Ağlayarak yazıyorum ..

İzlemek istediklerinizi calismiyorsaniz eşiniz evde yokken internetten izleyin.
1 gün evde diyip o günde ver kumandayı demek biraz bencilce geliyor bana.
Futbol düşündüğünüz kadar kötü değil, bir müddet takip etmeye çalışın belki seversiniz ve ortak noktanız olur. Biz de önce maçları ardından yorumları ardından özetini izliyoruz. Bende ara ara gider mısır patlatır, çay, kahve yapar, bol bol sorarım. Biraz maçtan biraz başka şeylerden konuşuruz bir yandan da.
Yada ona futboldan daha cazip şeyler teklif edin. Hoşuna gidecegini düşündügünüz programlar yapın. Sizin sevdiğiniz degil onun sevdiği şeyler olsun başka şeyler yapmayı öğrenene kadar.

Mutluluk açısından bi sıkıntım yok gayet mutluyum sadece şu tv ve maç olayı konusu sıkıntılı
Arkadaşım benim eşimde maç izliyor seviyor adam hele bu ara tv 8 de başladı ya maçlar onları izliyor ne yapayım bende izliyorum geçen gün Beşiktaş Galatasaray maçı vardı iddiaya girdik ben kazandım :) böylece eğleniyoruz,maç bitincede benim istediğim oluyor,çok abartmışsınız yok yere huzurunuz kaçmış bide düzeltemiceniz bişey bu vazgeçmesi çok zor :( keyif almayı deneseniz bir süre sonra alışıyor insan .

İzlemek istediklerinizi calismiyorsaniz eşiniz evde yokken internetten izleyin.
1 gün evde diyip o günde ver kumandayı demek biraz bencilce geliyor bana.
Futbol düşündüğünüz kadar kötü değil, bir müddet takip etmeye çalışın belki seversin ve ortak noktanız olur. Biz de önce maçları ardından yorumları ardından özetini izliyoruz. Bende ara ara gider mısır patlatır, çay, kahve yapar, bol bol sorarım. Biraz maçtan biraz başka şeylerden konuşuruz bir yandan da.
Yada ona futboldan daha cazip şeyler teklif edin. Hoşuna gidecegini düşündügünüz programlar yapın. Sizin sevdiğiniz degil onun sevdiği şeyler olsun başla şeyler yapmayı öğrenene kadar.
İşte demek istediğim bu, sizin bu çabanızı eşiniz görmeli ve eğer anlayışlı birisiyse bunun dönüşü güzel olacaktır ve siz onun gözünde daha iyi daha ılımlı birisi olursunuz yani...

Surekli adamin mac izlemesine maruz kalan kendi evinde ne esinden ilgi goruyo ne tv de kanal degisebiliyo bunuda dert edip konu aciyo amaaaaaa yine suclanan yine elestriye maruz kalan konu sahibi..buda bir kadinlar kulubu klasigi oldu konu ne olursa olsun konu sahibine bi laf edilecek bi had bildirimi yapilacak aaaayyyy baydiiii valla moral olsun diye insanlar konu aciyo dahada moral bozacaksanjz niye geri tusuna basip yorum yapmayim demiyosunuz bazi fikirler sizinle kalksa olmezsiniz degilmi muhalefet arkadaslar

Eşiniz çok bencil ve saygısız bir insan.
Bu bencillik ve saygısızlık sebep, sizin kontrolsüz davranışlarınız ise sonuç.
Sorun çözmek sebeplere eğilerek olur, sonuçları yargılayarak değil.

Arkadaşım benim eşimde maç izliyor seviyor adam hele bu ara tv 8 de başladı ya maçlar onları izliyor ne yapayım bende izliyorum geçen gün Beşiktaş Galatasaray maçı vardı iddiaya girdik ben kazandım :) böylece eğleniyoruz,maç bitincede benim istediğim oluyor,çok abartmışsınız yok yere huzurunuz kaçmış bide düzeltemiceniz bişey bu vazgeçmesi çok zor :KK43: keyif almayı deneseniz bir süre sonra alışıyor insan .
Ben böyle ufak şeylerden büyük sorun yaşayan kişileri görünce ço üzülüyorum... Hayat kısa sevin işte birbirinizi, tamamlayın eksik yanlarınızı...

Moralini bozma arkadasim olan olmus insallah gelince gonlunu alir..sana tavsiyem cok ustune dusme yok gitme yok cekistirmece..hiccc gerek yok iyice havalanip kendini nimetten saymasin biraz yok say orali olma ustune dusme farki goreceksin

Surekli adamin mac izlemesine maruz kalan kendi evinde ne esinden ilgi goruyo ne tv de kanal degisebiliyo bunuda dert edip konu aciyo amaaaaaa yine suclanan yine elestriye maruz kalan konu sahibi..buda bir kadinlar kulubu klasigi oldu konu ne olursa olsun konu sahibine bi laf edilecek bi had bildirimi yapilacak aaaayyyy baydiiii valla moral olsun diye insanlar konu aciyo dahada moral bozacaksanjz niye geri tusuna basip yorum yapmayim demiyosunuz bazi fikirler sizinle kalksa olmezsiniz degilmi muhalefet arkadaslar
Kendi adıma konuşayım, konu sahibininde hatalı olduğu bir yer varsa bunu belirtmek gerekir... Moral bulması için burada destekler daha doğrusu doldurursak daha büyük sorun yaşayacak, hatalıysak yanlış yaptığımız birşey varsa bunu farkedebilmeli düzeltmeliyiz.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler...

Çığlık atmak, gömleği yırtmak ne demek?

Akşam tv izlemekten başka yapacak bir şeyler bulun kendinize. Eşiniz yanınızda tv izlesin siz de örgü örün, puzzle yapın, nakış bir şey öğrenin, bulmaca çözün, resim yapın, yetişkinler için boyama kitapları falan çıktı onlarla oylanın.
Hatta esinizin merakını uyandıracak bir aktivite bulun belki o da gelir yanınıza.

mac konusunda sonuna kadar haklisin ancak adam kapidan çıkarken yaptiklarin olmamis. hakliyken haksiz duruma dusmussun. sakin ve cool olabilseydin dolasip gelir muhtemelen ozur bile dilerdi.

Esimde çok seviyor futbolu. Bizde sıkıntı olmuyor çünkü artık ben de ilgi duyuyorum...

Aslında cevaplarım fikir verme üzerine benim, ama buna da kayıtsız kalamadim. Konuyu açanlar, iyi-kötü bir fikir alabilmek için acıyor. Dozunda olduğu sürece eleştiri de olur, olmalı çünkü bir elin parmakları değiliz herkesin düşüncesi var.
Bazen insanlar karşı cinsi karşısına alarak hareket ediyor, aynı şeyi hem cinsinden duyunca böyle de olabiliyormus diyor.
Herkese 'evet sen haklısın, sıkma canını, hayırlısı' demek bence daha büyük hakaret, kendi çapında takıl sen gibi bir şey oluyor.

Benim esimde sever futbol ama canim bu kadarı da fazla benimki bu pazar evde sabah beraber hazırlarız kahvaltiyi yeriz sonra ben kendi isime bakarım o tv seyreder ben geldigimdede yanına benim istemediğim biseyi izletmem valla ortak izleyebilecek bisey açarız hadi bu maç izledi özeti ne oluyo yorumu ne oluyo yahu tabi siz de böyle bedduaya falan girmeseniz iyiymiş ama ağlama barisirsiniz küçücük biseydende bu kavga olmasaydı iyiydi

O değilde futbolculara geber demek nedir ya böyle çirkeflik görmedim şimdi bişey derdimde neyse. Sırf kocacığı maç izliyor diye insanların ölmesini dilemek çok ahlaklıça zayen küfür etmenden rezillik çıkarmandan belli

Merhabalar. Cogumuzun yakindigi bir konu olmus. Yalniz konu sahibinin ustune basa basa söylediği mutemadiyen olma konusu sizi hakli yapiyor. Izin gununde izlemek isteyip ters cikaaydiniz tercihine saygisizlik olurdu.fakat hergun her aksam uyumadigi her an bencilce israr eder durumdaysa elektriklerin kesik oldugu bir zaman konusmak iyi bir firsat olabilir. Yasadiginiz olaya gelirsek cok ileri gidilmis bir tartisma olmus. Ofke kontrolunuz tahammul sinirinizin bittigi yerde infilak etmis. Bu davranis icin ozur borclusunuz. Fakat davanizda haklisiniz

Moralim çok bozuk çok kötüyüm ve hala ağlıyorum ..
Eşim sadece cumartesi günü tatil ve sadece haftanın bir günü o da bugün beraber kahvaltı yapabiliyoruz .
Sürekli maç izliyor sabah öğlen akşam yorum vs. vs. aklınıza ne gelirse her yerde maç izliyo maçla ilgili herşeyi izliyo reklamda maç varsa onu bile izliyo . Telefonundan maç videoları izliyo . plastationda maç yapıyo . Deli olmk üzereyim ve artık bktım . Sabah sabah ben kahvaltıyı hazırlıyorum çayın demlenmesini bekliyordum .
Yine maç açmş . Ben de televizyonda neler var diye bir bak bakalm dedim . Ben baktım hiçbişey yok dedi
Ben de bakayım o zaman dedim . Çevirmedi . Bende artık bıktım zaten sürekli maç maç maç .
Yeter dedim sürekli maç açıyorsun ben hiç bişey izlemeyecekmiyim . Cevap vermedi . Bende oyunculara küfür ettim Bela okudum inşallah geberir hepsi çıkamazlar bidaha diye o kdr sinirlendimki artık . Evimde istediğimi izlerim dedi benim de evim ben de izlerim dedim . Neyse kahvaltıyı hazırladım getirdim çayları bile koydum . Giyindi ben gidiyorum dedi . Nereye dedim iştahım kalmadı dedi . Ben de otur şuraya saçmalama o kdr hazırladım sadece bir günümüz beraber geçiyo ondada böylemi yapacaksın dedim . İstemiyorum gidiyorum dedi . kapıya gitti bende önüne geçtim gidemezsin yeter ne kdr acımasızsın sadece bir şey söyledim diye böyle yapılırmı dedim . Beni dinlemedi . Bir gün tatilin var zaten gitme dedim . Benim tatilm senin tatilinmi dedi .Bende çekiştirirken gömleğini yırttım yanlşlıka . O da dahada sinirlendi . İtti beni de gitti gömleğini değiştirdi çıktı dışarı . Bende eğer dönmezsen çığlık atarm rezil olursun dedm . Dönmedi bende çığlık attım eve geri girmek zorunda kaldı . İstemiyorum seninle kahvaltı yapmak zorlamı yüzsüz müsün sen dedi . Ben de öyle deyince açtm kapıyı defol git dedim . Gitti . Bir günümüz vardı sadece ondada çekip gitti . 1 saattir ağlıyorum . Bütün günün içine etti . Moralim çok bozuk gerçekten . Kahavltıyıda topladım geri . Bende yapmadım iştahı filan kalmadı . Bugün beraber kahvaltı yapıp beraber vakit geçirip gezme günümzken bi tv ye laf ettim diye böyle yapılır mı ya . Bi insana bu acımaszlıktır ya böyle bişey olur mu :KK43: moralimi toplayamıyorum .. Bütün gün yatıp ağlayasım geliyo . Bir türlü durduramadım göz yaşlarımı çok üzgünüm gerçekten . Yapayalnz kaldm evde ttek başıma :KK43:
Sadece haftasonu değil hafta içi de hergün televizyonda maç açık . Tv izlemese bile o kanal yine açık duruyo öyle . Arada sıradada aççmıyo sürekli açık . Maç izlemeye gidiyo eve gelişnce aynı maçın özetiini izliyo . Aynu maçın ertesi gün yine özetini izliyo . Yorumlarını dinliyo . Transfer haberlerini takımların borç haberlerini kim daha iyi vs. sini yabancı takımların maçlarını onların oyuncu yorumlarını her şeyi dinliyo . Televzyyonda maçtan başka birşey ne açıyo ne izliyo varsa yoksa maç . Gğnde iki saatte plastation açıp orda maç yapıyo . Hala oturup izlememi söylyorsunuz biraz empati kurun lütfen . Ne kadar saat oturup izliycem ? kaç gn oturup izliycem ? sürekli diyorum ya sürekli maç açık
Sürekli öyle olsa oturup izlermiydiniz ?
Benim eşimde bi kere yemeği yemeden sofradan kalkmışdı sebebini şu anda hatırlamıyorum ama ben çok kızmıştım ve kalkıp bütün yemekleri gözünün önünde çöpe atmışdım oda bunu görünce bi daha öyle bişey yapmadı olan canım yemeklere olmuşdu.
Gerçekten kötü bir durum sizi anlıyorum bende çok ağlamışdım. Size tavsiyem takmayın umurunuzda değilmiş gibi davranın evet sizin yaptığınız hoş olmamış ama eşinizde biraz abartmış inşallah olay tatlıya bağlanır

Benimde en tahammül edemediğim durumlar dizi saçmalıklarının izlenmesi. Seslerini dahi duymaya tahammül edemiyorum.
Kutunun içine ahlaksız ne varsa koyuyorlar , oturup zevkle izleniyor.
Bu yüzden maç izlenmesi sorun olmuyor benim için. Bir kaç program dışında tv.alışkanlığım yok zaten.

Ancak sizin durumunuz çok farklı. Çok hak verdin size. Derdiniz maç değil bence. Beraber kaliteli vakit geçireceğinize adamın gözlerinin sürekli tv.de olması..
Beraber bi film izleseniz en azından ikinizde aynı şeye bakmış olursunuz..

Evi terk etmesi hoş olmamış. Sizde evde ağlayıp duracağınıza ki sonra bunu yaptığınıza çok pişman olursunuz, süslenip püslenip çıkın dışarıya. Gönlünüzce gezin.

Back
X