona ayak uydur dünya seni etrafında dönmek zorunda mı ? İlgisini çekecek başka şeyler düşün naif ve zarif hareket edersen seni kırmamak için bile sana eşlik eder ama sen daha büyümemişsin .

Moralim çok bozuk çok kötüyüm ve hala ağlıyorum ..
Eşim sadece cumartesi günü tatil ve sadece haftanın bir günü o da bugün beraber kahvaltı yapabiliyoruz .
Sürekli maç izliyor sabah öğlen akşam yorum vs. vs. aklınıza ne gelirse her yerde maç izliyo maçla ilgili herşeyi izliyo reklamda maç varsa onu bile izliyo . Telefonundan maç videoları izliyo . plastationda maç yapıyo . Deli olmk üzereyim ve artık bktım . Sabah sabah ben kahvaltıyı hazırlıyorum çayın demlenmesini bekliyordum .
Yine maç açmş . Ben de televizyonda neler var diye bir bak bakalm dedim . Ben baktım hiçbişey yok dedi
Ben de bakayım o zaman dedim . Çevirmedi . Bende artık bıktım zaten sürekli maç maç maç .
Yeter dedim sürekli maç açıyorsun ben hiç bişey izlemeyecekmiyim . Cevap vermedi . Bende oyunculara küfür ettim Bela okudum inşallah geberir hepsi çıkamazlar bidaha diye o kdr sinirlendimki artık . Evimde istediğimi izlerim dedi benim de evim ben de izlerim dedim . Neyse kahvaltıyı hazırladım getirdim çayları bile koydum . Giyindi ben gidiyorum dedi . Nereye dedim iştahım kalmadı dedi . Ben de otur şuraya saçmalama o kdr hazırladım sadece bir günümüz beraber geçiyo ondada böylemi yapacaksın dedim . İstemiyorum gidiyorum dedi . kapıya gitti bende önüne geçtim gidemezsin yeter ne kdr acımasızsın sadece bir şey söyledim diye böyle yapılırmı dedim . Beni dinlemedi . Bir gün tatilin var zaten gitme dedim . Benim tatilm senin tatilinmi dedi .Bende çekiştirirken gömleğini yırttım yanlşlıka . O da dahada sinirlendi . İtti beni de gitti gömleğini değiştirdi çıktı dışarı . Bende eğer dönmezsen çığlık atarm rezil olursun dedm . Dönmedi bende çığlık attım eve geri girmek zorunda kaldı . İstemiyorum seninle kahvaltı yapmak zorlamı yüzsüz müsün sen dedi . Ben de öyle deyince açtm kapıyı defol git dedim . Gitti . Bir günümüz vardı sadece ondada çekip gitti . 1 saattir ağlıyorum . Bütün günün içine etti . Moralim çok bozuk gerçekten . Kahavltıyıda topladım geri . Bende yapmadım iştahı filan kalmadı . Bugün beraber kahvaltı yapıp beraber vakit geçirip gezme günümzken bi tv ye laf ettim diye böyle yapılır mı ya . Bi insana bu acımaszlıktır ya böyle bişey olur mu :KK43: moralimi toplayamıyorum .. Bütün gün yatıp ağlayasım geliyo . Bir türlü durduramadım göz yaşlarımı çok üzgünüm gerçekten . Yapayalnz kaldm evde ttek başıma :KK43:
Sadece haftasonu değil hafta içi de hergün televizyonda maç açık . Tv izlemese bile o kanal yine açık duruyo öyle . Arada sıradada aççmıyo sürekli açık . Maç izlemeye gidiyo eve gelişnce aynı maçın özetiini izliyo . Aynu maçın ertesi gün yine özetini izliyo . Yorumlarını dinliyo . Transfer haberlerini takımların borç haberlerini kim daha iyi vs. sini yabancı takımların maçlarını onların oyuncu yorumlarını her şeyi dinliyo . Televzyyonda maçtan başka birşey ne açıyo ne izliyo varsa yoksa maç . Gğnde iki saatte plastation açıp orda maç yapıyo . Hala oturup izlememi söylyorsunuz biraz empati kurun lütfen . Ne kadar saat oturup izliycem ? kaç gn oturup izliycem ? sürekli diyorum ya sürekli maç açık
Sürekli öyle olsa oturup izlermiydiniz ?

Çalışmaya başlayın. Sonra da eve geldiğinizde saat 18:00'den 00:00'a kadar ne program seviyorsanız o açık olsun. Ama devamlı aynı tarz olsun. Örneğin yemek kanalı açın ve günde 6 saat yemek programı izleyin. 3-4 tane yemek kanalı var. Biri olmasa birini açın. Yemek yerken de onu izlemek isteyin. Kumandayı asla ona vermeyin. Sorduğunda da "benim televizyonum, neyi istersem onu izlerim. Sen benim hobime karışamazsın" deyin.

Adam geçici bir süre çalışmasaydı, siz çalışsaydınız, kocanızın şu yaptıklarını bir bir siz yapsaydınız, kocanız ne kadar da haklı bulunurdu.

Kahvaltı sofrasına kadar tamamen haklısınız. %100. Sonra tepkilerinizin aşırılığı nedeniyle haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

1 yıl kadar önce konuna yorum yapmışım, şimdi bir arkadaş beğenince hatırladım. O zaman kızdığın ne kadar insan varsa hepimiz haklı çıkmışız... Yazık... Bile bile kendini mutsuzluğa mahkum ettin. Umarım hakkında hayırlısı neyse o olur.

Mutluluk açısından bi sıkıntım yok gayet mutluyum sadece şu tv ve maç olayı konusu sıkıntılı

Eee ne farkı var hep maç izleyen adamdan sizin tavrınızın

Belki eşiniz de erkekler kulubüne benzer konu açmıştır
Farkı var cunku bu durumdan hoşnutsuz degil.izlerken o da yorum yapar mesela. Ama ben evde yoksam izlemeyebilir o ayrı.tabikide onun da takip ettiği programlar var bende onları izliyorum
Konu maç olmayınca her turlu ortak kanalda buluşuyorsun.
Benim kvlerde 2 tv var kp,cocuklar aynı kanalı izler kv de mutfakta kendi dizilerini izler

Benim kocamda aynı böyle canım bayılır futbola her akşam halı saha veya oynadığı kulübün maçına gider evde sadece maç ve maç yorumları izler falan filan işte. Ama ben bu kadar abartmıyorum hatta onun için sevmeye bile çalıştım bebek dogmadan önce birlikte giderdik maçlara ve benim bunu onun için yaptığımı bildiği için çok mutlu olurdu. Sonuçta kocam harika bir insan ve kendine ait tek eğlencesi bu. Bu kadar da boğma biraz hobilerine saygılı ol ki oda sana saygılı olsun derim

Haklısiniz ya bana da çok sacma geliyor asiri fanatik olmak 7 24 maç izlemek ne anliyolarsa artik . Bu kadar abartılmamalı yani bi gunde izlemesin ne olucak sizinle zaman gecirsin.

Ayy nefret ediyorm maçtan çok iyianlıyorum ayda yılda bir içler ona bile dayanamam. Aman oturup bi guzel kahvaltı yapsaldın çıkıp gezseydin ne yıpratıon kendini

inatlaşan bayan değil bence o yüzden bişey yapması gereken de o değil bu benim düşüncem : )
Her iki tarafında fadakarlık yapması gerekiyor bence :) haklıda olsak haksızda olsak, evli değilim ama böyle küçük meselelerden de kimsenin mutsuz olmasını istemem, işi tatlıya bağlamalılar ve iş çoğunlukla kadında bitiyor... Aslında biz kadınlar melekte olabiliyoruz şeytan da ve karşı cinse dediğimizi yaptırtıyoruz birşekilde, sadece stratejiyi iyi bileceksin, benim göürüşüm bu, umarım sorunları çözülmüştür

Back
X