Moralim çok bozuk çok kötüyüm ve hala ağlıyorum ..
Eşim sadece cumartesi günü tatil ve sadece haftanın bir günü o da bugün beraber kahvaltı yapabiliyoruz .
Sürekli maç izliyor sabah öğlen akşam yorum vs. vs. aklınıza ne gelirse her yerde maç izliyo maçla ilgili herşeyi izliyo reklamda maç varsa onu bile izliyo . Telefonundan maç videoları izliyo . plastationda maç yapıyo . Deli olmk üzereyim ve artık bktım . Sabah sabah ben kahvaltıyı hazırlıyorum çayın demlenmesini bekliyordum .
Yine maç açmş . Ben de televizyonda neler var diye bir bak bakalm dedim . Ben baktım hiçbişey yok dedi
Ben de bakayım o zaman dedim . Çevirmedi . Bende artık bıktım zaten sürekli maç maç maç .
Yeter dedim sürekli maç açıyorsun ben hiç bişey izlemeyecekmiyim . Cevap vermedi . Bende oyunculara küfür ettim Bela okudum inşallah geberir hepsi çıkamazlar bidaha diye o kdr sinirlendimki artık . Evimde istediğimi izlerim dedi benim de evim ben de izlerim dedim . Neyse kahvaltıyı hazırladım getirdim çayları bile koydum . Giyindi ben gidiyorum dedi . Nereye dedim iştahım kalmadı dedi . Ben de otur şuraya saçmalama o kdr hazırladım sadece bir günümüz beraber geçiyo ondada böylemi yapacaksın dedim . İstemiyorum gidiyorum dedi . kapıya gitti bende önüne geçtim gidemezsin yeter ne kdr acımasızsın sadece bir şey söyledim diye böyle yapılırmı dedim . Beni dinlemedi . Bir gün tatilin var zaten gitme dedim . Benim tatilm senin tatilinmi dedi .Bende çekiştirirken gömleğini yırttım yanlşlıka . O da dahada sinirlendi . İtti beni de gitti gömleğini değiştirdi çıktı dışarı . Bende eğer dönmezsen çığlık atarm rezil olursun dedm . Dönmedi bende çığlık attım eve geri girmek zorunda kaldı . İstemiyorum seninle kahvaltı yapmak zorlamı yüzsüz müsün sen dedi . Ben de öyle deyince açtm kapıyı defol git dedim . Gitti . Bir günümüz vardı sadece ondada çekip gitti . 1 saattir ağlıyorum . Bütün günün içine etti . Moralim çok bozuk gerçekten . Kahavltıyıda topladım geri . Bende yapmadım iştahı filan kalmadı . Bugün beraber kahvaltı yapıp beraber vakit geçirip gezme günümzken bi tv ye laf ettim diye böyle yapılır mı ya . Bi insana bu acımaszlıktır ya böyle bişey olur mu

moralimi toplayamıyorum .. Bütün gün yatıp ağlayasım geliyo . Bir türlü durduramadım göz yaşlarımı çok üzgünüm gerçekten . Yapayalnz kaldm evde ttek başıma

Sadece haftasonu değil hafta içi de hergün televizyonda maç açık . Tv izlemese bile o kanal yine açık duruyo öyle . Arada sıradada aççmıyo sürekli açık . Maç izlemeye gidiyo eve gelişnce aynı maçın özetiini izliyo . Aynu maçın ertesi gün yine özetini izliyo . Yorumlarını dinliyo . Transfer haberlerini takımların borç haberlerini kim daha iyi vs. sini yabancı takımların maçlarını onların oyuncu yorumlarını her şeyi dinliyo . Televzyyonda maçtan başka birşey ne açıyo ne izliyo varsa yoksa maç . Gğnde iki saatte plastation açıp orda maç yapıyo . Hala oturup izlememi söylyorsunuz biraz empati kurun lütfen . Ne kadar saat oturup izliycem ? kaç gn oturup izliycem ? sürekli diyorum ya sürekli maç açık
Sürekli öyle olsa oturup izlermiydiniz ?